Sevdiğini özleyenler buyurun

İnleyişlerim, ancak ve ancak sana kavuştuğumda son bulur...
Yolunda bazen umutsuz olsamda, bu ruh hali geçici biliyorum... Zorluklar bazen beni hedefimden uzaklaştırsada zülfünden yayılan koku rehberim olur...
EY SEVDİCEĞİM... Yağmurun yağdığı günlerde; benimde ağladığımı, geceleri gökyüzünde seni aradığımı ve her doğan güne yeni bir umutla başladığımı bil...
Uzun lafın kısası; Sana dair sabrım ve sevgim kat kat artıyor, günden güne daha da çok güçleniyor...
Müsterih ol !
Seni Çok Seviyorum....​

Hani iftar vaktine yakın susar ya insan,yokluğun o denli yakıyor beni...
Söyle ne zaman okunur burda ezan,bir yudum su gibi
özledim seni askerimmm

76
yetmişaltı
seventysix

bitsede gitsek

60lar bekle beniiiiiiiiii çok özledim sevdiğimiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
"...Hasret yanar gecelerim ah sensiz
Davran gülüm esen yel ol gel bana..."

[video=youtube;xrIFXWYSnw4]http://www.youtube.com/watch?v=xrIFXWYSnw4&feature=relmfu[/video]​

Kimileri el ele tutuşup tüm şehri dolaşırken birlikte,kimilerinin yürekleri şafak sayar ayrı şehirlerde...
İstanbul'da beden yaşar, Çanakkale'de yürek atar!​

..::EmrEsra::..

.

Son düzenleme:
Ah gideni değil de kalanı boğar ayrılık, yanar dağlar kadar,

Yanlızlıktır yoldaşın artık mevsim hep sonbahar

Gün geceye kavuşur, yüreğin uyuşur,

El çekersin bütün dünyadan,

Hasretin tutuşur, anılar uçuşur,

Acı bir elvadadır arda kalan,

Yalan ötesi yalan de yalan

Sana değil sitemim kaderime küserim

Birgün kavuşuruz nasılsa derim

Özlemek ne demek iyi bilirim

[video=youtube;AQg5TICBp5o]http://www.youtube.com/watch?v=AQg5TICBp5o[/video]

Son düzenleme:
:119: :119: :119: :119: :119:

Plakalara Sadece : 86 Günümüz Kaldı..

Şafak : 167

..::emresra::..

özledimözledimözledimözledimözledimözledimözledimçokçokçoközledim..

:119: :119: :119: :119: :119:

.

Son düzenleme:
Sen vatanı bekliyorsun, bende seni..
Sen vatan uğruna canını koydun, bense uğruna ömrümü,
İşte bu yüzden Yarim; sen TÜRK ASKERİSİN, ben de ASKER YARİ.

****************154************​

Okşarsın bulutları gözler dalgın sularda
Susarsın sevgi dinleyendir
Bakarsın yıldızlara denizlerin aynasında
Anlarsın sevgi bitmeyendir
Dayanırsın zamana hasret yakandır
Beklersin sevgi sabredendir

Elimde olmadan kıskanıyorum SENİ,.. Kusuruma bakma,bağışla BENİ.... Sana
benden yakın olan HERŞEYİ... Gözünü gözünden kıskanıyorum... Dost diyerek selam versen birine,.. ... .........Yabancı bir el değse eline.. Korkuyorm biri girer kalbine.. Gördüğün her yüzü kıskanyorm,. İsterim her anın benİmle olsun.. TuttuğUn tek el benİmki olsun. İsterim ömrümüz birlikte son bulsun, İnan ben Sensiz HAYATI KISKANIYORUM...

