Sevdiğini özleyenler buyurun

kardeşim kitap okumayı çok seven birisi dedim ki bana bir kitap ver okuyayım getirdi 550 sayfa sempatiksalakcinni bi anda gözüm korktu.

Canım hafif kitaplar okumayı dene
Zaten sıcak hiç çekilmiyor akannehir
Benim sevdalım 15 ayda yaklaşık 100 kitap bitirdi, beni açık ara geçti. ohaoldumsmile
alim oldu aalim
sempatiksalakcinni

istanbulda aslında bana çok uzak değil ama ailem yanlız göndermiyor kimsede gelmiyor onun ailesi giderse onlarla gideceğim artık

Yakınmış gerçekten kuzum hızlı feribotla 1 saat sürüyor artık aslında...

ne atlet ne donkaydirigubbakcemile3
ŞAFAK 10

:lepi: :roflol: :roflol:

Şenizeprılımmm,
12den sora;
şafak 9
haftaya yokuuzzzz:dance:

ben yanımdayken bile özlüyorum hasret kalıyorum..şuan askerde yarim daha da çok özlüyorumm.kelimeler anlamsız özlem kelimesi bile yetersiz gelio bana..çok özlüyorum şafak120..az kaldı bebeğim bitecek bu askerlik..bnm olacaksın ALLAHIN izniylee.ben bıraktığın yerde seni bekliyorum.sabrediyorum geleceğimiz için senin için sewdiğim içinn..herşey ikimiz için.SENİ ÇOKKKK ÇOKKK SEVİYORUM hayatımın anlamı..

:Saruboceq:ŞAFAK 8

Artvin :teytey:

Son 8 başka yooooookkkkkk :dance:

453 gündür bunu demeyi bekliyorum :gitme:

Lütfen bir aksilik çıkmasın lütfennnn! :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ne kola ne fanta sadece YEDİGÜN
:lepi: :lepi: :lepi:

453 gündür bunu demeyi bekliyorum :gitme:

Lütfen bir aksilik çıkmasın lütfennnn! :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ne kola ne fanta sadece YEDİGÜN
:lepi: :lepi: :lepi:

olumunekankayizsmile:lepi:Şeniz

olumunekankayizsmile:lepi:Şeniz

olumunekankayizsmile Canımın içiiiii hihoyyyt

Yüffen bir aksilik çıkmasın megom yaa...:Saruboceq: Şafak düştüydü ya benim...bayanssulusmile

Yedik askerliği behhh
:lepi: sırnaşık şey

olumunekankayizsmile Canımın içiiiii hihoyyyt

Yüffen bir aksilik çıkmasın megom yaa...:Saruboceq: Şafak düştüydü ya benim...bayanssulusmile

Yedik askerliği behhh
:lepi: sırnaşık şey

eprılımmm inşallahhh çıkmasın aksilik:Saruboceq:

sizin çıkış listesi asılmıştır çoktan,kesindir o tarih kuzum benim dert etme senolumunekankayizsmile

:Saruboceq:veee eveeetttt yedik askerliğiiiiiiiii:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…