Sevdiğini özleyenler buyurun

Merabalarrr nasılsınız şafak güzelleri :) olumunekankayizsmile

Artıkın burdayız bütün yaz birliktesempatiksalakcinni
Ben aşkıma kavuşalıı 8 ayolduuuuu :sm_cool:
nasıl geçti zaman bilmiorum
Tabi mayıs ayı felaket ayıydı bizim için ne siz sorun ne ben söyleyim mafoldumben

Amaaa çok şükür mayıs ayıda bitti diymiiiii:içelim:

Eeee sizdekii gelişmeler??? :)

geçen sene temmuz ayıydı sanırım , buraya yazmaya basladıgımda askım dahaa baslamamıstı bile askerliğine.ama simdi şafağımız 138
inş bu günler de gececek ve kavuscz birbirimize
(((çooookkkk özledimmm)))

merhaba kızlar :) benım askerlik değil ama başka şehirde okuyor :) ve çok zor geliyor memlekete
4 aydır görmüyorum ... şuanda arazide 15 gün kaldı gelmesine :)

eee kimsecikler artık bakmıyor mu topiğimizeeekafamçokkarıştı

Nisanım burda ama işi var sanırım CADIARZU
onunda azıcık kaldıııııı delikafadulden

;Bu arada ben yokken gelen tüm arkadaşlar hoş geldi topigimize (kışın giremedik ama hala bizim topiğimiz ala hala :) ))

Meg cnm maşallah azz kalmış seninde kutluyorum cnmm
angelgozde inşallah senin içinde günler bir an önce bitmesini diliyorum
Tabiki tüm arkadaşlarımızın...

:1hug:

İZMİR PERİSİ arkadaşım geçiooo aama baya zor geçiooo :sinifsinif:[/I][/I]
ins birgün benim de güneşim doğacak cnmmm :Saruboceq:[/I][/I]

İZMİR PERİSİ arkadaşım geçiooo aama baya zor geçiooo :sinifsinif:[/I][/I]
ins birgün benim de güneşim doğacak cnmmm :Saruboceq:[/I][/I]

canım benim bilmez miyim zorlu günleri... Akşamlarıı gecelerii... yürek acını...
Ama bak inan geleli benim sevdiğimin 8 ay olduu ilk gittiği günü hatırlıorum şimdi nasıl geçmiş zaman diyorum kii bende zırlayıp dururdum sadece yanlız gecelerimdeee:sinifsinif:
Amaa noldu zafer benim olduuuuuubayanssulusmile
benim sevdiğimde uzun dönem yaptı... Kışları biraz daha koşturmalı geçiyor yazın saa bi sıcak bunaltısı bunalıyor insan özlüyor ama inan bitince bu günlero kadar sıkı sarılkii hatırlama bu günleri olur muuu :1hug:
Zamanın su gibi akıp geçmesini diliyorum... İstediğin zaman dertleşebiliriz canım:1hug:

ay çok güzel ya 100lerden düşücen plakalara az kalmış. benim şafak :339 mafoldumben

mrb cnm ..
Askerin nerde askerr?

cnm inan 400 e kadar zor
300 alışma dönemii veee 150 e kadar okadar çabuk geçiyor ki...
150 den sonra tabi dayanılmaz özlem sancılarııı oluyor çünkü şafağın bu kadar indiğine inanamıyorsun vs

İnşallah zaman su gibi aksın...

maşallahhh canımm plakalara son 1 ay mıı :teytey:

evet canım

inanki şu 100 lerden hiçbişe anlamadım ama 200 ler felaketti hergün bunalımdaydım varya

çok şükür bu sayılarıda gördüm

tam 20 inci gün şafak:99 dicem ya inanamıorum

cveo inan geçio canım zaman sabret sadece gerisi gelio
kafanada takma fazla şafak panomuz topiciğine gel orası kalabalık oluyo anlamıosun nasıl geçtiğini

Burada da artık gayette ben varım :hulya:
Eskiden buranın kalabalığını anlatsam anlayamazdın okadar çoktuu bu ara herkeste bi hayat koşturması ve askerlerinin geldiğinden dolayı böyleee hep böyle değildik yarım saniyede bir f5 yapardık o derece yaniiii
İnşallahhhh bu yazda böyle olucaz demi nisoş
nisanım duyarsa bilmiyorumkismile

Askerlik bitince dönüp ne günler di diye gülmek çok güzel hepiniz tadın inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar sevdiğiniz kıskınç mıdır?_
yaa bizimki askere gitti geldii kıskancın teki olduuu bizim ilişikmizde 1 kıskanç ben 2 mizin yerine yetyiordum yaavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…