Sevdiğini özleyenler buyurun

sevmek kelimesi az kalırrr özlemimin yanındaaaa saniyeler dakika dakikalar saat saatler yıl gibi geçio bitanem gel artık ne olur çok özledim seniii boshayallersmile

Canlarımm ben qeldımmm dıer profılımı acamıyorumm bunu yenı aldımm ben MYSTICGIRL :) Hatırlayan tanıyan arkdaslarımm bu profılı eklesınlerrr hepınızı cok özledımmm :):) nısancımm hala burlardamısın ayse ablaa sen neler yapıyosunnnn asooooo kızlarr :) ıns karsılarızzz beklıorum msjlarınızıı :)

asiiiimmm cicikızz mervee hevinnnnn miracleee ogesss patiiii sarissaaaaa zbyd kızlarrrrrr anam nıcklerıde unutmusum yaaaa nerlerdesınızz yesılımm evlenmıssınnnn hadı hayırlı ugurlu olsunn en son nısanımdaa nısanlanmısdı :KK70: ben hala bekarım kuzucuklarımmmmmmm :KK70:

ŞAFAK 49 :nazar:

MUŞ'A SELAMLAR turkbayragi

çok özlüyorum ama sabırla güzel günlerimizi bekliyorum....
:asigim:

Şafak 33 İçel hihoyyyt

Hatunnnnn napıyosunnn mystıcqrıll merve bennn :) ne cbuk unutuldum yaa aglıycam smdıı :)
Şafağı yemiş yutmussun canım benımmmmm :) durumun nasıl ehheheheh

Özel msj yazamıorum duvarınada yazamıyorumm ark burdan gordun gordun goremedın bısı yapamıorumm umarım gorursun kocaman optmm :)

nısannnnnnnnnnnnnn

merviiiiiiiiik kaydirigubbakcemile5

Hatunnnnn napıyosunnn mystıcqrıll merve bennn :) ne cbuk unutuldum yaa aglıycam smdıı :)
Şafağı yemiş yutmussun canım benımmmmm :) durumun nasıl ehheheheh

Özel msj yazamıorum duvarınada yazamıyorumm ark burdan gordun gordun goremedın bısı yapamıorumm umarım gorursun kocaman optmm :)

Unutur muyum be dümbükçüm kaydirigubbakcemile2
akşam biraz işim vardı bu topiğe gelemedim :hulya:
oyun bölümünde mesaj sayını artırsana kuzum özel mesajla konuşalım kaydirigubbakcemile5

Şafağı yiyoz şükür be kuzum...boshayallersmile
32 Isparta Bugün...:lepi:
Durumlar iyi bebeğim...
:asigim:

X