Sevdiğim çocuğun başkası için acı çekmesini izliyorum

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
Merhaba ablalarım. Bugün aslında buraya yazamayacak kadar içimde bir ağrı var ama başka çarem olmadığı için yazıyorum.
18 yaşındayım, gerçekten ilk kez biriyle karşılıklı birbirimizi sevdiğimizi hissetmiştim ama yanılmışım; bi süre sonra aramızda benim hatalı olduğum konular yüzünden tartışmalar çıkmaya başlamıştı ve ilk sevgilim olduğu için ne yapmam gerek bilemiyordum, arkadaşlarıyla konuşturmak istemedim vs. önce zaman istedi sonra artık biraz da ortak karar gibi oldu tamamen bitirdik. Aradan 1 ay geçti ve başkasıyla flörtleşmesini izliyorum. Sosyal medyadan birbirlerine gönderi atıyolar hep beğendikleri şeyler ortak. İşin daha da acı kısmı o kız için üzüldüğüne dahi şahit oluyorum; böyle aşk şeyleri filan da beğeniyor hepsi ona biliyorum. Ben bu çocuğu bi sene daha göreceğim ve aynı sınıfta olacağız ne yapacağım ben bi fikrim yok. Canım acıyor

Geçecek. Hatırlamayacaksın bile.
Geçeceğini bilmek bile şu anı rahatlatır.

Fakat; Takılıp kalırsan gelecekte şu an için pişman olacağın için hatırlarsın.

Aşk acısı çekenlere çok gülerdim, düşününce hala bana saçma geliyo o yüzden aşk acısı bile demek istemiyorum. Ama böyle karnımda sert bi ağırlık var gibi ve kalkmıyo ordan. İlerde geçeceğini biliyorum ama şuan çok kötü hissediyorum

Aman cillop gibi bir yaştasın. Değer mi bu kadar üzülmene?
Belki yakın zamanda yeniden aşık olacaksın, bu kişi aklına bile gelmeyecek.

Biliyorum ama şey gibi oldu
Böyle bi anda gözümdeki perde kalktı ve o kişinin sandığımdan farklı olduğunu gördüm bu gece
Aslında ağlayamıyorum bile karnımda bi sertlik var canım yanıyor ama ağlayamıyorum

Hepsi geçecek daha çok küçüksün ve gülerek hatırlayacaksın bu günleri :) belki bu seni teselli etmeyecek ama bunların hepsi tecrübe. Yaşayarak hem kendini hem insanları tanıyorsun ve ne istediğini ve istemediğini daha iyi biliyorsun. Hayat karşına iyi insanlar çıkarsın

ilerde gülerek hatırlayacaksın, hayatının en güzel zamanları ama kendine de ders çıkart, olgunlaştır kendini, öyle arkadaşlarıyla görüştürmem gibi komik triplere girme.

Senın yasında olsam eşşek gibi ders çalışırdım.Bırak aşkı okuluna odaklan.

Zor geldiğine eminim hatta benzerini bende yaşadım ,yaşıyorum ama inşallah geçecek sonsuza dek sürecek hali yok:)

Ahhh ahh şimdi senin yaşına dönebilsem kafamı o kitaplardan kaldırmazdım okuldan eve evden okula
Şuanının kıymetini bil aşk meşk kurtarmıyo adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…