sevdiginiz çiçeksi kokular hangileri?

• Konu Sahibi Konu Sahibi diclee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle kullandıklarımdan bir kaç tane saymak istedim:
-Estee Lauder "Beyond Paradise"....çok güzel tam bir ilkbahar / yaz kokusudur...hafif ve çiçek kokulu, şişesi de çok şirindir
-Chloe "Chloe"...çok severek kullanıyorum bu da hafif bir parfüm ama her tene yakışmıyor
-Guerlain "My insolence"....bu da hafif pudramsı, çiçekli bir koku
-Cacharel "Anais Anais"....zaten klasik bir parfümdür
-Kenzo "Flower"

Bunun dışında koklayıp da çok beğendiğim (yakında alınacaklar listemde olan :)) parfümleri da paylaşmak istedim:
-Gucci "Flora"
-Marc Jacobs "Daisy"
-Marc Jacobs "Lola"
-Viktor & Rolf "Flowerbomb"

kesinlikle LANCOME MIRACLE..çok hafif,çekici bi koku.tam 6 yıldır kullanıyorum kopamadım ,artık değişiklik yapsam fena olmucak .. bayanssulusmile

merhaba canım senin yaşına göre gidecek dediğin gibi çiçek yada fresh kokular olabilir fresh kokuyuda bi dene bence onun için Burberry Summer tavsiye edebilirim bende de var çok beğeniyorum ayrıca çiçek kokulu kimse bunu söylememiş ama Harajuku Lovers var açık olarak var mı bilmiyorum ama görüntü itibariyle biraz çocuk parfümü gibi duruyo ama ben bile kardeşimden alıp sıkıyorum kokusu gerçekten çok güzel google da adını yazıp bakabilirsin resmine :))

bende 16 yaşında falanım bende öğrenciyim bana da gider değil mi? bana arkadaşım şanel şanş(okunuşunu yazıyorum)önerdi bu nasıl bir parfüm bir bilginiz var mı?

donna karan gold...... buyuleyici.....

adidas floral Dream deodorantı da parfumu de cok guzel ve kalıcı çiçek kokulu fresh bi parfum yaşına da uygun

çiçeksi bi koku .. beni mest etti.notaları .zambak,kehribar, akasya , beyaz karanfil, yasemin , paculi. denemenizi öneririm

Bende çiçeksi kokuları seviyorum. Jadore değişmez parfümüm. Birde Premier Jour var o da çiçek kokusu ama daha yumuşak sabunsu çok güzel. Şu sıralar yeni keşfettiğim Light Blue yu kullanıyorum opuyorumnanaktan

light blue bu parfümün adını çok duydum ama hiç denemedim tatlım nasıl bir koku??? biraz anlatır mısın kalıcı mı????boshayallersmile

light blue bu parfümün adını çok duydum ama hiç denemedim tatlım nasıl bir koku??? biraz anlatır mısın kalıcı mı????boshayallersmile

Temiz, kalıcı, yumuşak bir kokusu var. İlk sıkıldığında meyve yoğunlukta ama sonrasıda ılık bir çiçek kokusu bırakıyor. Eğer açık tenliysen özellikle yazın denemeni tavsiye ederim. Bu arada DP deki taklidi de hiç fena değil.sengözlerimebaksanab

Celebre kulanıyorum hoş bir kokusu var ama kalıcı olmuyor. Ama kıyafetimin üstünde kalabiliyor bazen kokusu. O da çok az. Açık parfümler daha iyi kalıcılık konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…