KIZLAR AKLIMA BİR FİKİR GELDİ SEVDİĞİM İNSANA KENDİ SESİMLE BİR ŞAKRI SÖYLEMEK İSTİYORUM AMA HANGİ ŞARKI OLSUN NASIL OLSUN BİLMEDİM BİR DE SÖZLERİNİ BEN SÖYLİCEM ARKADA SADECE MÜZİK OLACAK NASIL YAPCAM BİLMİYORUM.. AMA GÜZEL BİR FİKİR GİBİME GELDİ SESİM BİRAZ KÖTÜ AMA OLSUN :):dance:
SİZCE NASIL OLUR... YAPACAK OLAN OLURSA BİRLİKTE PAYLAŞALIM NASIL YAPTIĞIMIZI FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR.a.s
bak ben bunu çok yaptım.burdan kk da duyduğum güzel parçalar vardı. doğum gününde 2 tane, yüzük taktığımzın yıldönümündede 1 tane söledim. nokia 6300 var bende. ona kaydedip. kartı verdim sözlüme. çok etkili oluyo. pc de söleyeceğim müziği açıyorum kulaklıkla dinliyorum şaşırmayayım die.şarkıya eşlik eder gibi söylüyorum.ara veriliyoya biraz ordada çok sessizlik olmasın die müziğin sesini açıyorum.sözler başlamasına yakın kısıyorum. ama arkada ses olsun diosan enstrumantel müzikler tercih et canım. daha güsel olur ama istediğin şarkıyı öle bulurmusun bilmiyorum.
valla bnm sesimde hiçte güsel değil. ama önce şarkıyı bi 5-10 kere söledim baştan sona.ondan sora kayıda geçtim. daha iyi oluyo öle. valla çirkin falan ama emek var yani. uğraşmak bile onlar için yeterli.mutlu oluyolar. en azından bnm sözlüm öle :).
ben de yıllar önceki sevdiğim kişiye söylemiştim, telefonda konuşurken arada, yağmur şarkısını, çok güzel oluyo kim söylyo tam hatrlamıyorum sözleri şöyleydi,
senden çok uzakta biryerlerdeyim
bazen sevinç kederlerdeydim
inan tatlım kandım senin aşkına
vs :)
ben de yıllar önceki sevdiğim kişiye söylemiştim, telefonda konuşurken arada, yağmur şarkısını, çok güzel oluyo kim söylyo tam hatrlamıyorum sözleri şöyleydi,
senden çok uzakta biryerlerdeyim
bazen sevinç kederlerdeydim
inan tatlım kandım senin aşkına
vs :)
harika fikirler bunlar.ben bu seskaydetme işini okuyunca daha da geliştirdim.şöyle yapmayı düşünüyorum evlenme yıldönümümüzde:bizim şarkımızı telefonuma kendi sesimle kaydedicem.sonra bluetoothla bilgisayara aktarıp mail olarak eşimin mailine göndericem.size de tavsiye ederim.:lepi: