kıvırcık, çok sevindim canım! :hooray:
Şafak 79 Kilis'e selam :lepi:
kızlarrr haftaya eşim askere gidiyor ben çok üzgünüm şimdiden ağlamalarım başladı nasıl dayanacağım bilemiyorum;
bundan sonra bende buralara yazacağım artık en azından beni anlayan birileri olur
askerliğinin nereye çıktığı henüz belli değil hepimiz merakla bekliyoruz
Allah hepimize sevdiklerimize sağ salim kavuşmak nasip etsin
kızlarrr haftaya eşim askere gidiyor ben çok üzgünüm şimdiden ağlamalarım başladı nasıl dayanacağım bilemiyorum;
bundan sonra bende buralara yazacağım artık en azından beni anlayan birileri olur
askerliğinin nereye çıktığı henüz belli değil hepimiz merakla bekliyoruz
Allah hepimize sevdiklerimize sağ salim kavuşmak nasip etsin
nefesim canım teşekür ederim desteğin için çalışmıyorum ama 2 yaşında oğlum var o yeterince oyalıyor beni sağolsun yine de ilk zamanlarımın çok zor geçeceğinden eminim çok duygusal bir yapım var mafoldumben
benimde nişanlım askere gideli çok olmadı yeni atlattım o dönemleri o yüzden anlıyorum seni canım..oğlunla oyalanırsın işte..hazır havalarda güzelleşti evde durma oğlunu da alıp dolaş..zaman daha çabuk geçer..
ve sakın ağlama..ya da ağlamamaya çalış..askerin ardından ağlanmaz iyi değil derler..
sürekli dua et hayırlı insanlarla karşılaşması, hakkınızda hayırlısı olması için :Saruboceq:
bende doğan güneş demek istiom yaaa senağlama
ama daha şafak 369
darısı başına angelgozdeciğim inşallah canım yaaaaa.sağ salim askerin gelir inşallaaah :Saruboceq: zaman su gibi geçsin senin için :Saruboceq:
ins sağ sağlim gelsin de ben askımı kaç 460 gün beklerimm o bnm herşeyim sen kıssa dönemdin demiii cnm