• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevdiği adamı ailesine kabul ettiremeyenler, deneyimi olanlar lütfen yardım edin:(

kupracan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
28
0
36
Ankara
merhaba arkadaşlar, çok çaresizim ve bir çözüm yolu arıyorum 1,5yıldır süregelen bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz fakat ailem onaylamıyo ilişkimizi mezhep ayrılığından dolayı:( annem ölürümde vermem seni diyo ve her seferinde sinir krizleriyle birlikte birbirimize giriyoruz. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım odama kapandım ağlıyorum sürekli evlatlıktan reddetti beni, haram olsun hakkım dedi:(( bu sözler sürekli kulağımda bi anne nasıl vazgeçer evladından, üstelik tanımıyo bile sevdiğim adamı, sırf mezhep ayrılığı yüzünden biter mi bi aşk? nolur bi akıl verin annemle konuşmak zaten imkansız ama ne yazıkki babamlada konuşamıyorum:((

merhaba arkadaşlar, çok çaresizim ve bir çözüm yolu arıyorum 1,5yıldır süregelen bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz fakat ailem onaylamıyo ilişkimizi mezhep ayrılığından dolayı:( annem ölürümde vermem seni diyo ve her seferinde sinir krizleriyle birlikte birbirimize giriyoruz. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım odama kapandım ağlıyorum sürekli evlatlıktan reddetti beni, haram olsun hakkım dedi:(( bu sözler sürekli kulağımda bi anne nasıl vazgeçer evladından, üstelik tanımıyo bile sevdiğim adamı, sırf mezhep ayrılığı yüzünden biter mi bi aşk? nolur bi akıl verin annemle konuşmak zaten imkansız ama ne yazıkki babamlada konuşamıyorum:((

canım hiç bozma moralini.
ben bu ayrımı yapanlara karşıyım yanlış düşünüyolar :20:
özellikle alevi ayrımı çok yapılır.tanıdığmız yeğeni bi aleviyi sevdi ve ailesi kesinlikle karşı çıktı.aynı senin yaşadığın durumu yaşadılar.ama çok seviyolarda birbirlerini.tanıdığımız kızın teyzesi bu arada.ablasını eniştesini almış karşısına konuşmuş etmiş.orta yolu o buldu.ve kız mini etekler giyer açık dolaşır.ama damat cami cami gezer namazını kılar.teyzesi bu sefer ablasına şunu sölemiş.alevi diye o kadar istemediniz.biizm kızmı yoksa damatmı daha iyi müslüman demiş.ablası gıkını çıkaramamış.önemli olan mezhep değil öneli olan anlaşmanız.

unutmaki atomu parçalamak önyargıları parçalamaktan daha kolaydır :34:
kendini üzmeden çabalıcaksın.evlendiğinizde artıları eksileri düşünceksin ona göre ikna ediceksin aileni.herşeyin mantıklı bi açıklaması vardır.üzme kendini :34:

....................................................

Son düzenleme:

belki sana sıradan gelebilr busöylediklerim ama anne baba çoğu şeyi hissediyo...yani hayır diyosa emin ol bunda bi hayır var ve bişeleri hissettikleri ve bildikleri için hayır diyolarr...ki bu konuda ben tecrübeliyim emin ol...aileni seçersen mutlulugu bulursun..anneni üzme emin ol hissetmese böyle karşı olmaz ben böyle düşünüyorum...bir sürü evlenecek kişi bulabilirsin ama anne baba sadece bir tane

Şu an aynı şeyleri ben de yaşıyorum canım seni çok iyi anlıyorum 1 yıllık bi ilişkim var babam çok karşı sırf bu yüzden iğne ipliğe döndü ama napalım çok iyi anlaşıyoruz babam gördüğü anda selam vermiyor kafasını çeviriyor konuşmuyor ki bu olay olmadan önce kanka gibilerdi çok severdi mezhebi başka die bi insana bu yapılmaz ki o da allahın bir kulu.Allah yardımcımız olsun su akar yolunu bulur canım herşeyin hayırlısı olsun.

çok teşekkür ederim arkadaşlar, sırf dertleşmek için üye oldum bu siteye o kadar yalnızımki.. odamdan bile çıkmıyorum üstelik hastayım.. en azından onu tanımak isteselerdi, ne bilim gözüm tutmadı demeleri bile kafiydi onları dinlemem için ama tanımadan etmeden nasıl böyle karşı çıkabiliyolar aklım almıyo gerçekten..

öyle bi karsı çıkarlar ki...sen çok diretsende...ama mezhep ayrılıkları kötü bişe degil ki ...sonuçta hiristiyan degil ki ..ailen senin için korkuyo....ama bide ailen ne düşünerek bakıyoo annenle oturup bunu tartışmadan bagırıp çagırmadan konuşmalısın...korkuları neler, neden olmaz bunları çok iyi dinlemelisin...ama diretmenin bi manası yok...silerim diyoosa ailen emin ol silebiliyo...sonuçta ne kadar seversen sen, aileler bişeleri görebiliyo..evet tanımadan yargılıyolar... bu çok kötü...ama sen karsındaki insana sonsuz güvenebiliyomusun??? yani bir ömür onunla ilerleyebilirmisin??? seni yarı yolda bırakırmı??? bunları iyice düşünmen lazım, düşün ki gerçekten ailene diretebilecegin bir kişimi? yani buna layık mı cnm ?

