sevdiğim herşeyim adam öldürmüş :(

evet canim bencede sirf kendini kücük düsürmemek icin yapiyor bunlari..anlasilan o ki öle herseyi acik acik konusmayi seven biri degil erkekler bazen böle oluyor normal karsila herseyi su an

Bence de yüzyüze konuşmak daha mantıklı ,üstüne gitme çok fazla ..

kafama takılanları sana sormak istiyorum...

1) neden uzun süreli bir ilişkin olmasına rağmen onu tam tanımıyorsun? yani neden başkalarından öğrendiklerin var ve başkalarından öğrendiklerine rağmen nasıl devam ettirdin? yani ben sevdiğim dediğim kişiyi başkalarının anlattıklarından öğrensem kıyametleri koparırdım sanırım ve o ilişkiyi dvam ettirmezdim ne kadar sevsem de..

2) sana 2 kişiyi öldürdüğünü söylüyor.. ve bu konuda ne kadar ceza almış.. onu o yaşta bırakmazlar canım.. bak ben zabıt katibiyim.. mahkemede çalışıyorum ve böyle bir şey olması biraz zor bir şey.. gbtsinde çıkmayabilir.. üzerinden zaman geçmiş.. eğer ki böyle bir olay olmuşsa ve üzerinden zaman da geçmiş ki silinme şartları nedeniyle adli sicil kaydından sildirmiş olabilir.. tabii talepte bulunduysa.. bu konuda güvendiğin birinden yardım almalısın.. hee bu neyi mi değiştirecek.. birisini öldürdüğü için yargılama peşinde değilim sakın yanlış anlama; insanoğlu öyle sınavlardan geçiyor ki herkes herşeyi yapabilir.. kii adliyede çalışan biri olarak bunu çok iyii biliyorum... araştır dememin sebebi şu ki, sana doğru mu söylüyor.. yoksa seni yıldırma politikası mı??

eskiden ne yazık ki bir sürede arkadaşlık yaptığım biri vardı.kız arkadaşlarımdan .şimdi evlenmiş ve öğretmenlik yapıyor.çok güler ,neşeli bir tiptir.ama aileme yapmadığı kalmadı.sırf maddi durumuz düzeliyor diye bundan faydalanmak istedi.erkek kardeşimle sevgililerdi yıllar önce.sonra işte maddi durumuz düzeliyor diye daha evliyken hoop birden ortaya çıktı.neredeyse 10 sene sonra.yıllarca upraştık.en sonunda kurtulduk ama herkesin psikolojisi bozuldu.dışardan bakınca evli barklı bir öğretmen hanım.al onun sabıkası ya da kimseyi öldürdüğü yok.erkek arkadaşın kader kurbanı derler ya.onlardan.şu hayatta herkes kalbini kıranlara karşı bir savunma mekanizması geliştiriyor.psikolji okuyormuşsun.bunları daha iyi biliyorsundur ki o neler yaşamış.sert tavrı dediğin gibi ondandır.bazen o kadar sinirleniyorum ki anneme bile tövbe tövbe öl inşallah diyorum.düşmez kalkmaz ,şaşmaz bir Allah diyeceğim.olay olduğunda daha 11 yaşındaymış.çok üzücü.yalnız gerçek insan ve adammış.çıkmış böyle böyle demiş.gerçek mertlik bu işte.bu arada silindiğinide bilmiyordum.buna rağmen gelip söylemiş.nasıl olsa duyulmaz deyip saklayabilirdi.insanın başına ne geleceği belli olmaz.çok düzgün yaşarsın.bir olay olur her şey tersine döner.ailende geleceğin için endişeleniyordur.belki an gelirde sanada bir zarar verir mi diye korkuyorlardır.bende olsam korkardım.bence bu çocuğu bırakma.çok zorlu zamanlar ikinizi bekliyor ama kararlı olursanız her şey yoluna girer.belki paranızı biriktirip kendi işinizi kurmanız gerekecektir.her şeyin çaresi bulunur.

