Merhabalar :) Konumu hemen söylüyorum..Beniim bi sevdiğim çocuk var yaklaşık 3 yıldır seviyorum.Önceden benim peşimden çok koştu 2 yıl koştu açıkcası.Ama ben gelip kendi demedi diye kabul etmedim hiç hemde sevmiyordum doğrusu..Sonracıma bu lise 2de teklf etti falan bende hoşlanıyodum ama başkasından gönderdi diye kabul etmedi.Neyse..O başkalarıyla çıkınca bende o kızı bulup arkadaş oldum aralarındaki tüm sohbetleri bilir durumdaydım kızın güveni sağlamdı en ufak bi gelişmede msj atıyodu.Ayrıldılar bitti gitti.bide bu sınıfta kaldı şuan ben lise son oda lise3 öğrencisi..Uzaktan bakışıyoruz.Mesela benim yanıma en yakın erkek arkadaşım[kardeşim gibi gördüğüm biri] geldiğinde biz hep sammi konuşuruz.sohbet ederiz,el kol hareketleri falan.Oda bunu görünce hemen oğlanın yanına gelir örneğin murat napıyon oğlum falan diye laf atyor.muratta iyiyim melikeyle knşuyorum falan diyo.sevdiğim çocuk gidiyonee ben asıl konuma geliyim.geçen hafta ctesi kuzenimgildeydik yemekte.yemekten önce nete bakarken onu gördüm msnde konuşmaya başladık falan.ben dedim ki beni içeriden çağrıyorlar bi mantı büküp geliyrm bekle dedm tmm dedi.hani bana yokmu yaa dedi.bende sen geldin de ben mi yapmadım dedim.oda tmm dedi.dayanamadım onun orda beklemesine mantıyı bıraktım annemlere netin başına geçtim.Konuşmaya devam ettik sonra bi kız bunun duvarına :) yazmş.oda yorumun altına <3 :) yapmş.bunu görünce delirdim hemen sordum sen o kızlamı çıkıyosun dedim evet dedi.ben bir ağladım ordaa..sonra mutluluklar dedim.saol bacım dedi bana. bende bana bacım deme dedim.tamam kanka dedi.off ya yeter artık sus ya ne bacım ne kanka de hiçbşy deme sus işte mutluluklar cvp yazma dedi.tmm dedi.o gün akşam kendime gelemedim.Nete çok sık giremiyorum zaten staj var hemde ygsye hazırlık falan bu aralar bakamıyrm nete .s bu dün akşam saat 10-11 gibi msnden yazdı bana slm dedi as dedim.nbr napıyosun melike dedi.iyiym oturym sen dedm bende aynı dedi.sana şy dycem dedi.Söyle dedim.geçen dediklerim doğru değildi dedi bende o kızla ilgili olan mı dedim evet dedi.k.bkma yalan söyledğm için dedi..sorun değil nasıl olsa alıştım senden gelen tüm bu acılara dedim.nasıl yani dedi.beni hep üzüyosun ve bunu farkında bile değilsn.canımı yakmak hoşunamı gidiyor dedim.Hayır hatamı anlagım için öür diliyorum ya zaten dedi.tamam dedim her ne olursa olsun bana yalan söyleme .kendinden nefret ettrme lütfen dedim.oda tmm buna şüphen olmasın dedi.tmm dedim. iyi geceler melike dedi.onun bi lafı vardı iyi geceler diyince geceler iyii diyordu bende onu dedm.oda sen varya seen dedi güldü
neys benim çıkmam lazım yarın iş var görüşürüz dedm.oda görşz dedi çıktım.Sizce napmak isitiyo,seviyor mu sizce nolur yardım ediin fikirlerinize ihtiyacım var çook seviyorum ben o sıpayıı