Sevdiğini özleyenler buyurun

bende cokk özledimmmmafoldumbenmafoldumben
yilda sadece 5 hafta Yakin olabiliyoruz onuda toplasan 1 hafta görüsebiliyoruzsenağlamasenağlama

:Saruboceq:ŞAFAK 61 :nazar:

ÖZLEDİMMM :asigim:

Ya benim sana acayip kanım ısındı rumuzunu görünce gülümsüyorum ister istemez.. çok şirin biri olduğunu düşünüyorum acaba kader ortağım olman mı buna sebep bilmiyorumsempatiksalakcinni
Platonik aşıklar gibi gösterdim kendimi yahuopuyorumnanaktan
bu arada ben de aşkımı özledim ya 10 gün sonra inşallah görüşeceğiz.. Her ne kadar temelli bir kavuşma olmasa da..

Ya benim sana acayip kanım ısındı rumuzunu görünce gülümsüyorum ister istemez.. çok şirin biri olduğunu düşünüyorum acaba kader ortağım olman mı buna sebep bilmiyorumsempatiksalakcinni
bu arada ben de aşkımı özledim ya 10 gün sonra inşallah görüşeceğiz.. Her ne kadar temelli bir kavuşma olmasa da..

meg immm on numara bir kızdır cnmmm dostluğuu mükemmelll kalbi kocamannn yüreğiiii tertemizzzz idolümmmm o bnmmm seviorummmm kankam seni

Ne şeker yazmışsın canım benim yaaa,hoşuma gitti çok :1hug:

teşekkür ederim arkadaşımmm,bence sende çok şirinsin ve evettt kaderdaşız seninleolumunekankayizsmile

Allah ikimizi de sevdiklerimize kavuştursun inşallahhh:Saruboceq:

meg immm on numara bir kızdır cnmmm dostluğuu mükemmelll kalbi kocamannn yüreğiiii tertemizzzz idolümmmm o bnmmm seviorummmm kankam seni

Burada gerçek dostluklar bulmak ne hoş canım yaolumunekankayizsmile

Ne şeker yazmışsın canım benim yaaa,hoşuma gitti çok :1hug:

teşekkür ederim arkadaşımmm,bence sende çok şirinsin ve evettt kaderdaşız seninleolumunekankayizsmile

Allah ikimizi de sevdiklerimize kavuştursun inşallahhh:Saruboceq:

Rica ederim canım doğru hissetmişim demekki bak angelgozde onayladı beniopuyorumnanaktan
İnşallah kavuşturur canım ya sizin ne güzel sayılı gunleriniz var benim geri sayacak kaç gunum var bilmiyorum bilemafoldumben
Allah askerlikten başka ayrılık göstermesin size:nazar:

Amin canım..:Saruboceq:

selam dilalcıımmopuyorumnanaktan
sende asker bekliyosun deil mi,az önce yazdığın mesajından sora emin olamadım askerden mi bekliyosun aşkını,yoksa başka bi şehirden mi vs???

Amin canım..:Saruboceq:

selam dilalcıımmopuyorumnanaktan
sende asker bekliyosun deil mi,az önce yazdığın mesajından sora emin olamadım askerden mi bekliyosun aşkını,yoksa başka bi şehirden mi vs???
Yok canım asker değil sevdiğim askerliğini yapalı 5 sene olmuş bana hazır geldi kaydirigubbakcemile3
Ama daha da beter ayrılık yaşıyoruz şimdi asker yolu beklemek çok zordur tahmin edebiliyorum ama biz şafak sayamıyoruz.
ıstanbul da 2 aydır oraya yerleşti artık ben de Denizli'deyim..
Okulum bitmesine 2 sene var tek tesellim oraya atanabilme umudumafoldumben

Yok canım asker değil sevdiğim askerliğini yapalı 5 sene olmuş bana hazır geldi kaydirigubbakcemile3
Ama daha da beter ayrılık yaşıyoruz şimdi asker yolu beklemek çok zordur tahmin edebiliyorum ama biz şafak sayamıyoruz.
İstanbul da 2 aydır oraya yerleşti artık ben de Denizli'deyim..
Okulum bitmesine 2 sene var tek tesellim oraya atanabilme umudumafoldumben
tamamiyle aynı durumdayız, ama bizde şehirler sizinkinin tam tersi ben istanbuldayım, dediğin gibi askerliğini de yapmış hazır olarak geldi, ama şimdi daha beter ayrılık yaşıyoruz, ne olacağı belli deil, 4 aydır görmüyorum ve ne zaman görebilirim belli deilmafoldumben

tamamiyle aynı durumdayız, ama bizde şehirler sizinkinin tam tersi ben istanbuldayım, dediğin gibi askerliğini de yapmış hazır olarak geldi, ama şimdi daha beter ayrılık yaşıyoruz, ne olacağı belli deil, 4 aydır görmüyorum ve ne zaman görebilirim belli deilmafoldumben

umarım bir an önce kavuşursunuz tatlım benim.. ben 15 gun sonra en geç İstanbula gelicem aşkımı görmeye...ama tabi kısıtlı zaman buna da şükür

70934db9c96c576a21c60d67b83f4296f38a7c5e29f1023a06a0bff76c3af5809f5384df64c87efa084a3d91752d62f20a15cca456f23367d5a6da259a2e4bbc98ef417706eacace58942642.gif

X