öyle bi karsı çıkarlar ki...sen çok diretsende...ama mezhep ayrılıkları kötü bişe degil ki ...sonuçta hiristiyan degil ki ..ailen senin için korkuyo....ama bide ailen ne düşünerek bakıyoo annenle oturup bunu tartışmadan bagırıp çagırmadan konuşmalısın...korkuları neler, neden olmaz bunları çok iyi dinlemelisin...ama diretmenin bi manası yok...silerim diyoosa ailen emin ol silebiliyo...sonuçta ne kadar seversen sen, aileler bişeleri görebiliyo..evet tanımadan yargılıyolar... bu çok kötü...ama sen karsındaki insana sonsuz güvenebiliyomusun??? yani bir ömür onunla ilerleyebilirmisin??? seni yarı yolda bırakırmı??? bunları iyice düşünmen lazım, düşün ki gerçekten ailene diretebilecegin bir kişimi? yani buna layık mı cnm ?

evet, inan okadar çok düşündümki bunu.. ben hayatımı onsuz düşünemiyorum, başkasıyla hele hiç düşünemiyorum.. okadar çok şey yaşadıkki okadar çok şeye göğüs gerdikki bu zamana kadar, onu bırakıp gidemem.. ailemle konuşmayı bi başarabilsem, annemle zaten konuşamıyorum hemen bağırıyo çağırıyo odayı terkediyo, bunun gibi bir sürü şey.. arada eriyip gidiyorum, hiç üzülmüyo bile halime.. hayatta yapmam dediğim şeyleri yaptırıcaklar en sonunda bana, sonrada pişman olup ağlarlar arkamdan..

ee kız vermek kolay değil..nasibinde varsa hersekilde olur bizimde evlenmemizi istemeyen coktu ama sımdı 1.5 snelik evliyim ve cokta mutluyum allah bozmasın:13:

Offf aynı durumdayız bizimki de mezhep ayrılığından :43:
Napıcaz bu aileleri :19:

canımağzınla kuş tuman gerek...:27:

düşünemiyorum:S Allah yardım etsin, herkes aşık olduğu erkeğin elini tutup ona kavuşsn inşallah:5:

ben de memleket yüzünden babama kabul ettiremiyorum..
aslında benimki biraz daha karışık çünkü annem babam ayrı, annemden istediler beni ,annem verdi, nişanlandık..
ama şimdi babam evlenirsem intihar edeceğini söylüyor..üstelik nişanlımı hiç tanımadığı halde..kaldım böylece orta yerde aylardır..

ben de memleket yüzünden babama kabul ettiremiyorum..
aslında benimki biraz daha karışık çünkü annem babam ayrı, annemden istediler beni ,annem verdi, nişanlandık..
ama şimdi babam evlenirsem intihar edeceğini söylüyor..üstelik nişanlımı hiç tanımadığı halde..kaldım böylece orta yerde aylardır..

allah yardımcın olsun canım yaa, söz konusu aile olunca insan nasılda kalakalıyo dımı.. ama bencillik ediyolar bizi hiç düşünmüyolar bende buna kızıyorum, bi oturup dinleseler ortada problem kalmıcak.. intihar etcekmişmiş senden önce ben ederim deseydin, sakın susma, çünkü sen sustukça dahada üstüne gelicek kendini haklı görücek, aşkından vazgeçme mücadele et..

allah yardımcın olsun canım yaa, söz konusu aile olunca insan nasılda kalakalıyo dımı.. ama bencillik ediyolar bizi hiç düşünmüyolar bende buna kızıyorum, bi oturup dinleseler ortada problem kalmıcak.. intihar etcekmişmiş senden önce ben ederim deseydin, sakın susma, çünkü sen sustukça dahada üstüne gelicek kendini haklı görücek, aşkından vazgeçme mücadele et..

amin canım amin :( en heyecanlı zamanlarımız olması gerekirdi bu zamanlar, evlenmeye karar verdik, hazırlık yapıyoruz, hayaller kuruyoruz..ama burnumuzdan geldi neredeyse..
hakkımızda hayırlısı olsun canım, allah yardım etsin..çok sağol moral oldun bana, savaşmaya devam..

amin canım amin :( en heyecanlı zamanlarımız olması gerekirdi bu zamanlar, evlenmeye karar verdik, hazırlık yapıyoruz, hayaller kuruyoruz..ama burnumuzdan geldi neredeyse..
Hakkımızda hayırlısı olsun canım, allah yardım etsin..çok sağol moral oldun bana, savaşmaya devam..

evet aynen öyle savaşmaya devam;)

Back