Sevdiğini özleyenler buyurun

Aaa ilknurcum bilmez miyim kendin için bir şey istemediğini...:içelim:
Bende nergisime nacideye ve gzellergzeline söylüyorum benim sevdiceğim gelsinde sizin şafaklar azalsın diye kesinlikle kendim için bir şey istemiyorum...Sırf onları düşündüğümden:lepi:

ne kadar düşünceli gördüm bizi nilayım yaa :lepi:
warmı böle arkadişşş bizimm gibiilaelaelaelaelae. baqsana sadece onları düşünüozzz .ahh ahh nergis nacidee güselllergüselii bacımmm görüonuzmuu ne kadar sefios sizi :asigim:

Hemde çoookkk...:içelim:

Ama onlarda bizi düşünüyorlar haklarını yemiyek...
Nilayım senin sevdiğin gelsinde bizimde şafaklar azalsın diyorlar...
Sırf beni düşündüklerinden biliyom ben...:1hug:

Dur bende sana sölim senin sevdiğin gelsinde benimde şafakım azalsın:lepi:

oleeyyyyy yaşasınnn yupiiiiiiiiii :teytey:31 gün sonra nilayımn şafağı azalıooo :dance:
ne kadar mutluyum yarabbim a.s.

oleeyyyyy yaşasınnn yupiiiiiiiiii :teytey:31 gün sonra nilayımn şafağı azalıooo :dance:
ne kadar mutluyum yarabbim a.s.

:roflol::roflol::roflol:

Alemsin ya....

Oleyyy teytey obaaaaaaa 31 gün sonra ilknurum sevdiğine kavuşuyor:içelim: (Şafakım azaldığı için değil ilknurum sevdiğine kavuştuğu için seviniyom valla )

o nay lıyorummmmmmsırnaşık şey

İyim allaha şükür tuğçe ablam...
Sen nasılsın?

allahım iyilik versin hepinize...
dua etmekten başka çarem yok kızlar dualarla huzurlanıyorum...bugün biraz kendime baktım kendime güvenim geldi uluç bey aradı 6 da nasılsın diye sordu???
büle işte kızlar bugünkü gelişmeler...
mesaj yazdım bende teşekkür ederim merak edip aradığın için mucux yanaktan yazdım...
oda mesajıma şöyle cevap vermiş...
_muck_ yazmış...
bu bile bana yetti...

:1rolleyes:

Ay çok sevindim tuğçe ablam bak ben sana söledim...
Her şey zamanla dahada yoluna giricek inşallah....
İnan hepinizin mutluluğu benim mutluluğum üzüntüleriniz benim üzüntüm oluyor...
Hadi hayırlısıı...

ben nasıl anlatsam..sevdiğimi bende çok özledim.. ama bitmek bilmeyen sorunlardan herşey kaosa döndü.söylenecek,anlatılacak yanı bile yok aslında aradaki saçmalıkların..ama gerçekten günden güne eridiğimi düşünüyorum. evin içinde soluyorum sanki.. onunda iyi olmadığını biliyorum. 5 yıldır beraberiz.. ya o ya ben..birgün bu gururdan beklerken öleceğiz ama ne zaman :S

ah aah sevgilimi özledim. o izmirde ben istanbulda. okul tatile girdiği zaman biz de ayrı düşüyoruz çok kötü...

saol tatlım ama dur daha sevinmeyelim çünkü bu basit bir gelişme ne malum uyuzluk olsun diye öle yaptığı ayyyyyyyyy ben icene paronayak oldum çıktım

Canım umarım kısa zamanda düzelir...

Sana gurur yapma dicem ama biliyorum elindeolmuyor insanın...
Bende sevdiğimde inatçı ve aşırı gururluyuzdur...
Bazen o kadar saçma konulardan tartışıyoruzki anlatamam...
Ama bizim bir şansımız var askerdee ben ben kendi kendimi yesemde askerden gelene kadar gurur bir kenara bırakmaya karar verdim...Sende 5 yıllıkilişkinin hatrına bunu yap derim...Ama yaşadığınız olayları bilmemem...Bizimki inatçılıktan doğan sorunlar sonunda gururdann konuşmayız...Genelde alttan alan sevdiğim olur hakkını yiyemem...Bilir çünkü geri dönüşü olmayan kararlar alıcağımı...Sizin içinde hayırlısı....

Ama burdabir ablamın sözü vardı...
Aşkta gurur olmazilişkinizi heba etmeyin...
Hele ki yalan ilişkilerin yaşandığı şu zamanda...

saol tatlım ama dur daha sevinmeyelim çünkü bu basit bir gelişme ne malum uyuzluk olsun diye öle yaptığı ayyyyyyyyy ben icene paronayak oldum çıktım

Canım ablacım neden böyle birşey apma gereği duysun ki...
Ben sana diyorum bırak biraz yanlız kalsın sen üzerine düşme sen kaç o kovalasın...
Bak nasılda aramız seni..
Ben inanıyorum herşey yoluna giricek sen yeteri kendine güven...

tamam tatlım bu taktiğini uygulayacağım...
gamyoncuiremsu

GünaYdın Günaydın GünayDın ...CanLarım Benim Dert OrtakLarım...
En sonunDa bekLediğim Gün geLdi Ve Bugün Şafağım 299 .....
:teytey::sm_cool:300 Lerden En sonunda düştüm ....
Hiç bitmicek GibiyDi ÇOk MutLuyum Çokkkk ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…