Bugün sensizliğin 17. günü...
Yemin törenine 11 gün kaldı. Zaman geçmek bilmiyor.. Gelsem, bir görsem yüzünü. Kurban olurum öyle özledimki, öyle burnumda tütüyoki kokun.
Dualarım seninle herşeyim...
Seni çok seviyorum.
Benımde sozlumu cok ozledımm cok zormus onsuzluk sewgılısı yanında olanlar sewdıgınızın kıymetını bılın ben bılmıyorum dıye degıl yoklugunda daha cok anlıyosunuz herseyı
askerlik bir gün biter de benimkisi subay ve iki yıl tuncelide kalıcak 3 ayda bir izne gelebiliyo ve bugün o iznin son günü... Bu gece son kez sarılıp uyuycam, son kez kokusunu duyucam 3 ay sora tekrar görene dek son kez elini tutucam, son kez yanağını okşuycam yokluğunda yüzüğümü hiç ama hiç çıkarmıycam........
cok özledim kahretsin cok özledim bıktım sensiz kalmaktan sensiz yasamaktan sana hep hasret kalmaktan bıktım artık ..
askerliğimize daha var seni manyaklar gibi seviyorum, seviyorum seni çok seviyorum herseyimsin sen benim
Mis kokulum 15 aydan bu yana sadece 2 ay kaldı hatda yarın 2 aydan da az olucak atarsa 59
bi-ti-yorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şafaklar bitanem .Çok şükür... Hasret dolu geceler biticek kollarımı açtım seni bekliyorum