sevdiğim herşeyim adam öldürmüş :(

mlkehsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
18
0
36
İstanbul
merhaba kızlar .derdimi anlatamıyorum ne anneme nede arkadaşlarıma 4senedir ilişkim var liseden başlayıp şu an üni 3 sınıftayım.... lise 3de başladı ikişkim ayrıntıları boş geçiyorum..
herşey çok güzeldi her ay kesınlıkle görüşüyorduk aramız okadar iyidiki okadar iyi anlaşıyordukki okadar mutluydumki evlilik hayali kurarken bır anda hevesım kursagımda kaldı ..aynı okulda okuyorduk lisedeyken.aynı sınıftaydık ...okula lise 2 de gelmişti ve bakışları tipi etkilemişti birde lise de platonik aşklar varya oydu gerçek oldu bana açık açık teklif etmişti .hala aklımda cuma günü istiklal marşına inerken son ders benı cekıp ben senı çok sevıyorum deyişiyle başlamıştı .bana ilglisi 4 senedir.ne bilim başkaydı annemın babamın tek cocougu halde o daha fazla ilgi gösterıyordu.sen ananaın babanın teyzenın ananenın tek isin ve benım tekimsin diyordu.ne bir yalanını ne bir yamugu ınanın görmedim.gerçekden okuldayken bıle 5 den fazla sevenı oluyordu sınırlerım alt ust oluoyrdu bır kere şımardıgı görmemeiştim .ama serseri diyorlardı bundan bı cacık olmaz sana dıyorlardı dınlemıyordum kımseyi.annem aynı okulda öğretmendi.oda bılıyordu ve öğretmen arkadaşları çok sessiz ama tehlikeli dıyorlardı .herneyse annem ayrıl demesıne karşın dınlemedım cunkü niyemi beni çok sevıyordu en önemlisi bende onu çok sevıyordum herşeyiyle.canımı sıkan huyları çok alıngan lıgı vardı bide sinirliydi tabi bazı konularda ....ama ne bilim erkek gibiydi .herneyse uzattım galiba.seneler geçti serseri dedikleri cocuk 3 sene erken yazılmıştı kimliğe köydeyken yazmışlar öyle lise bitti askere gitti.eski boksörmüş tabi bana hayatta kendınden bahsetmez!!.direk şırnaga verdiler 18 ay onu bekledim ben üni hazırlıktayım ...annem o ne para kazanır ne eve bakar dedi bırak dedi ama bırakmadım....her akşam haberlere bakıp şehit haberleri gelirdi nefesim kesilirdi.askerden geldi sınava girdi ve endüstri müh. gibi güzel bir bölüm kazandı bende şaşırdım çok.neyse çok çalışmış çabalamış 1.sınftan üstten derslerın tamamnını vermiş .direk 3.sınıfa benle beraber geçti ...tabi bunları bana söylemıyor.kötü yanı buya...hatta hangi bölümü kazanıdıgını ettiğini bile söylemıyor.etmıyor .varsa yoksa ''ya sen'' lafı yada benı boşver ''senn'' deyişi.neyse öğrendim hatta okulundan çok yakın onun bılmediği annanemın komşusunun kızı da aynı sınıftaydı!!.ona araştır dediğimde.bi int kafede çalışıyor.okuldan işe işten okula gıdıyor lafı . ve bir köylüsünden duydugum haber.o çok çalışkan ama okuduguna dua et .okumasa ya mafya olur yada hapiste müebbet yerdi seni cok sevıyor diyor.neden dıye soruyorum ne bılm öyle gibi dıyorlar.ama çok çalışkan tarlada kücük yaştan beri çalışır dıyorlarlar.çok kız gelıyor ama gercek hıc bakmıyor lafı.tabi o aralar aramız gene güzel her seferınde arayıp benı soruyor ama sadece benı ....ve şubata girerken bana geliyor.tam senınle evlenmek cok ıstıyorum dıyor.benle her buluştugunda ben ona yakşalmasam yaklaşmayan .bir evde yanlış kalıp ben diğer anlamda kötü olduugm anda bile kızlıgıma zarar gelmesın dıye hiçbirşey yapmayan o benım yanımdaki azgın boga yok oluyor.sonra sı başlıyor...11 yaşında 2 kiş,iyi öldürdüm .ve önceden Allahın 7 24 esrar içen bırıydım demezmi kan beynıme sıçardı.onun yanında ağlamakdan maf oldum..ama bana madem bıl geçmişimi bunlarıda bill dedi.ben hiç birşey demedim oda demedi çekti gitti.10 gündür mesaj atmıyordum bugun attım okullar da tatil.ona neden yapmıştım dedim.oda canımdan cok sevdıgım abimi vurdular yanımda bende onları vurdum dedi .2 sene hapis yemiş cocuk yaşta oldugu için çıkmış ve bana emın ol sabuka kaydım cokdan sılındı dedi .peki ya içki uyuşturucu dedim ki oda eskıdendi dedi.benı bırkere bıle bırakmadı.uzmedı kızlık kaprislerimde bıle cekti.ne bılım yazın bi plaja gittik benım uzerımde kısa pantolon vardı o sadece giyinişime ve erkeklı ortamlara girmememe karştı bu zamana kadar üstünü çıkardıgında kızların ona bakışını gorunce deliye donuyordum.1 hafta yalnız aynı evde kaldık bır kere elını surmedı bana ben ıstemedıgım sürece.ama şimdi çok kötü ikemdeyim. lütfen yardım edin kızlar lütfen(((((.
ve onun hakkında bir öğrendiğim 4 senedir sevdiğim adam oldugu halde iddadan yüklü miktarda para tutturmuş 20 bin tl kadar ve kendı oturudugu mahallesınde ve tanıdıgı fakir ihtiyaç sahiplerine dağıtmış Allah büyükki koskoca istanbulda onu tanıyan tanıdıklarım cıkıyor okadar karmaşadayımkı lütfen fikir verin tamamı devammı?

