sevdiginiz çiçeksi kokular hangileri?

• Konu Sahibi Konu Sahibi diclee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

diclee

Ziyaretçi
kızlar ben çiçeksi ve baharatlı kokulardan hoşlanıyorum avon perceive kullanıyorum kokusunu çok seviyorum ama hiç kalıcı degil bana önerebileceginiz hafif kalıcı kokular varmı

Çiçek baharat kokularından hot couture

çiçek kokularından
212, jadore, miracle, touch of pink, envy me, boss (women, femme, xx, intence) truth, code, rl romance, bvlgari, allure
bunlar benim sevdiklerim. Hepsine kefilim.

cnm tavsiyelerin için saol ama ben bu yazdıgın kokulardan hiçbirini bilmiyorum 18 yaşındayım bu kokulardan en çok hangisi bana gider malum ögrenciyim fiyatı çok yüksek olmazsa ii olur zevkine güveniyorum

Bunların fiyatları yüksek. Parfüme çok para vermeyi ben de sevmem. Bendeki orjinaller hediye geldi. Bunun dışında d&p ve rosental var bizim burada onlardan alıyorum.

18 yaşında olduğuna göre temiz kokular kullanmanı tavsiye ederim.
jadore dışında bu listedekiler hep hafif kokular. Bence bu kokuları bir kağıda yazıp parfümeriye git ve kendi üzerinde dene. Karar verdikten sonra bir gün de sadece karar verdiğin parfümü sık kalıcı olup olmadığına bak. Aynı anda bi kaç koku deneyince aklın karışabilir.

oğlum 1 ay önce givenchy nin AMARIGE adlı parfümünü getirdi süper bir çiçek kokusu öneririm

estee lauderin private collection u... ilkbahar kokuyor sanki. mimoza gibi... ben çok severim o parfümü....

Ben de estee lauder'in pleasures ı kullanıyorum. Zambak ve menekşe kokusu. Etraftakiler bayılıyor valla çok olumlu tepkiler alıyorum. Metroda yanımdaki kız erkek arkadaşına sanırım kokumu söyledi. O da diyor ki 'çok beğendiysen sor' hihoyyyt

pleasures'ı ben de beğeniyorum. İlk bahar gibi kokuyor.

yves rocher ....naturelle...missssss gibi yeşil çiçek ve elma kokuyosunuz...çok fresh...herkes soruyodu bana bayramda ..bu ne kullandığın diye :) kefilim :)

kenzo leaupar senelerdir bunu kullanirim, herkes bayilir ama cok kalici oldugunu soyleyemem

treselle ciceksi,kalıcı ve güzel bi koku

Beyaz Zambak kolanyasi bayiliyorum bu kokuya:))))

J´adore önerebilirim orkide cicegi, Gül , Menekse, Champaca cicegi icerikli

emotıon kırmızısı ya da pembesi ama benim favorim kırmızısı çiçek kokusu kalıcı ve çok hoş fiatıda oldukça uygun ve marka tavsiye ederimopuyorumnanaktan

ben JLO Glow seviyorum çiçeksi olarak. Yaşına da çok uygun bence. İnsana kendini çok taze hissetriyor mutlaka bir bak derim.

nına rıccı premıer jour ve Calvin Klein- Contradiction cıcek kokusu ıkısıdee...

kenzo amour ve issey miyake a scent te çok güzel kokular.. birbirlerine benziyorlar.

ıssey mıyake sankı ınsanı bı sure sonra sıkıyor gıbı kullandım yıllar sonra belkı tekrar ancak rush 2 cokk hos ve ferah nergiss kokusu miss...bayanssulusmile

Avon perceive kalıcı bi koku bence.. ama avon incandescence i denedin mi bilmiyorum tam bir çiçek kokusu ve harika..

Beyaz Zambak kolanyasi bayiliyorum bu kokuya:))))

J´adore önerebilirim orkide cicegi, Gül , Menekse, Champaca cicegi icerikli

Yaa şu zambak kolonyasını çok merak ediyorum zambak kokusu hastasıyım bennn bi bakıcam yaa bulmaya çalışıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…