E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kk kızlarıı....bu hediyelerden nedir çektigimizbenim askerime bişeyler yolamşıtım mektup faln şafap panosu konusunda yazdım neyse konumuza gelelim.
ben şimdi bi kutu aldım hediye kutusu içine bir aydır kuruttugum gülerim var bisürü küçük küçük kutunun en dibine onları yerleştirdim ve içine mektuplar yazıp koyucam ona ladıgım çerçevenin içinede resmimizi koyup kutunun içine koyucam ama böle eksik oluo hep fotoraflı oluo daha başka romantik hoş kalıcı hediyeler ne koyabilirm sizce azcık yardım edin gısslarrrrr alkisalkisalkis
bir mendıle baş harflerınızı işleyebilirsin:)
sarissa hala o kural var
komutanı benim bitanemin yanında bakmış fotolarıda gördü ama yapacak bişe yok hatta demişki allah kavuştursun negüsel fotoshplar hazırlamış hediye almış diye:)ay bi görsennn ne mutlu oldm aşkımda dioki mektup yollada hava atım şunlara haha:)
sarissa hala o kural var
komutanı benim bitanemin yanında bakmış fotolarıda gördü ama yapacak bişe yok hatta demişki allah kavuştursun negüsel fotoshplar hazırlamış hediye almış diye:)ay bi görsennn ne mutlu oldm aşkımda dioki mektup yollada hava atım şunlara haha:)
evet kıslar bende buna benzer bı konu açmşdım yıl dönümümüze ne yapsam dıe bısımde asklerımle 1.yıl dönümümüz dolucak allahın ıznıyle. ama ne yapcagımı hala bulamadım .Asabiye cnm bende senınle aynı düşüncedeym banada klasık gelıo öle seyler. yanı böle daha yaratıcı daha değişik bişiler yapabiliriz.ee hadii kızlar bıraz canlanın fıkırler üretelımde erkeklerımızı dahda mutlu ederlim obbaaa hadıı canlan canlansırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::dance:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?