- Konu Sahibi lakeoftears
-
Yeni Akit... Geçiniz!"Bazıları vefat eder bazıları sadece ölür... Allah'a inanmayana Allah'ın emirlerini yok sayanlara da rahmet okumam. Herkes inandığı gibi muamele görmeli"
Ailesinin bilecegi is. Ne o yazar bozuntusunu, ne akit denilen medya bozuntusunu, ne de bizi ilgilendirmez.zaten ben allah magfiret etsin dedim dini inanci kendini baglar
ama suda bir gercekki eger kendisi müslüman degildiyse cenaze namazida kilinmaz bu böyledir kimse kafasindan uydurmuyor. belki kendide istemiyordur.
bu konuda katılıyorum sizee.. isteyen sitediği şekilde olmalı..Zeki Alasya'nın cenazesi ile ilgili bir isteği varsa yerine getirilmeli. Ama böyle bir beyanda bulunmamışsa ailesinin takdirine kalmış. Her iki durumda da Sevda Türküsev denen lüzumsuza söz düşmüyor görüldüğü gibi. Rahmet okumazsa okumasın çok da lazım değil.
Öte yandan ben de insanların inançlarına ya da isteklerine göre vedalanması taraftarıyım. Örneğin intihar videosu çekip yakılmak istediğini söyleyen biri vardı ama dileği gerçekleşmedi, gömdüler adamı.
haklisin ilgilendirmez ama bu ilgilendirmez demeniz keske herkes icin gecerli olsaAilesinin bilecegi is. Ne o yazar bozuntusunu, ne akit denilen medya bozuntusunu, ne de bizi ilgilendirmez.
Zeki Alasya'nın cenazesi ile ilgili bir isteği varsa yerine getirilmeli. Ama böyle bir beyanda bulunmamışsa ailesinin takdirine kalmış. Her iki durumda da Sevda Türküsev denen lüzumsuza söz düşmüyor görüldüğü gibi. Rahmet okumazsa okumasın çok da lazım değil.
Öte yandan ben de insanların inançlarına ya da isteklerine göre vedalanması taraftarıyım. Örneğin intihar videosu çekip yakılmak istediğini söyleyen biri vardı ama dileği gerçekleşmedi, gömdüler adamı.
burdada eger ölmeden organlarimi bagislamak istemiyorum diye bir vasiyeet birakmazsan ailen yada senin ölmeden dedigine bakilmiyor ve organin bagis icin uygunsa aliniyor. karsi cikilamiyor. her ülkenin kendi kanunlari var elden bisey gelmiyor.Zeki Alasya'nın cenazesi ile ilgili bir isteği varsa yerine getirilmeli. Ama böyle bir beyanda bulunmamışsa ailesinin takdirine kalmış. Her iki durumda da Sevda Türküsev denen lüzumsuza söz düşmüyor görüldüğü gibi. Rahmet okumazsa okumasın çok da lazım değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?