Sevdiceklerimize hediye...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tabı canım ya de haydiiiiisırnaşık şey yazda geldi canlanın fikriler üretelım.haklısın valla canım aynı şeyi yapsakda olur yeteki fikirler ortaya atılsın.valla ben tıkandım aklıma bişi gelmıohihoyyyt

valla kıslar ben mektubu yolladım şimdide kutuyu haızırlıycam ama degişik fikirler verin yahuuuu:)izine gelnce vercm inş ama içine nekoycam

valla kıslar ben mektubu yolladım şimdide kutuyu haızırlıycam ama degişik fikirler verin yahuuuu:)izine gelnce vercm inş ama içine nekoycam

canım ben hep gönderırım mektup da yanı daha değişik bişiller olması lazım yıl dönümümüz sonuçta özel bi gun ve o orda ben burda:çok üzgünüm:

a aaa kızlar resmen dumur denizlerine yelken açtım ama hee :uhm: bi heves başlığa tıkladım haaala bişey üretememişiz yahuu?hep böyle şeyleri erkeklerden bekleyip odun bu,kalas bu diye diye biz de botanik türevlerine yaklaşmış mıyız neyiz..bu gidişle hiçbihalt bulmayıp aaa unutmuşum ben bugün olduğunu dicez heralde.hem onun ne aldığını da görürüz ona göre bişe alırız artık :roflol:

mektup olayı bizde de çok,mutlaka farklı bişey bulmak lazım CADIARZU

Ohoooo bir mektup yolladımm 2,5 haftadır hala qıtmedı ıcıne resımlerım vardı reklamm oldum mektup kaybolduysaa =)))))

Aşkım kescek benii =)

sırnaşık şey uzakta mıydı sana şehir olarak?bi de normal yolladın heralde mektubu?aps falan değil yani ..

Bursa --- tekırdağ corluya yolladımm =)

Normal canım aps değil bılmıyordumkı böyle olcağını=)
O bana büssürü attı 5 6qüne qlıyodu =)

Ohoooo bir mektup yolladımm 2,5 haftadır hala qıtmedı ıcıne resımlerım vardı reklamm oldum mektup kaybolduysaa =)))))

Aşkım kescek benii =)

2.5 hafta mı...:bbo:
ben tee Kıbrıs'a yolluyodum 4. gün elinde oluyordu...
Hey gidi günler heeyy...

canım postaneye git hemn ...
söleeee geri gelmiştir

Kendi adresimi yazmadımkii ehehehheeh =))

Nebılem sordum benımkıne gıdım sorımmı dedım yok gerek yok qelıcek o hep qec gelıyomuss dedii =)
Ilk mektubumdu ne özendıydımm ıcındede 5tane resım vardı =)
Görmemıss gıbı abartmısım ehehehhe nabalım ılk heycan yaahu gülmeyınn =)

Aşkım dırek benım elıme gecıcek deyıncee bende cekınmedım yazdım yazıştırdımm resımlerıde sıkıstırdım ehehe ıcınde bıdee nazar boncugu vardı =)Romantızme bakk gulerım halımee =)

Postanedede bızım komsu calısıyo ama o burdakı dagıtıcı o mudahele edemez dımı calamaz yanı..
Cok dedıkoducu bı adamm yapmıs olabılırmıkı ???????????

kızz bi sor yaw sen yine 5 tane ben 7 tane bana ne demeli 7 resimm sanki hiç görmemişim harbi yaaa

kaydirigubbakcemile3 iyi yapmışsınız yahu,ben yanına gittiğimde 3-5tane vermiştim şimdi nezaman mektubu yakında gönderirim desem yeni foto yolla dio.yahu hergün yeni foto mu çekiniorum ben be adam yok diorum aaa die çıldırtır kendisi a.sŞeniz

bi de 2,5hafta tabiki abartı geliyo da ne bileyim bizim de ilk normal gönderdiği mektubu 1hafta falan gelmemişti diye hatırlıyorum.Bi de onlar orda birikiyo okunuyo falan ya,belki gitti de seninkine ulaşmadı heralde ne bileyim yahu..inşallah öyledir sengözlerimebaksanab biz şimdi kargoyla bile gönderiyoruz normal gönderince 1 haftayı buluyo,aps ile 2 gün,kargoyla 1 güüünn.mektup gönderme olayının kitabını yazdık biz kanımca :roflol: he buarada biraz daha tuzluya çıkıyo tabiki kargo ama,ozaman kimse okumuyo şekerler,haberi olmayanlara duyrulur.Enazından benimkinin olduğu yere kargo götürmüyo,en yakın şubeye gidiyo,ordan askeriyeyi arıyolar o da çıkıp kendi alıyoo,haliyle ozaman rahaaaaat rahat döktürebilirsiniz içinzden gelenleri,tavsiye edilesi bişiydir sengözlerimebaksanab

ben aps yoladım kıs 5 günde anca gitti yaa

e tabi şehrin uzaklığına göre şekerim ..ben benimkilerin hepsini yazdım ki kendi oranınızı çıkarın.Benim normalde 1hafta veya 5günde anca giderken aps ile 2 günde gidiyosa,demekki sen normal mektup göndersen 7-8günde gidecekti =) en iyisi üşenmezseniz ve bi miktar daha fazla para verebilirim derseniz kargoyla yollayın derim.dediğim gibi hem başka kimse okumuyo kendisi gidip alıyo,hem de vakit olarak en erken öyle gidiyo opuyorumnanaktan

oh iyi ozamn kargoyla verelim en fazla nekadardırki sanki ondanda ibşeycik omlaz aşkumuza feda olsunnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…