Selam arkadaşlar uzun zamandır gelmiyordum konuya :)
Sabah aşkım aradı..Kıyamam ben ona yaaasenağlama. Gece postasında kendisi devretti görevini koşa koşa beni aramak için kantinin açılmasını beklemiş 1 saat sonra aşkımm sesini duymadan hayatta uyuyamamki ben dedii:asigim:..Offf çok tatlı bu beee
Ben şafağı ay ay sayıyorum ne yapayım daha çoook varrrr:çok üzgünüm:
Şölee 90 lara düşse o zaman sayarım...
10,5 ayımız var:a015:
Selam arkadaşlar uzun zamandır gelmiyordum konuya :)
Sabah aşkım aradı..Kıyamam ben ona yaaasenağlama. Gece postasında kendisi devretti görevini koşa koşa beni aramak için kantinin açılmasını beklemiş 1 saat sonra aşkımm sesini duymadan hayatta uyuyamamki ben dedii:asigim:..Offf çok tatlı bu beee
Ben şafağı ay ay sayıyorum ne yapayım daha çoook varrrr:çok üzgünüm:
Şölee 90 lara düşse o zaman sayarım...
10,5 ayımız var:a015:
maşallah ne mutlu sana bizde 200lü şafaklara gelecezmi acaba. zaman hiç geçmiyo yaaaaa. şafak 323 ama ama dersin 5sene geçti.senağlamasenağlamaselamm kızlarrrr şafak yarın 200 oluyoo 200 leride geri bırakıyorum yehuuuuuuuuu :)
maşallah ne mutlu sana bizde 200lü şafaklara gelecezmi acaba. zaman hiç geçmiyo yaaaaa. şafak 323 ama ama dersin 5sene geçti.senağlamasenağlama
bizimde daha çok var be canım
bak tuğçemm geldi havasını attı :)
:1closedeyes:aşkolsun balım yaaaaaaaaaa ne havası vallada billada 200-300 ler daha hızlı geçiyor bizim şafak 38 ammaaaaaaaaa inanın takıldı kaldı offf offffffffffffffffff.darısı başınıza balım Şeniz
vallahi ya, olsun bizimde şafak 38 diyeceğimiz günler gelecek inşallaaaaah. tabi ozaman tuğçe askerliği bayağı bi geride bırakmış oluryerimseniben:dance:
bizimde daha çok var be canım
bak tuğçemm geldi havasını attı :)
vallahi ya, olsun bizimde şafak 38 diyeceğimiz günler gelecek inşallaaaaah. tabi ozaman tuğçe askerliği bayağı bi geride bırakmış oluryerimseniben:dance:
tokat almus jandarma. seninki???
inş. gelicek o günlerde
nerde askerin?
tokat almus jandarma. seninki???
tmyy inş. cnmm evet zor ama askerik bu işte rahatı kolayı yok maalesef
tuğçe yaa ben bulamıyorumm şortlu bikini aşkım giydirmem normal diyo napcam bilmiyorum bugün bütün gün gezdim dandik renkler war hepp ,etekli war güzel ama onlarıda ben beğenmedimmmm uff
tatlım ya ay yıldız varya kadıköyde orda her çeşit var orayada bir bak istersen altıyoldaki ayyıldız mağazası bu arada...illaki bulursun canım ya eniştede alemmiş heeeegamyoncuiremsu
selamm kızlarrrr şafak yarın 200 oluyoo 200 leride geri bırakıyorum yehuuuuuuuuu :)