• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim erkeği nasıl geri kazanabilirim kendimi nasıl toparlarım?

yakutiye16

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
5
-8
1
32
Yaklaşık bir yıl önce birine aşık oldum ve duygularımı ona açtım. İlişkimiz başladı ve altı ay sürdü. Ancak sonunda beni terk etti. Kıskanç biriydim, onun başkalarıyla buluşmasına, başka kızlarla oturmasına tahammül edemiyordum. Bir gün başka biriyle çay içerken gördüğümde, ilk kez ellerimin titrediğini fark ettim. Duygularımı uç noktalarda yaşamaya başladım.
Beni kaybetmemesi için her şeyi yaptım. Normalde prensiplerim vardı, ama onun için her şeyden vazgeçtim. Yine de beni bırakıp engelledi ve hayatına başka birini aldı. Arada bir beni arıyordu ve ben ondan vazgeçemiyordum. Üzerinden sekiz ay geçti, ama hâlâ harap haldeyim.
Bugün beni tekrar engelledi diye, gece yarısı karda kışta, üstelik normalde asla o saatte dışarı çıkmayan biri olmama rağmen, yarım saatten fazla yürüyerek evine gittim. O an gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Onu o kadar çok seviyorum ki, onun için yapamayacağım hiçbir şey yok. Normalde kıskanç biri olmama rağmen, ikinci kadın olmayı bile kabul ettim. Ölene kadar onu sevmek istiyorum.
Geceleri hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, rüyalarımda hep onu görüyorum.Ondan başka kimseyi hayatıma almak istemiyoru.Psikologla da görüştüm ama faydası olmadı.Psikolog çivi çiviyi söker tarzı konuştu. Onu hayatımda istiyorum, ama ne yapmalıyım?

Şu an yaptığın her şeyi yapmamakla başlayacaksın. Ayağına gitmek ne demek ? Sana değer verir mi sanıyorsun sen böyle yapınca? Seni sevse hayatına birini mi alırdı? Ya da hayatında sen varken başka kızlarla mı takılırdı? Acımasız olacak ama gerçekler bu. Bu gerçekleri kendine tekrar et soğuyacaksın.

Sizin durumunuzu aynen bu sekilde kiz kardesim diyecegim kadar sevdigim birisi yasamisti. Iyilesmesi 1 sene kadar surdu ama bu surecte baska sehire yani yanima tasindi okul icin o sayede oldu. Varsa size destek olacak akli basinda birindrn yardim alin lutfen. Ve evet gercekten sevilmeyi hissettiginizde bir gun bu iliski icin hastaymisiz, iyiki kurtulmusum diyeceginizden eminim ve umarim o asamaya gelebilirsiniz.

Ay bu konu sahibi "yanlış mı yaptım sizce" konusunun da sahibi olmasın camsilecek miydi neydi adı
Bu ne yahuu
Elin heriflerinin mabadını arşa çıkarma çalıncı mı var moda mı akım mı ne bu yaaa

Aynı kişi değiliz.Ama benim duygularım çok yoğun onu sevdiğim gibi kimseyi sevemiyorum.

Yaklaşık bir yıl önce birine aşık oldum ve duygularımı ona açtım. İlişkimiz başladı ve altı ay sürdü. Ancak sonunda beni terk etti. Kıskanç biriydim, onun başkalarıyla buluşmasına, başka kızlarla oturmasına tahammül edemiyordum. Bir gün başka biriyle çay içerken gördüğümde, ilk kez ellerimin titrediğini fark ettim. Duygularımı uç noktalarda yaşamaya başladım.
Beni kaybetmemesi için her şeyi yaptım. Normalde prensiplerim vardı, ama onun için her şeyden vazgeçtim. Yine de beni bırakıp engelledi ve hayatına başka birini aldı. Arada bir beni arıyordu ve ben ondan vazgeçemiyordum. Üzerinden sekiz ay geçti, ama hâlâ harap haldeyim.
Bugün beni tekrar engelledi diye, gece yarısı karda kışta, üstelik normalde asla o saatte dışarı çıkmayan biri olmama rağmen, yarım saatten fazla yürüyerek evine gittim. O an gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Onu o kadar çok seviyorum ki, onun için yapamayacağım hiçbir şey yok. Normalde kıskanç biri olmama rağmen, ikinci kadın olmayı bile kabul ettim. Ölene kadar onu sevmek istiyorum.
Geceleri hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, rüyalarımda hep onu görüyorum.Ondan başka kimseyi hayatıma almak istemiyoru.Psikologla da görüştüm ama faydası olmadı.Psikolog çivi çiviyi söker tarzı konuştu. Onu hayatımda istiyorum, ama ne yapmalıyım?
Çok yazık.

Bedenini kullanmasına izin mi veriyorsun yani ?
Sevgi aşk bu değil hayatında başkası var onu seviyor ki onunla sevgili olmaya devam ediyor sizi de hormonlarını rahatlatmak için kullanıyor. Yapma bunu kendine.
Acı çek ama bu kadar gurursuz olma. Erkekler böyle kolay ulaşabildiği hiçbir şeye değer vermezler. Köle aramaz erkek. Sen köle olmuşsun seni kadın olarak bile görmüyor bir eskorttan farklı görmüyor seni. Hala geri kazanmak diyorsun hiç mi seni tutup da kendine getirecek biri yok hayatında ?
Nereye kadar gidecek böyle ? Sürekli terkedilip başka kadınları tercih edecek ama seni de kullanacak. Bilmiyorum bence hastaneye falan yatıp tedavi görmelisin

Hayır evli değildi ama sevgilisi varken de beni görüntülü arayıp benden mahrem resimler vs.istiyordu.
Ay bu ne ya eli şeyinde sapık bir herifin sizi kullanmasına boş zamanlarında fotolarınıza bakıp 31 çekmesine niye müsade ediyosunuz sizin kendinize saygınız kalmamış ki

İkinci kadın olmayı kabul ettim bilmem ne. Nasıl laflar bunlar. Acilen kendinizi toparlayın ben kimsenin cepte gördüğü biri olamam ben değerliyim diyin biraz ya. Bu kafayla giderseniz ömür boyu birilerinin 2. hatta belki 3. 5. kadını falan olursunuz kendinizi bu kadar düşürmeyin

Düşmanım söylese şu dediklerinizi düşmanıma acırım.

Neden kendinizden bu kadar nefret ediyorsunuz ?

Back