Son düzenleme:
canım bak farkındaysan hep duydukların.. hep mış mış mış
sen O'nu tanımamışsın, sana O'nu tanıtmışlar..
böyle olduğu sürece aklında hep soru işaretleri olur, şimdi olduğu gibi
kendini sana açmış bir kere. bundan sonrada sana kendini tüm çıplaklığıyla açıcaksa, açmaya devam edicekse ben devam derim =)

konuyu dün gece açmışım ilkokul çocukları gibi yazmışım k.bakmayın arkadaşlar ağlamakdan sızlamakdan yazamıyorum bile ... kafam çok karışık lütfen fikir verin lütfen.emin olun kendi bildiğime gitmeyeceğim ne kadar sevsemde...anneme anlatsam hele hele babama olacakları düşünemıyorum

Yahu bu erkekler bizden daha hayalperest
Çok severler gizemli meçhul adam olmayı.
Ne demek okulunu işini v.s saklamak bunu sordun mu ona?
Eminmisin birini öldürdüğüne?
Ne denebilir ki çocuk yaşta bilinçsizce yapılmış,eğer doğru ise
yargılanacak bir durum değil kendimce.

O kadar süredir birlikte olduğunuz halde neden hakkında işey bilmiyosun hep başkalrından duyuyosun onu anlamadım neden bahetmiyo ki garip
Ama seni seviyo bence

ilişkinizi ben anlayamadım sevgilin üniversite kazanıyo ve 1 sene okuyo senin haberin yok bu nasıl oluyo ki

yazdıklarının tamamını okumadan yazıyorum.buna rağmen okumuş kadar olduğuma inanıyorum çünkü.bir karakola gidip sorsan sana 2snde gbt mi diyorlar bilemiyorum ama anında söylüyorlar.hem bu kadar suç işleyen birini esirgeme kurumuna verirler.her şeyi geçtim duyulur ve aileler isyan ederdi.bu çocuğu istemeyiz diye.11 yaşında 2 adam öldürmüş.ne bileyiğim tedaviye alırlardı gibime geliyor.adam öldüreni kolay çıkartırlar mı o ayrı mevzu.

