Sevdiğini özleyenler buyurun

Gözlerinin rengine bir kibrit çaktım bu gece,
Bir de sigara sensizliğe
Sabaha kadar tüttün gözlerimde,
Seni andım, ağladım.

seni çok seviyorum aşkım çok özlüorummm :nazar:

cryinapillowbyfrenchrocwo8.jpg

özlüyorum çok ...

öyle kırgınımki hayata kızlar
sizede olurmu arada

evet şuanda bende o ruh halindeyim
herkesten herşeyden nefret eder durumadıym
sürekli hayat üstüme geliyo hep yalnız kalıyorum tüm kalabalık içinde sanki
birde sevdiğim yok onun hasreti toz duman oldum bugün ağla ağla nereye kadar göz pınarlarım acıyor artık
ççok mutsuzum çok bitkinim çok hasretim çok yalnızım
senağlama

evet şuanda bende o ruh halindeyim
herkesten herşeyden nefret eder durumadıym
sürekli hayat üstüme geliyo hep yalnız kalıyorum tüm kalabalık içinde sanki
birde sevdiğim yok onun hasreti toz duman oldum bugün ağla ağla nereye kadar göz pınarlarım acıyor artık
ççok mutsuzum çok bitkinim çok hasretim çok yalnızım
senağlama

yanlız degılsın sen aplaaaaaaaaaammmmmmmmmm seni gördüm de geldim sende içimi deştin gececek tum sıkıntılar hasretın kavusacaksın enısteme sen toz duman olursan bız nedecıykkafamçokkarıştı

yanlız degılsın sen aplaaaaaaaaaammmmmmmmmm seni gördüm de geldim sende içimi deştin gececek tum sıkıntılar hasretın kavusacaksın enısteme sen toz duman olursan bız nedecıykkafamçokkarıştı

teşekkür ederim :1hug:
ama dayanamıyorum bazen çok fena isyan ediyorum
dayanamıyorum sanki kalbimi sıkıyorlar nefes alamıyorum çok üzülüyorum

teşekkür ederim :1hug:
ama dayanamıyorum bazen çok fena isyan ediyorum
dayanamıyorum sanki kalbimi sıkıyorlar nefes alamıyorum çok üzülüyorum

canım benım sıkma canını hersey gecer dusunsene hergecen gun senı sevdıgıne kavusturacak gune bır adım daha yaklasıyorsun ya daha kotu bı durumda olsaydın allah korusun o zaman ne yapardın sımdı umudun var kavusacagına daır kavustugun zaman ıcını sımsıcak saran hayalın var

canım benım sıkma canını hersey gecer dusunsene hergecen gun senı sevdıgıne kavusturacak gune bır adım daha yaklasıyorsun ya daha kotu bı durumda olsaydın allah korusun o zaman ne yapardın sımdı umudun var kavusacagına daır kavustugun zaman ıcını sımsıcak saran hayalın var

haklısın çok şükür sesini duyabiliyorum hergün
hergünüm onunla geçiyordu çok fena boşluğa düştüm bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Ders çalışmam lazım çalışamıyorum. :KK43:
desteğin için teşekkür ederim çok sağol umudum var herşeye rağmen :1hug:

haklısın çok şükür sesini duyabiliyorum hergün
hergünüm onunla geçiyordu çok fena boşluğa düştüm bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Ders çalışmam lazım çalışamıyorum. :KK43:
desteğin için teşekkür ederim çok sağol umudum var herşeye rağmen :1hug:

ne demek canım bız aynı toprakların evlatlarıyız elbette bırbırımıze destek olacagız tanımasamda her zaman yanındayım elımden geldıgınce yanlız bırakmam ama gulumse at ustunden kederı sevdıgın bu halını gorurse bılırse ne kadar uzulur ona daha zordur sımdı bırde senın bu halını ekleme zorluklarına hısseder o

ne demek canım bız aynı toprakların evlatlarıyız elbette bırbırımıze destek olacagız tanımasamda her zaman yanındayım elımden geldıgınce yanlız bırakmam ama gulumse at ustunden kederı sevdıgın bu halını gorurse bılırse ne kadar uzulur ona daha zordur sımdı bırde senın bu halını ekleme zorluklarına hısseder o

Canım benim çok sağol senin yaptığını en yakınımdakiyer yapmıyor
herkes kendi derdinde çok teşekkür ederim çok duygulandırdın beni.
Az önce de aradı zaten sevgilim belli etmedim ama anladı tabi ama toparladım sonra onu da üzmek istemiyorum çok haklısın

bende cok ozluyorum ayri sehirlerde yasamak cok kotu cok zor sadece sesini duyabiliyorum buda guzel ama yuzyuze olmak, beraber vakit gecirmek cok farkli. Sevdigi kisi ile ayni sehirde yasayanlar cok sansli. Ama Allaha sukur bir hafta sonra yanimda olcak insallah... Cok mutluyum 4 aydir gorusmemistik Allah sizide en kisa zamanda kavustursun insallah.

April az kalmis az daha sabret canim insallah cabuk gecer Allah hepinizin yardimcisi olsun optum

uzaklardasın şimdi, dünya kadar ...
duymadım ki sesini ömür kadar...
belki görmem yüzünü ölene kadar...
eğer bir gün görmezsem seni yeniden şu hayatta...
bilmeni isterdim bir şeyi...
söylemek isterdim bir şeyii...
seni ne çok sevdiğimi...
seni nasıl sevdiğimi...

:asigim: opuyorumnanaktan

X