Sevdiğini özleyenler buyurun

Çok haklısın.
Doğum gününe kadar daha neler gelir benim aklıma.
Defterin bitmesine az kaldı.
Bitsin gönderirimgamyoncuiremsu

Çok haklısın.
Doğum gününe kadar daha neler gelir benim aklıma.
Defterin bitmesine az kaldı.
Bitsin gönderirimgamyoncuiremsu

bencede canım biter bitmez gönder.
çok mutlu olurjeyyar
ya buarada kimsecikler yok ikimiz kaldık sanırım:içelim:

slm kizlar ya ben birsey anlamiyorum mehmet bana herseyimi sil fln dedi, bagirdi, bende sildim herseyi bana oyle yapanin herseyini sildim fakat 2 gundur arkadasim msnde goruyor onu beni de silmedi msnden , madem ki istemyrsun niye silmiyorsun..ya bu erkekleri anlamak cok zor ya

slm kizlar ya ben birsey anlamiyorum mehmet bana herseyimi sil fln dedi, bagirdi, bende sildim herseyi bana oyle yapanin herseyini sildim fakat 2 gundur arkadasim msnde goruyor onu beni de silmedi msnden , madem ki istemyrsun niye silmiyorsun..ya bu erkekleri anlamak cok zor yaklava:

Bizimki daha gitmedi askere, seneye gidecek okul bittikten sonra, Allah asker yolu bekleyenlere sabir versin.
Sadece askerlik degil sevenlerin ayri birakan, bende sevdigimden uzaktayim ve cok ozledim onu (

slm kızlarrrr yine bennnn:sm_cool: napıonuz bakıımmm ben arada ugrayabiliyorum eskisi gibi giremiyorum ama kalbim sizinle tatlılarrsırnaşık şey hemen geçsin günler sevdiklerimize kavuşalım :teytey:

ALLAH KAVUŞTURSUN coksekeriremsu​

saol hayatım nasıl zoor bugünller günde 2 kere arıorum telefon faturasa gelince annene napcak hergün kavga ediorus valla oda arıo ama yetmio yaşayamıorum sesini duymadan ölürüm onsuz hayat düşünemüiorum

senağlamasenağlamaKIZLAR YARAMI DEŞMEYİN YA EŞİM 2 AYLIK ASKER ONU ÇOK DEĞİL ÇOKTAN ÖTE ÖZLEDİM VE SABAH ONUNLA KONUŞTUKTAN SONRA NABZIM 160 A YÜKSELDİ HASTAHANEYE KALDIRDILAR BENİsenağlamasenağlama

ERZİNCAN 59. TOPÇU TUGAYI SİLAH EĞİTİM TABURU

SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBEĞİMŞeniz

Allah kavuştursun kuzummm Şeniz
ben deldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oyy oyy kimler gelmiş kimlerr tatlicadiarzu hoşgeldinnn bebeiiimmm coksekeriremsu

selam şafak 299 larda şükür yarabbim bu günleride görebildikkkkkkkkkkkk

nacidemmm çok sevindimm balummm 200 lü sayılara inmenizeee.rabbimm 1 demeyide gösterir inşgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…