Sevdiğini özleyenler buyurun

oyy ablam benim,
hep iyi olun siz.
inan ki devamlı aklımdasın, dualarımdasınız...
opuyorumnanaktan

Bitanem görev yerini mi değiştiriyorlar hep? fisfisfis

Şafak 107
kaydirigubbakcemile5

sevdigini özleyenler bir an önce kavusur insallah ona opuyorumnanaktan
bende cok ama cokk özlüyorum sevdigimi, ama yaz tatilinde nasipse insallah onu görmeye gitcem, biletimi de aldim, cok mutluyum :asigim:
yalniz evli olanlara özeniyorum, biz su an okudugumuz icin, ailelerimize henüz birsey diyemedik. kabul etmez benim ailem okurken böyle birseyi. evli olunca en azindan gizli yasamak zorunda degilsiniz hic birseyi, o derdiniz yok. bi gün görme sansiniz varsa, gidip görürsünüz kimse birsey diyemez. ama gizli olunca, bir sekilde firsat kolluyorsun, sartlarin uygun olmasini bekliyorsun görüsmek icin. ne kadar cok zorlasada, Allah sabir veriyor cok sükür.
yine de cok sükür Allahima, hayatimda olmasi yeter, varligi bile cok mutlu ediyor beni. o benim herseyim ya :kedi: yerim onu :asigim:

Çok özledim aşkımı bugün 15 dakikada olsa kameradan gördüm azda olsa özlem giderdik şafak karanlık 398 neyseki 400lerden kurtulduğuma şükrediyorum allah hepimizi sağ salim kavusturmak nasip etsin kızlar :Saruboceq:

Allah kavuştursun tüm bekleyenleri bizim askerliğimiz 1 ay oldu biteli ama gene özlüyorum cünkü uzagımda sanırım evlenene kadar bize rhat yok hep hasretiz birbirimize :çok üzgünüm:

turkbayragişafak...atarsa 364turkbayragi​

Şimdi Git Askerim..! Geriye bakMa.. Sewmek uzakTayken biLe sewGiyi taşıyabiLmekMiş.Sen Allah'a,SevDiğin sana emaneT oLsun.:asigim:
unutMa VATAN SAĞOLSUN. ♥

:Saruboceq:ŞAFAK 103

YAZ ,GEL ARTIK NOLUURRRboshayallersmile

senin için yaptım dinle şarkımı
sana uzaklardan sesleniyorum
kelimesi sensin mısraları sen
seni canımdan çok çok seviyorum

aldığım nefessin
tek aşkım hevesim
gökdeki yıldızım güneşim
kendime seçtiğim tek eşim
seni canımdan çok çok seviyorum

ömrüm seni çok seviyorummm seni çok özledim bitanem :asigim:

şafak:336 bitanem özledimmm seni senii çook ama çook seviyorum allaha emanet ol askerimmm.... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…