- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 29
-
- Konu Sahibi karabiber38
Bende her yolu denedim ama huylu huyundsn vazgeçmiyor maalesef :/ nisanliyken biraz daha kolay oluyor aynı evin içinde olmuyorsunuz Allah yardımcınız olsun kıskanmasa da hiç kıskanmiyor deriz ama herşeyin fazlası gerçekten zararNişanlıyken daha beterdi. Şimdi aynı evin içinde trip atmam zoruna gidiyor bi tık daha azalttı. Ama hala devam vazgeçmiyor..
Seni nelerden kıskanıyor mesela biraz saysana benim gibisi varmış diyerek biraz destek olsun banaBende her yolu denedim ama huylu huyundsn vazgeçmiyor maalesef :/ nisanliyken biraz daha kolay oluyor aynı evin içinde olmuyorsunuz Allah yardımcınız olsun kıskanmasa da hiç kıskanmiyor deriz ama herşeyin fazlası gerçekten zarar
Buradan yazmiym canım benim topa tutarlar beniSeni nelerden kıskanıyor mesela biraz saysana benim gibisi varmış diyerek biraz destek olsun bana
Hahahah,Buradan yazmiym canım benim topa tutarlar beni
Aminn canım benim cümlemize inşallah sana da sabirlar versin ben daha yolun başındayım evlenince sana sorarım artıkHahahah,sen bilirsin tatlım Allah sana da sabır versin valla çok zor..
Tabi kendime yardımcı olamadım sana olurum belkilerAminn canım benim cümlemize inşallah sana da sabirlar versin ben daha yolun başındayım evlenince sana sorarım artık