valla bende hiçbi şey anlamadım.. Nasıl kendinden hiç bahsetmezki? Nasıl tanıdın o zaman onu? Nasıl tanımadan sevdiniz? Nasıl annenize bile karşı gelebildiniz tanımadan etmeden? Şimdi anneniz duysa bak ben haklıymışım demeyecek mi? Savunulacak bi tarafıda kalmamışki.. Tamam geçmişte olup bitmiş olabilir ama en başta anlatması gerekirdi. Bunca yıla yazık olmuş. Hem ünivi kazanıyo haberiniz olmuyo hemde 1. sınıfta çok çalışıp 3. sınıfa geçiyo.. İlk defa duydum böyle bi şey. 1 yıla 2 yılın derslerini nasıl sığdırabilmiş inanılır gibi değil.. Neyse hakkınızda hayırlısı..

bana açık açık anlattı..köydeyken abisinin sevdiği kız varmış kızda bunu sevıyormuş bunlar abisiyle tarladayken aynı kızı seven adam kuzenıyle gelmiş konuşmaya sonra gözünün önünde vurmuşlar .buda küçük çocuk silah tutmayı ne bılırsın dedim .sen 11 yaşındaki halimi görmeden bence bi düşün dedi .bu öldürenler silahı oraya atıp kaçarken bu almış 2 sinide vurmuş .yargılanırken 14 yaşında gibi gözukuyormuş kimlikte büyük yaşda olduğu için .ama mahkemede gerçekde 11 yaşında olduğu ıspatlanınca ve nefsi müdafaya girmiş.zaten bu öldürenler planlı gelmiş başka bir kuzenlerını daha çağırmışlar ben yokum demiş.oda mahkemede konuşunca 2 seneye yakın ıslah evınde kalmış orta okula açıkdan bitirmiş .sonra bu tek başına İstanbula gitmiş diğer abisinin yanına .hem lise hem iş derken son sınıfta biz tanışmıştık...o sabuka 5 yıl eğer düzgün durursan geçer dedi .gbt kayıdına gelince kızlar bizi bi kaç kez polis çevirdi tc sine baktılar hiçbirşey demedi polisler.ama yakın bir arkadaşımın babası başkomser başka birilde ona söyledim araştıracak.

aşk sevmek sevilmek gzel tamamda sen yine yavaş adımlarla ilerle bekle zamana bırak daha çok gençsin acele karar verme

canım bana kalırsa al karşına senden tüm hayatını dinlemek istiyorum yalansız dolansız de anlatsın sana herşeyi tüm çıplaklığıyla ve her şeye sil baştan başlayın derim ben sonuçta eskiden olan birşey önemli olan senden sonra nasıl olduğu ki baksana senden sonrada gayet iyiymiş ben seviyorsan devam derim

