- 18 Haziran 2024
- 51
- 12
-
- Konu Sahibi akisinabirakmak
karı kızla işi olmayan gayet dürüst masum kardeşinin benimle yaşadığı fantezilerden biraz bahsetmiş bulundum bilmeyerek(!). Aileler muhafazakar.Ne kazığı attın? Merak ettim.
çok geyiriyorsa demekMide sıkıntılarından dolayı evlenmek istemiyor. Anlıyorum.
ya bırak Allasen niye böyle biriyle uğraşıyorsun?Yani bırakıp gitmek mi olmalı ilk seçeneğim? Yoksa terapi alması için rest mi çekmeliyim?
yorulduğum için ablasına yardım alsın dedim. Artık kadınlık gururum yerlerdeydi resmen. Tabii söz konusu ben olduğum için önemsemediler.Of bir defolsun gitsin ya . Araya ablasını sokan adam benim kıl kokume dahi layık olamaz . Neden kadınların zorlaması ile ilişki yürüyor bu sizi gucendirmiyor mu ? Bir iliski erkeğin azmi ile yürür yoksa yorulursunuz. Next lütfen .
Gerek bile kalmadı, ablası bitirdi.....hahahahhaya bırak Allasen niye böyle biriyle uğraşıyorsun?
ya boşver önüne bak kaç yaşındasın? biri bitsin diğeri gelsin mis gibiGerek bile kalmadı, ablası bitirdi.....hahahahha
Yaş 30ya boşver önüne bak kaç yaşındasın? biri bitsin diğeri gelsin mis gibi
en güzel yaşlardasın. erkekler için fedakarlık yapmayı bırak onlar senin için fedakarlık yapsın.Yaş 30
Teşekkür ederim, bir daha kıymet bilmeyen için kılımı kıpırdatmam.en güzel yaşlardasın. erkekler için fedakarlık yapmayı bırak onlar senin için fedakarlık yapsın.
kıymetini bilen için de kıpırdatma. bırak o yapsın.Teşekkür ederim, bir daha kıymet bilmeyen için kılımı kıpırdatmam.
Kurtulmuşsun, inancina göre Sadaka ver, bağış yap, iyilik yap.Öyle çirkef bir aileye gelin gitmekten korunduğumu iliklerime kadar hissediyorum. Her b..a burnunu sokan görümce adayı, sorumluluk almayan bir erkek.
Cidden öyle sadaka vermek lazım.Kurtulmuşsun, inancina göre Sadaka ver, bağış yap, iyilik yap.
Düşünsene bunlari evlendikten sonra ogrenseydin.