ŞaFaKkK :151
PlAkAlaRa soN : 70 gün​

uzaklık bazen öyle zor geliyorki hele de 2 ayda 3 ayda bir geliyorsa. özlemin boyutu değişiyor özlemektende öte çok değişik bir duygu ve çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr((((

Neyse ki yokluğun var... Ya olmasaydı o da? Yokluğun olmasaydı, penceresiz bir odaya dönerdi içim belki de. Yokluğunla gelip geçmeyen kuşları sayıyoruz şimdi birlikte..

doya doya konuşmayı o tatlı sesini,sana dokunmayı,kokunu çok özledim aşkım kalbim eylüle kadar durdu sevdiğim

Günler var geçmek bilmiyor, haftalar, aylar birbirini kovalıyor, ama zaman geçmiyor sevgilim. Gerçek sevenler bir türlü kavuşamazmış. Bizimde kaderimiz bir türlü birleştiremedi bizi. Evlendik hala kavuşmak mümkün olmadı.
Sana yaptığım haksızlıkları düşündükçe kendime kızıyorum. Biliyorum beni çok seviyorsun, kediyle köpek misali birbirimizi yorsakta, çoğu sevgiden çok daha gerçek bizimki. Sırf kendi kariyerimi düşünüp bizi bu ayrılığa mahkum ettim. Üstüne sürekli seni suçluyorum. Ama aslında şunu çok iyi biliyorum. Senin yaptığın fedakarlığı kolay kolay kimse yapamaz. Seni çıldırtsamda, beni çıldırtsanda, biliyorumki ufacık bir nefret birikmez içimizde. Kendimden daha çok sana güvenirim sevgilim...
Elinde çantanla benim için tüm hayatını bırakıp geldiğin gün, elimde çantamla işim için herşeyi bırakıp gittiğim gün. Ben hep mantık adamı oldum, sen hep sevgi insanı. Hep kendimi haklı buldum, hep kendimi savundum. Ama şunu itiraf edemesemde çok iyi biliyorumki ben bir seçim yaptım, sırf kendi hedeflerimi gerçekleştirebilmek adına ilişkimizi ikinci plana attım. Bazen pişman oluyorum, bazen değermiydi diyorum kendi kendime.
Seni çok özlüyorum sevgilim. Hiçbir hayalimiz gerçekleşemedi, yaşadığımız tüm mutluluklar boğazımıza dizildi. Benim öfkem sana değil aşkım, öfkem hayatıma, şuan bulunduğum duruma. Ama acısını senden çıkarıyorum biliyorum.
Artık herşey güzel olacak lafını içimden gelerek söylemiyorum. Hiç inancım yok kavuşacağımıza dair. Günler, haftalar geçiyor. Ve biz en güzel olması gereken günlerimizi acı içinde geçiriyoruz.
Şurda ne kaldı zaman geçer nolcak diyenlere tahammül edemiyorum. Ne var sanki bu kadar büyütülcek diyenlere hiç katlanamıyorum. karşıdan bakmak kolay, kim nerden bilebilirki bizim içimizde kopan fırtınaları. Kim anlayabilirki yaşamadan bunu. Market reyonları arasında saatler geçirmişlermi hiç bomboş eve dönmemek için?
Her acı iz bırakırmış, ama birgün kavuşursak olan biteni o anda tamamen silmek istiyorum hafızamdan. Bu günlere dahil en ufak birşey hatırlamak istemiyorum...

Aramakla bulunmaz sen gibi canlar
Hasretin içimi köz gibi dağlar
Köz gibi dağlar köz gibi dağlar
Sen gül oyna, bense giyem karalar
İnan senin için vazgeçilmiyor
Vazgeçilmiyor vazgeçilmiyor

.

Bir gün çıkıp gel uzak yollardan,
Benim can yaramı sarmak için
Çünkü;
BİR NEFES Kİ AŞK SANA BENZER...
Benim can yaramı sar gülüm
Çünkü;
DERİN BİR NEFES Kİ AŞK SANA BENZER...

Gökte parlayan ay,
Kalpte incinenen söz,
Çölde ışıldayan su,
Sana benzer....

[video=youtube;VMurMIobf3M]http://www.youtube.com/watch?v=VMurMIobf3M&feature=share[/video]​

Yanıyor bedenim acıyor içim
Yoktan anlamıyor benliğim
Bitmiyor geceler
Geçmiyor günler
Adı aşk bu eziyetin
Dayan yüreğim dayan
Dayan yarına inan
Gün gelir acılar ezberlenir
İyileşir zamanla yaran
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…