elbette tanıyoyrum ama sadece tam olarak özelini bılmıyorum.tanımakdan kastınız nedir onu anlamadım..lise sondayken gerçekden çalışkandı derslerıne çalışıyordu . zekiydi özellikle hafıza olarak.bana dediki ben askere gidecem .ben tabiki sınır olmuştum .sınava girmişti güzelde puan yapmıştı .okul biter bitmez askere gitti normalde ozman yaşı 17 falan kimlikte 20 olmuş .devlete borçlu kalmak hayatta ıstemem deyip gitti .askerde mektuplaştık konuştuk ama bana bunları anlatmadı .hep konuşurduk .tabi o fazla konuşkan değil ben ne yaptıysam onu konuşurduk .askerdeyken benım naptımı bılıyorsun deyip duruyordu .askerden geldi ben hazırlık daydım ünide.ozaman ocak ayında falanız .tabi okadar ay nasıl geçti bı ben bılırım bır Allah.6 ay zamanda tekrar çalıştı etti .şehir dışında 2.öğretim üni kazandı.hazırlık okumadan 1.dan başladı .10 tane dersi varmış üsttende 8 tane dersten 6 sını vermiş 2.sınıfa geçmiş .ama 2.sınıflarla derse gırmıyormuş.resmıyette 2 gozukuyor ama seneye direk 4 yani.. .bunu bana onun 1.sınıfı bitirdiğinde söyledi .bende tabi çok sevindim ettim .işte böyle .ve geçen günde o konuşmalar oldu . bana sen konuşma şimdi ben anlatıcam diyerek başladı .herşeye küçk yaşda başladım ölümü küçük yaşta gördüm askerde 12 kişilik sırf dağ timiymişler.resim atıyordu gerçi içim gidiyordu.sırf orda 4 tane arkadaşı yanında şehit olmuş .ama ben delirdimmi? yada bunalımamı girdim dedi eğer sen olmasan o üniyi bırak sınava bile girmezdim .dedi.bıtrdı konuşmasını ben dondumm kaldım oda çekti gitti

arkadaşlar kardeşlerim ablalarım .dünkü yazdıklarım gerçekden çok farklı ruh halinde yazdım anlamayabılırsınız sorun.söyleyim....bana kötü yanlarını söylerken yaptığı iyilikleride söyledi.her ay bi kaçtane huzur evine yetimhaneye gidip yardım yapmalar yaşlıları ziyaret etmeler.mutlu etmeler.ne bilim .merhameti çok fazlaydı ama sadece yaşlı sakatlara birde cocuklara.dedimya tek kötü yanı anlatmazdı .hemen söylemezdi.bana dediki eğer bunları kabul edip gel hayatı gösteriyim senı o ziyaret ettiğim yerlere götürürüm.hayat bu değil hayat eylenip gezip tozmak yanına 5 6 tane kız alıp gezmek onlarla yatıp kalkmak değil dedi.ben fazlasıyla cilvesini gördüm dedi..ona okadar sınırlıyımki ama onlayken bu kadar yıl olmuş hakkında bu sınırle bile ters birşey yazamıyorum .bana en güzel günleri o yaşattı.ağladıgım zamanda bile eli ayağına dolanırdı.bilmıyorm kızlar inanın kafam çok karışık çokk

canım ya.bu forumu uzun süredir takıp ediyorum ama seninki gibi garibini görmedim.kusuruma bakma.ayrılmak istiyorda bu tarz bir şeyler mi söylüyor soğutmak için diyeceğim.baya bir yüksekten uçmuş seninki.kendini kötülerde bu kadar kötülemez insan.bencede karşına al konuş.burada benimde aklım karıştı.sen nasılsındır kim bilir.

özür dilerim ama gerçk mi bunlar ?

Nedense bana pek inandırıcı gelmedi erkek arkadaşıınıızın dedikleri.Yok 5 yıl birşey yapmazsan siliniyormuş falan Öyle birşey yok insanların işlediği tüm suçlar sicil kaydında bulunur.Çocuk yaşta bile işlese suç bu siciline geçer.Silinme gibi bir durum yok.Erkek arkadaşınız sanırm çok fazla mafya dizisi izlemiş.

Huzur evine gitmek , başkalarına yardım etmk vs. bunlar güzel davranışlar fakat bunları canı gönülden yapan adam içinde tutar yok ben huzur evine gidiyorum da yok şu kişiye yardım yapıyorum da diye anlatmaz. Bunu anlan kişi zaten çevresindeki insanlara karşı polat alemdar yada şu yeni dizi yok mu araf zamanı mı ne ? işte o prfili çizmeye çalışıyordur.

