Sevdiğiniz Erkeğin İstediği Kadın Tiplemesini Öğrenmek İster misiniz ?

imdaaat

H£r fikir içimde k£lepç£
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
530
0
Canlar bana sevgilinizin yada hoşlandığınız erkeğin Ay burcu ve Venüsünün hangi burçta olduğunu verin ona uygun olan kadın tiplemesini buraya yazayım....

bir erkeğin doğum haritasında burca göre venüsün konumu bi kadında neleri çekici bulduğuna dair bilgiler verebilir...aynı şekilde de kadınlarda da Marsın burca göre konumu bunu belirler..

Eğer bir erkeği memnun etmeye çalışıyorsanız o şahsın Venüs burcunu incelemek faydalı olur...tam bilgi alabilmek için erkeğin haritasının incelenmesi gerekir tabi...biz sadece venüs ve ay burcuna bakıcaz...

eğer partnerinizin ay ve venüs burçlarını bilmiyorsanız yada harita bilgileri yoksa sizde,

partnerin doğum gün/ay/ yıl ve saatini bana verebilirsiniz...

sizden ricam ilk 10 kişi bilgilerini versin ben ilk 10 kişiyi cevaplayım ondan sonra tekrar 10 kişi versin bu şekilde yaparsak herkese cevap vermiş olurum....:KK16:

canım ben bilmiyorum ay burcunu falan ama doğum tarihi bu;
07.11.1990

Son düzenleme:
merhaba
venüs :yengeç
ay:akrep
bakarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim....

24.08.1974 saat:00.30
Benim için de bakabilirseniz sevinirim.

merhabalar saydım ve onuncu kişi benim sansım varmış demekki beklemeyeceğim

nişanlım 24.07.1980 saat 23:00-24:00 arası

teşekkürler bilgilerin için

şimdi ilk 10 kişininkini cevaplamaya çalışıcam...ben ilk 10 kişiyi bitireyim ondan sonra bilgilerinizi tekrar vermeye başlayabilirsiniz...

merhaba
venüs :yengeç
ay:akrep
bakarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim....

ay burcu nedir ilk önce onu açıklayalım...ay burcumuz bizim kimseye yansıtmadığımız kendi iç dünyamızdaki duygularımızı belirler...
herhangi bi olay karşısında hissettiğimiz duyguların temelinde ay burcumuzdan aldığımız eğilimler vardır. Sevinçlerimiz, mutluluklarımız,üzüntülerimiz,duygu iniş çıkışlarımız ay burcumuzun etkisiyle olur...

ay burcu akrepte olan bi erkeğin gözünden hiçbişey kaçmaz..duygularını karşı tarafa belli etmez..o yüzden sevgisini belli etmekte de biraz cimri davranabilir..çoğu zaman ne hissettiğini kestiremezsin...iç dünyasını sadece ruhen anlaştığı kişiye açabilir..akrep ona sezgi yeteneğide vermiştir o nedenle ona yalan söylendiğini hemen sezebilir..tutkulu bi erkektir..ilişkilerinde kıskançlık ağır basabilir...

venüsü yengeçte olan bi erkeğin kalbini çalmak için ona sakin ve tatlı dille yaklaşmalı...bu erkek karşı cinste fiziksel özellik aramaktansa ilk olarak iç güzelliği arayacaktır...venüs yengeç erkeği romantik güleryüzlü şefkatli onu anne gibi sarıp sarmalayacak o sıcaklığı verecek bi kadın isteyebilir...yengeç burcu bu erkeğe duygusallıkta verecektir o yüzden dugusuz yada anlayışsız bi kadına tahammül edemeyebilir.çok çabuk incinebilir ama ay burcunun akrep olması sebebiyle bu duygusunu belli etmeyebilir..venüsü yengeçte ise güzel bi yüze sahip olabilir bu erkek...

e saatı bılmezsek olmuyomuu

venüs ve ay burcunu bulabilmek için haritasına bakmamız lazım bunun içinde doğum saati çok önemli...bazı arkadaşlar saat vermemiş o nedenle onlara çıkarım yapamadım...bilgilerinizi gün ay yıl doğum yeri ve saati olarak bana vermelisiniz.

ay burcu nedir ilk önce onu açıklayalım...ay burcumuz bizim kimseye yansıtmadığımız kendi iç dünyamızdaki duygularımızı belirler...
herhangi bi olay karşısında hissettiğimiz duyguların temelinde ay burcumuzdan aldığımız eğilimler vardır. Sevinçlerimiz, mutluluklarımız,üzüntülerimiz,duygu iniş çıkışlarımız ay burcumuzun etkisiyle olur...

ay burcu akrepte olan bi erkeğin gözünden hiçbişey kaçmaz..duygularını karşı tarafa belli etmez..o yüzden sevgisini belli etmekte de biraz cimri davranabilir..çoğu zaman ne hissettiğini kestiremezsin...iç dünyasını sadece ruhen anlaştığı kişiye açabilir..akrep ona sezgi yeteneğide vermiştir o nedenle ona yalan söylendiğini hemen sezebilir..tutkulu bi erkektir..ilişkilerinde kıskançlık ağır basabilir...

venüsü yengeçte olan bi erkeğin kalbini çalmak için ona sakin ve tatlı dille yaklaşmalı...bu erkek karşı cinste fiziksel özellik aramaktansa ilk olarak iç güzelliği arayacaktır...venüs yengeç erkeği romantik güleryüzlü şefkatli onu anne gibi sarıp sarmalayacak o sıcaklığı verecek bi kadın isteyebilir...yengeç burcu bu erkeğe duygusallıkta verecektir o yüzden dugusuz yada anlayışsız bi kadına tahammül edemeyebilir.çok çabuk incinebilir ama ay burcunun akrep olması sebebiyle bu duygusunu belli etmeyebilir..venüsü yengeçte ise güzel bi yüze sahip olabilir bu erkek...

emeğinize sağlık,evet aynı yazılanlar gibi.....

venüs ve ay burcunu bulabilmek için haritasına bakmamız lazım bunun içinde doğum saati çok önemli...bazı arkadaşlar saat vermemiş o nedenle onlara çıkarım yapamadım...bilgilerinizi gün ay yıl doğum yeri ve saati olarak bana vermelisiniz.

ya ama ama bız saatını bılmıyoruz kı:KK58:
kendısıde bılmıyor:26:
sansımıza mı kuselım sımdı:KK59:

X