kızIar hepiniz asker yoIumu gozIuyosunuz aranızda benım gibi sevdigi baska sehırde okuyan ve okuIu bitirmesine daha cok oIan oIan yokmu :) asker yoIu bekIeyenIere o kadar ımrenıyorumkı keske benımkıde askerde oIsaydı 6 ay cabucak gecerdı
kızIar hepiniz asker yoIumu gozIuyosunuz aranızda benım gibi sevdigi baska sehırde okuyan ve okuIu bitirmesine daha cok oIan oIan yokmu :) asker yoIu bekIeyenIere o kadar ımrenıyorumkı keske benımkıde askerde oIsaydı 6 ay cabucak gecerdı
kızlarrrrr günaydınlar herkeslereeeea.s.
ben geldimmmmmmsırnaşık şey
Günaydın hoş geldin canım.
Aradımı eniştemizCADIARZU
günayadın tatlişkolarrr
hoşbulduk canımmmŞeniz
aradı canım ya.
üffff ben bu konularda çok çocukça davranıyorum kabul ediyorum.
dünkü yaşadığım olay bunun bir kanıtı oldu.
napıyım ya elimden bişi gelmiyo çok salağım ben laelaelaelaelae
günayadın tatlişkolarrr
yaaa siz benım yazıklarımı okumadınız ama ohh olsun sizejeyyar
çocukları okadar sıkarsanız sonra böyle pişman olursunuz ohhh ohhhhlaelaelaelaelae
yaaa siz benım yazıklarımı okumadınız ama ohh olsun sizejeyyar
çocukları okadar sıkarsanız sonra böyle pişman olursunuz ohhh ohhhhlaelaelaelaelae
Az önce okudum yazdıklarını canım ya.
O kadar haklısın ki.
Huyum kurusunn bak şimdi böleyim hak veriyorum.
1 saat sonra aynı olay olsun tepkim yine aynı.
Valla bu çocuk bana iyi katlanıyortatlicadiarzu
Ben kendimi çekemezdim doğrusu:mymeka:
Ama dün hiç belli etmedim gayet güzel konuştum valla
Kızgınlığımı onun için tuttuğum günlüküme yazdımjeyyar
kardelenzzz bundan sonra saneın adıon nartist:roflol:
aferim ozaman canım sana..sen iyi ol ki oda iyi olsun.. sen burda onu düşünüyorun ama o el gurbette ailesini degil heran senı düşünerek geçiriyo..üzmeyin birbirinizi..dedigim gibi kavga etmek kolaydır ama mutluluk zordur..sevilmedinin tadını çıkarın derim ben:dance:
seviyorum ,seviyorsun,seviyor,seviyoruz,seviyorsunuz,seviyorlar:sm_cool:
aferim ozaman canım sana..sen iyi ol ki oda iyi olsun.. sen burda onu düşünüyorun ama o el gurbette ailesini degil heran senı düşünerek geçiriyo..üzmeyin birbirinizi..dedigim gibi kavga etmek kolaydır ama mutluluk zordur..sevilmedinin tadını çıkarın derim ben:dance:
seviyorum ,seviyorsun,seviyor,seviyoruz,seviyorsunuz,seviyorlar:sm_cool: