Sevdalımsın İstanbul...

salincaksevdam

Bilemedim şimdi :))
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
981
Puanlar
373
Kızlar şu anda çok mutluyum, sizinle paylaşmak istedim. Nişanlıyım ve nişanlım askere gidicek uzun dönem olarak. Bugün sülüs yerimiz belli oldu veee İstanbul / Küçükyalı çok yakın. Bende Kartaldayım çok sevindim acemi birliğimiz burda yani. Dağıtım yeri içinde büyük ihtimal kalırsın yerinde % 20 İstanbul içine dağıtılırsınız demişler. Çok sevindim sizinle paylaşmak istedim.

sevindim canım ne güzel ayrı düşmemişsiniz.. bizde okuyoruz şimdi bnm sevgilimde gidicedek inşallah böyle bi şans bize de vurur

Ne diyelim gözünüz aydin Allah tez zamanda ve hayirlisiyla teskereyi almayi nasip eylesin insaAllah.

Gözün aydın canım ben evliyim şuan ama :) bende eşim ile Gaziantep'de askerlik görevini yaprken tanıştık ve şuan evliyiz...Allah kavuştursun :)

Dün saat 16:00da teslim oldu bugün sabah aradı hemen gece uyuyamamış hiç öyle dedi ve 28gün sonra yemin töreni var dedii.İnş. gidebilirim sorun olmaz türbanla ilgili :/

canım gözün aydın..hayırlı teskereler..bende asker yolu bekliyorum..benimki çok uzakta ve doğuda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…