1) canım başkasından sadece ne yapıyor ne ediyor sonuçta uzağız o anlatmıyor.sadece seni etkileyecek birşey olursa mutlaka söylerim diyor.öyle ..mesela Allah korusun onun oldugu yerde deprem olsa enkaz altından çıksa gelip anlatmaz ...işte tek kötü yanı o.sevgisi hareketleri herşeyi unutturuyor.ama gel görki nerde önemsiz bişey var futbol olsun basketbolda nba amerikan ligi olsun ben anlamıyorumya anlatır durur.fanatik fenerli.maç manyağı.futbol konuşur gerçi hoşuma bile gider onun o konudaki sinirlenişi espirili konuşması unutturuyor

2)2 sene ceza almış ...12 yaşından küçük olunca çocuk sayıyorlarmış ve savunması da benide öldüreceklerdi.kendimi kurtarmak için yaptım demiş.karşısındakilerde köyün en pislik adamıymışlar sabukları varmış ve en önemlisi önceki sayfada yazdım gene yazıyım bunlar planlı gitmiş öldürmeye 2 kişi ve diğer kuzenlerini çağırmış böyle böyle yapcaz gel demiş gitmemiş.o dayanamamış konuşmuş. planlı gittiler falan diye.gerçekden gbt sinde polis çevirdiğinde kimse bişey demedi dedim gibi 5 yıldızlı otelde çalışıyor ve sabukalı olanları kesınlıkle almazlar oraya ondan emınım bi akrabam demişti..eski mahkeme kağıtlarını gösterdi yazılanlar çizilenler aynen böyleydi..

çok doğru yazıyorsun çok teşekkür ederim ...burda bile okadar yazılanları çizilenleri okuyorumki erkek tarafını inanın ona daha çok bağlılığım sevgim artıyor.o benim ilk aşkım ilk dokundugum.bende onun .onun dürstlüğüne çok inanıyorum ....ama gel görki sonradan canavara dönüşmesinden korkuyorum .bana sen olmasan askerde kalırdım dıyor az çok tipimden vucudumdan anlarsın dıyor.bir keresinde luna parka gitmiştik hani o tüfekler vardırya atarsın 12 den vurunca 3 hak verirler .uzak mesafeden tak tak atıyordu 1 kere para ödedi 1 saat benı tuttu orda o silah milah şeylerinde çok becerikli.asker olmasın sınavlara girip diye karşısında hüngür hüngür ağladım ettim .sırf onun bu piskolojisi hayatta onu bağlayan benim gibi gösterıyor.ve dahada arttıyor sevgısını

Sen bunları söyledin mi pekii? kayıtlrı gördüm vs. bu konuyu hiç anlatmadın.Doğal olarak aklıma senin gözünde farklı bir imaj çizmek istemiş diye düşündüm.Hani çevresindekilerde okumasa mafya olurd demiş ya oyüzden.Uslubumda bir sorun olduğunu düşünmüyorum yanii seni kırmak için öyle konuşmadım insanları kırmaktan nefret ederim.Yinede yanlış anladıysan veya ben yanlış anlattıysam özür dilerim.Dediğim gibi bunları kayıtları vs. gördüğünü bilmediğim için İlk okuduğumda sallıyor dedim kendi kendime.Neyse diyeceklerim bu kadar.

anladım canım.. Allah'ım ikinize de birbirinize sımsıkı bağlanmak için kuvvet versin.. anlaşılan seviyorsunuz birbirinizi.. umarım her şey yoluna girer.. samimiyetinle yaklaş ona o zaman.. anlaşılan zor zamanlar geçirmiş.. küçük yaşta yaşadıklarından içine kapanmış ve bu onda bir alışkanlık haline de gelmiştir.. biz yabancı olarak, onun yaşadıklarını bilmeyerek yorm yapıyoruz.. şimdi kendime kızdım..

bence bu çocuğu kaçırmamalısın...

bir piyango daha oynar belki büyük ikramiye çıkar bu defa...

sonra evlenirsiniz güzel güzel çocuklarınız olur

ailece esrar partilerine katılırsınız

sonra,bakarsın sen bir gün manşet olmuşsun....
:18:
Bile bile lades diye buna derim....

Allah akıl,fikir ihsan eylesin....

Acaba gercekmi degilmi bilmem ne diye dusunmeden duz mantikla cevap vermek istiyorum..

Erkek arkadasinizin size karsi bu kadar kapali olmasi o kadar normalki aslinda.. dusunsenize daha cocukken neler yasadigini.. abisini gozunun onunde vuruyorlar.. o korkuyla, sinirle artik ne derseniz deyin o da karsilik veriyor.. ve daha sonrasinda gelisen olaylar ve sonrasinda size asik olmus.. bu o kadar dogal ki size kaybetmekten korktugu icin size birsey dememis olmasi.. o bunlari cocuk yasta yasamis.. ben cok uzuldum erkek arkadasiniza.. ama ne mutlu ki yasadigi olumsuz olaylardan oturu kendini tamamen serserilige vermemis.. kendi cabasiyla adam olmaya calismis.. askerligini yapmis,, sigara esrar birakmis.. cok da zekiymiski daha sonrasinda hizli bir sekilde universiteye de giris yapmis.. ben sunu soylemek istiyorum ki disarda hayatinda boyle kotu seyler yasamadan adamim diye gezen bir cok insandan daha adammis erkek arkadasiniz.. ve sizinle artik gercekten evlenmek istediginde herseyi soylemis..

Cok hassas bir konu.. bence siz su altindan arastirin yinede.. ve arastirmalariniz sonucunda ogrendikleriniz erkek arkadasininzin anlattiklariyla ortusuyorsa.. ve bunlari yasamanin uzgunlugunu , pismanligini gozlerinde goruyorsaniz.. bence bir uzuntu de siz yasatmayin ona derim.. sahip cikin.. aile olun.. ben cok uzuldum erkek arkadasinizin adina.. Insaallah hersey guzel gider ve en hayirli sekilde sonuclanir..

Erkek arkadasiniz hakkinda ogrendikleriniz gec oldugundan caniniz yanmis olabilir ama kendinizi onun yerine koyun.. benim sashsi dusuncem cok mert bir erkek arkadasiniz var.. hata insanlara mahsus.. buyugu de kucugu de.. ama onemli olan insan bundan siyrilmayi basarmis mi, cirpinmis mi hatasini geride birakmak icin, Rabbine yalvarmis mi onu affetmesi icin,, iyi bir insan olmus mu sonrasinda..

benim dusuncelerim bunlar.. Insaallah hakkinizda en hayirlisi olsun..

Vallahi ne adam vurmamışlar gördük beş para etmez.Sanıyorum 11 yaşındayken benimde abimi vursalar bende onlara karşılık verirdim.Anlattıklarına göre iyi birisi.Seviyorsan bu şansı tanımak zorundasın ikiniz içinde.

Aklıma lise arkadaşım geldi. Kız arkadaşım ne kadar sessiz sakinse sevgilisi okadar işe yaramaz, ipe sapa gelmez serserinin tekiydi.
Çok anlattık çok söyledik olmadı. Herkes duydu, öğrendi. Sözlenmek istediler herkes karşı çıktı. Kaçarım, ölürüm yaşayamam onsuz dedi sözlendi.
Sonra beyfendi bi anda hapise girdi. Tecavüzden! Kız hamile kalınca anlatmış. Okadar kör olmuş ki 'o yapmadı, o yapmaz' dedi.
Çocuk kabul ettiği halde hapisten çıkana kadar beklicem dedi. Bebek doğunca şikayeti evlenme şartıyla geri almış aile. 1-2 ay olmadı evlendiler.
Olan kime oldu tahmin edersin.
Kaç kurtul. Başına bela etmedenn o da ayrılmak isterken uzaklaş ve bitir.
Rabbim yardımcın olsun. Hakkımızda hayırlısı.

Suskunlar adlı diziyi izleyenınız var mıdır? Hikaye buna benzer..Yanı küçük yasta kazayla adam öldüren 4 cocugun hapishanede gecen süreleri sicillerinden siliniyordu..Hatta falan filan..Kanunen böyle birşeyin gerceklik payı varmı acaba..Sicilin temizlenmesi..

Banada ilginç geldi olay..zarar verecek lsa 4 senede size istediği kötülüğü zaten yapardı.. Beni şaşırtan ketum oluşu..Bu kadar yıl içinde tutabilmiş olması..

huyu suyu iyi olabilir, dünya iyiside olsa bence aklınızda hep bı soru işareti yada kuşku kalacagına hayatının her detayını öğrenin ailesiyle tanısın cevresını gorun..baska seylerde gızlıyor olmasın Mazallah..Bazen aşk gözü görmez kılabiliyor..Yaptıgı hersey sıze dogru gıbı gorunebılır..iyice arastırın bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…