Sevdiğini özleyenler buyurun

kıvırcık, çok sevindim canım! :hooray:

Şafak 79 Kilis'e selam
:lepi:

çok güzel yaahihoyyyt

ŞAfak 10mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Nefes aldığım kadar derinden özlüyorum seni HERŞEYİM....:gitme:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlarrr haftaya eşim askere gidiyor ben çok üzgünüm şimdiden ağlamalarım başladı nasıl dayanacağım bilemiyorum;
bundan sonra bende buralara yazacağım artık en azından beni anlayan birileri olur
askerliğinin nereye çıktığı henüz belli değil hepimiz merakla bekliyoruz
Allah hepimize sevdiklerimize sağ salim kavuşmak nasip etsin

şimdiden Allah kavuştursun tatlım..ilk zamanlar çook zor geçiyor..ama uğraşıcak bişiler bul..evde boş oturma..çalışıyorsan işlerine konsantre ol..
Allah kolaylık versin..

Allah hepimizi sevdiceklerimize sağsalim kavuştursun inşallah :Saruboceq:

nefesim canım teşekür ederim desteğin için çalışmıyorum ama 2 yaşında oğlum var o yeterince oyalıyor beni sağolsun yine de ilk zamanlarımın çok zor geçeceğinden eminim çok duygusal bir yapım var mafoldumben

cnmmm bnm allah sabır versinnn yaaa bnm de askerim bugün usta birliğine teslim oldu şafağımız 370 ilk baslarda biraz zor oluo cnm çok kolay oluo desem yalan olur ama zamanlaaa mecburiyetten dolayıı alışıosun ama aklından hiç çıkmıooo böle böle de geçioo zaman napcan cnmmm gitmeden bitmio ki askerlikkk dimi cnm opuyorumnanaktan

benimde nişanlım askere gideli çok olmadı yeni atlattım o dönemleri o yüzden anlıyorum seni canım..oğlunla oyalanırsın işte..hazır havalarda güzelleşti evde durma oğlunu da alıp dolaş..zaman daha çabuk geçer..

ve sakın ağlama..ya da ağlamamaya çalış..askerin ardından ağlanmaz iyi değil derler..

sürekli dua et hayırlı insanlarla karşılaşması, hakkınızda hayırlısı olması için :Saruboceq:

sağol canım opuyorumnanaktan dua ediyorum bende hepiiz için

şafakkkkkkkkkkkkkkkk doğan güneeeeeeeeşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hihoyyyt Allahım herkese nasip etsinn bugünleri :Saruboceq:

ins sağ sağlim gelsin de ben askımı kaç 460 gün beklerimm o bnm herşeyim sen kıssa dönemdin demiii cnm

inşallah inşallah sağ salim gelir cnm :Saruboceq: evet canım benim kısa dönemdi bu bile zor geldiki 15 ay napardım bilemiyorum eyvahedigeldismile Allah size sabır versin gerçekten canımmm :Saruboceq: öyle yada böyle geçip gidiyor yaaa :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…