Merhaba herkese, en son açtığım konuda bir erkekle konuştuğumdan bahsetmiştim ama galiba onunla da olmayacak çünkü konuşmaya pek istekli değil gibi hissediyorum ve bazı tavırları hoşuma gitmemişti, yakın zamanda eski arkadaşlarımdan biriyle dertleştim ve eskiden sevdiğim birini sordu görüşüyor musunuz diye hayır dedim ve aklıma geldi acaba şu an durumu nasıl diye sosyal medya hesabına baktım zaten konuşmuyorduk çok uzun zamandır ve onun evlendiğini öğrendim, açıkçası onun evlendiğine üzülmedim kendime üzüldüm çünkü kimi sevsem hep başkalarıyla nişanlandı ya da evlendi, ben hiç tercih edilen olmadım belki de yanlış kişileri seçtim ama bunu fark etmek benim yıllarıma neden oldu, kendime kızıyorum aslında kendimi bile suçladım senin ne eksiğin vardı neden zaman kaybettim diye ama şu anki aklım o zamanlarda yoktu, kendimi değersiz ve yalnız hissettim son zamanlarda, biraz da sevilmiş olsam kendimi avuturdum çünkü benimle sevgili bile olmadılar sadece gezip tozmak kullanmak istediler keşke başkalarına şans verseydim ama geç kaldım, şu an 25 yaşındayım ama hiç çevrem yok ve iş durumunu bekliyorum ama aynı işyerinde biriyle sevgili olmaktan tedirginim, yaşayabileceğim bütün güzel fırsatları kaybetmişim resmen ve aşk konusunda umudum yok, daha gençsin diyebilirsiniz haklısınız da ama hiç çevrem yok kursa da gidemiyorum online kursa yazıldım, çevremdekileri görünce kendime baktım hiç güzel bir anım yok, ailemde kimseye güvenmiyor evlilik konusunda baskıları hiç yok, akrabalarım arada soruyor, bende kötü niyetli insanlardan dolayı güvenmek konusunda biraz tedirginim, kendimi aşk anlamında çok başarısız hissediyorum, bu eski sevdiğim kişilerde hep beni kullanmak istedi her anlamda ama kullanamadılar kendimi sadece bu şekilde avutuyorum kendime olan güvenimi çok sarstılar sadece, bana faydaları hiç olmadı, galiba hep yalnız kalacağım çevrem olsa böyle demezdim ama çevrem olacağına da pek inancım yok, bazen insan başkalarının yanında da yalnız hissediyor bu durumu da yaşadım ama bu ayrı bir konu, ömür boyu yalnız kalsam kötü mü olur başarısız mı olmuş olurum, açıkçası yalnız kalmaktan çok hep başarısız oldum hiç sevilmedim duygusu en çok beni üzüyor ve bu duygu yüzünden yanlış insanları hayatıma almaktan korkuyorum, tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.