Bnce erkek arkadaşınızı çok iyi tanımıyorsunuz siz.4 yıl berabermişsiniz ama çözememişsiniz.Kötü biri diyemeyiz tanımıyoruz.Fakat bana kalırsa hayal dünyası pek bir geniş

Son düzenleme:

benim bildiğim kadarıyla evrakta sahtecilik suçu,çek suçu vs... olan sabıkalar 5 yıl düzgün durursan siliniyor..ama nefsi müdafa olsada bir kişinin ölümüne sebep olsada sabıka kaydı hayatı boyunca devam eder..iyi araştırın ve dikkatli olun derim !..

canım benım uslubuna dikkat et.o 4 senede bırak yaptıgı iyiliği yaptıgı hiçbirşeyi anlatmadı konuyu çarpıtma .sizin gibiler yüzünden ne üye olmuştum bu foruma ne birşey.hayatında film izlemez.hele bi kaç kez aynı evde kalıp tv izlerken kurtlar vadisi yada o bu diziler çıkınca bile kanal değiştirir.ben size dıyorumki adam akıllı hiçbirşey anlatmazdı geçmişiyle ilgili.burda hala hayal deyip can sıkınıtısında can sıkan insanlar oluyor Allahını seven yorum yapmasın böyle olacaksa.onu sıktım anlatmıyorsun deyince oda başladı kötülerden .sonra bumu kötülük deyip iyileride anlattı konu bu değil iyilik meselesi..kaldıkı bana eski kaldığı ıslah evindeki resimleri . eski mahkeme kayıtlarını vefat eden abisisnin resimlerini hatta onun memleketinin resmi gazetesinin 10 sene önceki haberını bıle getirdi.elbette bende bılıyorum hayal demeyi .sırf bunlararı dememem için fazlasını getirdi..çocuk yaşta dıyorsunuz da bu adam geçen sene 5 yıldızlı otelde çalıştı istanbulda...sicil kaydı olsa zaten alamaz.okadarda nasıl desem ben enterasan göziyim havasaında değildili anlatırdı askerdeyken yanyanayken ama benım ısrarımla anlatırdı .nerde çalışır nasıl gider anlatırdı.ama ben kahin değilimki eskiden bunu bunu yaptınmı diye sormadım anlıyormusun?oda söylemedi ona elbetteki çok çok kızgınım kırgırım bukadar yıl oldu dile kolay ....lütfen bunları bilinde yorum yapın

ve çok pardon ama bu anlattıklarımın neresi abartı?... yada benmı sallıyorum gerçekden yazıdıığıma anlattığıma pişman oluyorum ...sinirden ağlamamak elde değil.lütfen yapmayın böyle

konunu baştan sona okudum .erkek arkadaşınız gizliliği huy edınmiş galiba kendine karekteri öyle .eskiden yapmış dile kolay öz abisi
ama burda işin enteresan yanı neden bukadar beklemiş olması?.size bellki iyi birşeyler vermişki hala rahatca savunuyorsunuz..
anlattıkların gariplik yok .insanlar 30 yıllık kocasının bıle sonradan cocugu oldugunu öğrenıyor garip olmuyorda.bence oturun konuşun .öyle kabadayılığı yoksa öyle asarım keserim ayakları yoksa ve anlattıgınız gibi başka kızda kadında gözü yoksa ki endüstri mühendisliği okuyor diyorsunuz iş bulma olanağı en yüksek mesleklerden bence devam edin..genede siz bılırsınız.

bu arkadaş yüzünden canın sıkılmasın .bence siz hayal dünyasında yaşıyorsunuz...karşına gelen her erkeği başkalarıyla karıştırdıgınız için bu haldesınız .bence sen ya dul ya bekar kalırsın.tv izleyerek dışarda gezip tozmak size herşeyi yalan göstermiş ne diyim .hakkında hayılırısı ehueheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…