• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiği adamı ailesine kabul ettiremeyenler, deneyimi olanlar lütfen yardım edin:(

evet, inan okadar çok düşündümki bunu.. ben hayatımı onsuz düşünemiyorum, başkasıyla hele hiç düşünemiyorum.. okadar çok şey yaşadıkki okadar çok şeye göğüs gerdikki bu zamana kadar, onu bırakıp gidemem.. ailemle konuşmayı bi başarabilsem, annemle zaten konuşamıyorum hemen bağırıyo çağırıyo odayı terkediyo, bunun gibi bir sürü şey.. arada eriyip gidiyorum, hiç üzülmüyo bile halime.. hayatta yapmam dediğim şeyleri yaptırıcaklar en sonunda bana, sonrada pişman olup ağlarlar arkamdan..
Madem sonsuza kadar güveniyosun :DDDD peşinden git...ama sakın dedigin sekilde degil ama sakın kaçma...bunu sakın asla yapma...annenin babanın basını yere egdirme..ikna etmeye çalış..diret....devamlı anlat ...ve vazgeçmeyecegini baskasıylada evlenmeyecegini söle.... :DDD belki etki eder ama sakın kaçma lütfen...

Madem sonsuza kadar güveniyosun :DDDD peşinden git...ama sakın dedigin sekilde degil ama sakın kaçma...bunu sakın asla yapma...annenin babanın basını yere egdirme..ikna etmeye çalış..diret....devamlı anlat ...ve vazgeçmeyecegini baskasıylada evlenmeyecegini söle.... :DDD belki etki eder ama sakın kaçma lütfen...

yok canım onu hayatta yapmam, canıma kıyarım ama onu yapmam.. ailede kaçanlarda oldu ama sonlarını gördüm.. ben istiyorumki herşey güzellikle olsun, öncelikle beni bi dinlesinler anlasınlar.. yahu insan merak eder dımı bu kız kime aşık böyle, kim için bukadar savaş veriyo.. neyse ben elimden gelen herşeyi yapıcam yapıyorumda, allah düşmanımın başına bile vermesin çok zor böylesi çoookk...

mesele sırf mezhep ayrılığı meselesi ise ailenizi çok dikkate almayın bence. bu sizin hayatınız. ama aileniz sizi diğer başka konularda uyarıyorsa o zaman dikkate alın derim. aileler çocuklarının kötülüklerini istemezler.

Cehalet, baska birsey degil. Dinine duskun birinin cikip yok bu alevi yada sunni yada her ne ise ayrim yapmasi ne buyuk gunahtir aslinda. Kim oluyolarda insan ayrimi yapabiliyorlar.. Allahin yarattigi kullari icin ayrim yapan insanlarin hic bir yerde yeri yoktur bence. Ufak yerlesim yerlerinde yasamiyorlar, eski aliskanliklarla yasanilamayacagi bir gercek.. multikulturel bir toplumda yasiyoruz ve herkesin birbirine saygi duymasi gerekir.

Back