- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
:Saruboceq:ŞAFAK 61
ÖZLEDİMMM :asigim:
Ya benim sana acayip kanım ısındı rumuzunu görünce gülümsüyorum ister istemez.. çok şirin biri olduğunu düşünüyorum acaba kader ortağım olman mı buna sebep bilmiyorumsempatiksalakcinni
Platonik aşıklar gibi gösterdim kendimi yahuopuyorumnanaktan
bu arada ben de aşkımı özledim ya 10 gün sonra inşallah görüşeceğiz.. Her ne kadar temelli bir kavuşma olmasa da..
Ya benim sana acayip kanım ısındı rumuzunu görünce gülümsüyorum ister istemez.. çok şirin biri olduğunu düşünüyorum acaba kader ortağım olman mı buna sebep bilmiyorumsempatiksalakcinni
Platonik aşıklar gibi gösterdim kendimi yahuopuyorumnanaktan
bu arada ben de aşkımı özledim ya 10 gün sonra inşallah görüşeceğiz.. Her ne kadar temelli bir kavuşma olmasa da..
meg immm on numara bir kızdır cnmmm dostluğuu mükemmelll kalbi kocamannn yüreğiiii tertemizzzz idolümmmm o bnmmm seviorummmm kankam seni
Şenizseviorum seni kankaaammmolumunekankayizsmile
meg immm on numara bir kızdır cnmmm dostluğuu mükemmelll kalbi kocamannn yüreğiiii tertemizzzz idolümmmm o bnmmm seviorummmm kankam seni
Ne şeker yazmışsın canım benim yaaa,hoşuma gitti çok :1hug:
teşekkür ederim arkadaşımmm,bence sende çok şirinsin ve evettt kaderdaşız seninleolumunekankayizsmile
Allah ikimizi de sevdiklerimize kavuştursun inşallahhh:Saruboceq:
Yok canım asker değil sevdiğim askerliğini yapalı 5 sene olmuş bana hazır geldi kaydirigubbakcemile3Amin canım..:Saruboceq:
selam dilalcıımmopuyorumnanaktan
sende asker bekliyosun deil mi,az önce yazdığın mesajından sora emin olamadım askerden mi bekliyosun aşkını,yoksa başka bi şehirden mi vs???
tamamiyle aynı durumdayız, ama bizde şehirler sizinkinin tam tersi ben istanbuldayım, dediğin gibi askerliğini de yapmış hazır olarak geldi, ama şimdi daha beter ayrılık yaşıyoruz, ne olacağı belli deil, 4 aydır görmüyorum ve ne zaman görebilirim belli deilmafoldumbenYok canım asker değil sevdiğim askerliğini yapalı 5 sene olmuş bana hazır geldi kaydirigubbakcemile3
Ama daha da beter ayrılık yaşıyoruz şimdi asker yolu beklemek çok zordur tahmin edebiliyorum ama biz şafak sayamıyoruz.
İstanbul da 2 aydır oraya yerleşti artık ben de Denizli'deyim..
Okulum bitmesine 2 sene var tek tesellim oraya atanabilme umudumafoldumben
tamamiyle aynı durumdayız, ama bizde şehirler sizinkinin tam tersi ben istanbuldayım, dediğin gibi askerliğini de yapmış hazır olarak geldi, ama şimdi daha beter ayrılık yaşıyoruz, ne olacağı belli deil, 4 aydır görmüyorum ve ne zaman görebilirim belli deilmafoldumben
:Saruboceq:ŞAFAK 60
Tokat :teytey:
megomun doğan güneşine son 60 opuyorumnanaktan
şafak 354 :Saruboceq: