bana açık açık anlattı..köydeyken abisinin sevdiği kız varmış kızda bunu sevıyormuş bunlar abisiyle tarladayken aynı kızı seven adam kuzenıyle gelmiş konuşmaya sonra gözünün önünde vurmuşlar .buda küçük çocuk silah tutmayı ne bılırsın dedim .sen 11 yaşındaki halimi görmeden bence bi düşün dedi .bu öldürenler silahı oraya atıp kaçarken bu almış 2 sinide vurmuş .yargılanırken 14 yaşında gibi gözukuyormuş kimlikte büyük yaşda olduğu için .ama mahkemede gerçekde 11 yaşında olduğu ıspatlanınca ve nefsi müdafaya girmiş.zaten bu öldürenler planlı gelmiş başka bir kuzenlerını daha çağırmışlar ben yokum demiş.oda mahkemede konuşunca 2 seneye yakın ıslah evınde kalmış orta okula açıkdan bitirmiş .sonra bu tek başına İstanbula gitmiş diğer abisinin yanına .hem lise hem iş derken son sınıfta biz tanışmıştık...o sabuka 5 yıl eğer düzgün durursan geçer dedi .gbt kayıdına gelince kızlar bizi bi kaç kez polis çevirdi tc sine baktılar hiçbirşey demedi polisler.ama yakın bir arkadaşımın babası başkomser başka birilde ona söyledim araştıracak.
elbette tanıyoyrum ama sadece tam olarak özelini bılmıyorum.tanımakdan kastınız nedir onu anlamadım..lise sondayken gerçekden çalışkandı derslerıne çalışıyordu . zekiydi özellikle hafıza olarak.bana dediki ben askere gidecem .ben tabiki sınır olmuştum .sınava girmişti güzelde puan yapmıştı .okul biter bitmez askere gitti normalde ozman yaşı 17 falan kimlikte 20 olmuş .devlete borçlu kalmak hayatta ıstemem deyip gitti .askerde mektuplaştık konuştuk ama bana bunları anlatmadı .hep konuşurduk .tabi o fazla konuşkan değil ben ne yaptıysam onu konuşurduk .askerdeyken benım naptımı bılıyorsun deyip duruyordu .askerden geldi ben hazırlık daydım ünide.ozaman ocak ayında falanız .tabi okadar ay nasıl geçti bı ben bılırım bır Allah.6 ay zamanda tekrar çalıştı etti .şehir dışında 2.öğretim üni kazandı.hazırlık okumadan 1.dan başladı .10 tane dersi varmış üsttende 8 tane dersten 6 sını vermiş 2.sınıfa geçmiş .ama 2.sınıflarla derse gırmıyormuş.resmıyette 2 gozukuyor ama seneye direk 4 yani.. .bunu bana onun 1.sınıfı bitirdiğinde söyledi .bende tabi çok sevindim ettim .işte böyle .ve geçen günde o konuşmalar oldu . bana sen konuşma şimdi ben anlatıcam diyerek başladı .herşeye küçk yaşda başladım ölümü küçük yaşta gördüm askerde 12 kişilik sırf dağ timiymişler.resim atıyordu gerçi içim gidiyordu.sırf orda 4 tane arkadaşı yanında şehit olmuş .ama ben delirdimmi? yada bunalımamı girdim dedi eğer sen olmasan o üniyi bırak sınava bile girmezdim .dedi.bıtrdı konuşmasını ben dondumm kaldım oda çekti gittivalla bende hiçbi şey anlamadım.. Nasıl kendinden hiç bahsetmezki? Nasıl tanıdın o zaman onu? Nasıl tanımadan sevdiniz? Nasıl annenize bile karşı gelebildiniz tanımadan etmeden? Şimdi anneniz duysa bak ben haklıymışım demeyecek mi? Savunulacak bi tarafıda kalmamışki.. Tamam geçmişte olup bitmiş olabilir ama en başta anlatması gerekirdi. Bunca yıla yazık olmuş. Hem ünivi kazanıyo haberiniz olmuyo hemde 1. sınıfta çok çalışıp 3. sınıfa geçiyo.. İlk defa duydum böyle bi şey. 1 yıla 2 yılın derslerini nasıl sığdırabilmiş inanılır gibi değil.. Neyse hakkınızda hayırlısı..
bana açık açık anlattı..köydeyken abisinin sevdiği kız varmış kızda bunu sevıyormuş bunlar abisiyle tarladayken aynı kızı seven adam kuzenıyle gelmiş konuşmaya sonra gözünün önünde vurmuşlar .buda küçük çocuk silah tutmayı ne bılırsın dedim .sen 11 yaşındaki halimi görmeden bence bi düşün dedi .bu öldürenler silahı oraya atıp kaçarken bu almış 2 sinide vurmuş .yargılanırken 14 yaşında gibi gözukuyormuş kimlikte büyük yaşda olduğu için .ama mahkemede gerçekde 11 yaşında olduğu ıspatlanınca ve nefsi müdafaya girmiş.zaten bu öldürenler planlı gelmiş başka bir kuzenlerını daha çağırmışlar ben yokum demiş.oda mahkemede konuşunca 2 seneye yakın ıslah evınde kalmış orta okula açıkdan bitirmiş .sonra bu tek başına İstanbula gitmiş diğer abisinin yanına .hem lise hem iş derken son sınıfta biz tanışmıştık...o sabuka 5 yıl eğer düzgün durursan geçer dedi .gbt kayıdına gelince kızlar bizi bi kaç kez polis çevirdi tc sine baktılar hiçbirşey demedi polisler.ama yakın bir arkadaşımın babası başkomser başka birilde ona söyledim araştıracak.
canım benım uslubuna dikkat et.o 4 senede bırak yaptıgı iyiliği yaptıgı hiçbirşeyi anlatmadı konuyu çarpıtma .sizin gibiler yüzünden ne üye olmuştum bu foruma ne birşey.hayatında film izlemez.hele bi kaç kez aynı evde kalıp tv izlerken kurtlar vadisi yada o bu diziler çıkınca bile kanal değiştirir.ben size dıyorumki adam akıllı hiçbirşey anlatmazdı geçmişiyle ilgili.burda hala hayal deyip can sıkınıtısında can sıkan insanlar oluyor Allahını seven yorum yapmasın böyle olacaksa.onu sıktım anlatmıyorsun deyince oda başladı kötülerden .sonra bumu kötülük deyip iyileride anlattı konu bu değil iyilik meselesi..kaldıkı bana eski kaldığı ıslah evindeki resimleri . eski mahkeme kayıtlarını vefat eden abisisnin resimlerini hatta onun memleketinin resmi gazetesinin 10 sene önceki haberını bıle getirdi.elbette bende bılıyorum hayal demeyi .sırf bunlararı dememem için fazlasını getirdi..çocuk yaşta dıyorsunuz da bu adam geçen sene 5 yıldızlı otelde çalıştı istanbulda...sicil kaydı olsa zaten alamaz.okadarda nasıl desem ben enterasan göziyim havasaında değildili anlatırdı askerdeyken yanyanayken ama benım ısrarımla anlatırdı .nerde çalışır nasıl gider anlatırdı.ama ben kahin değilimki eskiden bunu bunu yaptınmı diye sormadım anlıyormusun?oda söylemedi ona elbetteki çok çok kızgınım kırgırım bukadar yıl oldu dile kolay ....lütfen bunları bilinde yorum yapınözür dilerim ama gerçk mi bunlar ?
Nedense bana pek inandırıcı gelmedi erkek arkadaşıınıızın dedikleri.Yok 5 yıl birşey yapmazsan siliniyormuş falanÖyle birşey yok insanların işlediği tüm suçlar sicil kaydında bulunur.Çocuk yaşta bile işlese suç bu siciline geçer.Silinme gibi bir durum yok.Erkek arkadaşınız sanırm çok fazla mafya dizisi izlemiş.
Huzur evine gitmek , başkalarına yardım etmk vs. bunlar güzel davranışlar fakat bunları canı gönülden yapan adam içinde tutar yok ben huzur evine gidiyorum da yok şu kişiye yardım yapıyorum da diye anlatmaz.Bunu anlan kişi zaten çevresindeki insanlara karşı polat alemdar yada şu yeni dizi yok mu araf zamanı mı ne ? işte o prfili çizmeye çalışıyordur.
Bnce erkek arkadaşınızı çok iyi tanımıyorsunuz siz.4 yıl berabermişsiniz ama çözememişsiniz.Kötü biri diyemeyiz tanımıyoruz.Fakat bana kalırsa hayal dünyası pek bir geniş
bu arkadaş yüzünden canın sıkılmasın .bence siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz...karşına gelen her erkeği başkalarıyla karıştırdıgınız için bu haldesınız .bence sen ya dul ya bekar kalırsın.tv izleyerek dışarda gezip tozmak size herşeyi yalan göstermiş ne diyim .hakkında hayılırısı ehuehehözür dilerim ama gerçk mi bunlar ?
Nedense bana pek inandırıcı gelmedi erkek arkadaşıınıızın dedikleri.Yok 5 yıl birşey yapmazsan siliniyormuş falanÖyle birşey yok insanların işlediği tüm suçlar sicil kaydında bulunur.Çocuk yaşta bile işlese suç bu siciline geçer.Silinme gibi bir durum yok.Erkek arkadaşınız sanırm çok fazla mafya dizisi izlemiş.
Huzur evine gitmek , başkalarına yardım etmk vs. bunlar güzel davranışlar fakat bunları canı gönülden yapan adam içinde tutar yok ben huzur evine gidiyorum da yok şu kişiye yardım yapıyorum da diye anlatmaz.Bunu anlan kişi zaten çevresindeki insanlara karşı polat alemdar yada şu yeni dizi yok mu araf zamanı mı ne ? işte o prfili çizmeye çalışıyordur.
Bnce erkek arkadaşınızı çok iyi tanımıyorsunuz siz.4 yıl berabermişsiniz ama çözememişsiniz.Kötü biri diyemeyiz tanımıyoruz.Fakat bana kalırsa hayal dünyası pek bir geniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?