Sevdiğini özleyenler buyurun

Askerim birtanem herbişeyimmmmmmmmmmm çok özledim seni ama sabrın sonu selame şu 100leride yedıkmı pek bişey kalmıycak

Cemal Süreyya ne güzel demiş;

"Özledim.. Söyleyeceklerim bu kadar,kisa ve derin.."

H ♥ B

Biliyorum döneceksin bir anda Dün gece gördüm rüyamda
İnan çok özlüyorum seni.... :KK69:

Yanıyorum.. :KK25:
Külde yok dumanda bir sızı var taa şuramda :26:
İnan çok özlüyorum seni... :97:

bebeğim 5 aylık... 1 ay öncesine kadar kıbrısta yaşıyorduk eşim bebeğim ve ben. ama hep beraber istanbula dönme kararı almıştık. o sıra bana gelen çok iyi bir iş teklifi ben ve bebeğimin istanbula erken gelmemize sebep oldu. şimdi eşim 5 ay sonra gelecek istanbula ve ben 5 ay boyunca bebeğimin büyüdüğüne şahit olamayacak eşimi çok özlüyorum.... dayanmak çok zor bu acıya gerçekten bir de eşiniz yanınızda olmayınca insanlar öte git dese ağırınıza gidiyor sanki herkes eşiniz yanınızda değil diye sizin üstüne geliyor gibi hissediyorsunuz, savunmasız ve yalnız hissediyorsunuz...annemin yabnında kalıyorum şimdi ama en kısa zamanda bir ev tutmak istiyorum. gerçe ev tutsam ne olacak ki nasıl olsa yine eşim yok yine yok yine yokkkkk :KK59: bana bir akıl verin dayanmam için ne yapmalıyım :KK25:
:KK58:

Çok özlüyorum seni, içim sızlıyor düşündükçe.. Nasıl böyle olduk biz?:KK59:Sahilde yürürken sevgililer görüyorum sarılmış, canım acıyor:KK43:Film izliyorum, sevip de kavuşamayanları, severek ayrılanları görünce doluyor gözlerim.. Bir bilsen ne çok seviyorum seni. Seviyorum diyorsun da bu seninki nasıl sevgi..:KK50:

Özledim seni... :KK69:
Ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir.
Beynimi uyuşturuyor özlemin...
Çok sık birlikte olmasak bile,
Benimle olduğunu bilmenin
Bunca zamandır içimi ısıttığını
Yeni yeni anlıyorum
Yokluğun,
Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sizi olmaktan çıkıp
Mütemadiyen bir boşluğa
Sabahları seni okşayarak başlamaları
Aksamları her isi bir kenara koyup
Seninle baş başa konuşmaları özlüyorum;
Oynaşmalarımızı,
Yürüyüşlerimizi,
Sevimli haşarılığını,
Çocuksu küskünlüğünü...
Nasılda serttin başkalarına karşı
Beni savunurken;
Ve ne kadar yumuşak
Bir çift kısık gözle kendini
Ellerimin okşayışına bırakırken... :KK69:

Özleyip de bir gün kavuşacaklarını bilenlerinki en tatlı özlem...

Ya hiç kavuşamayacaklar ne yapsın?Kavuşacaklar bence özlemenin tatlılığını yaşasınlar :)

X