• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazeteci-yazar Bayramoğlu: 28 Şubat'la doğru ve güçlü bir kitle ortaya çıktı

Arkadaş önümüzde selam verecekler capsini paylastiginda ben de ben selama dirmalarini beklemiyorum ben haklarimi kullanayim yeter anlamında yorum yaptım. Burda hakkimi alamadigimi soylemedim. Sadece caps de bahsedilen konunun benim açımdan çok da önemli olmadığını anlatmaya calistim. Bunu yanlış dile getirmis olabilirim. Oldukça uykusuz ve yorgunum çünkü.

Konuyu nerden nereye getirdiniz
Sorun yok o halde. Ben yanlış algılamışım. Ufaklık rahat durmuyor galiba :))

Kadin haklarina dokunmayacak olan iktidar bu mu?:-) Simdiden basladilar ergenlige varan kiz okusun mu okumasin mi, kadinlar calissin mi evde mi otursun tartismalarina.. Bakalim okuma ve calisma ozgurlugunuzun omru ne kadar..

Bunlar issizligin cozum umudunu kadinin evde oturup uc cocuk buyutmesine baglamis insanlar.. Hele bir baskanligi alsinlar, yeni anayasayi da kafalarina gore gecirsinler de dananin kuyrugu asil o zaman kopacak.

Ben Ateistim canim bunuda cok iyi biliyorsun, benim emanetim, vicdanim !
Sana güzel bir hafa sonu diliyorum. :KK68:

Özür dilerim. Bir kaç yorumunda rabbim yazdigini gördüm diye hatırlıyodum ama yanildim herhalde. Bundan sonra dikkat ederim tatlım ;)

Kadin haklarina dokunmayacak olan iktidar bu mu?:-) Simdiden basladilar ergenlige varan kiz okusun mu okumasin mi, kadinlar calissin mi evde mi otursun tartismalarina.. Bakalim okuma ve calisma ozgurlugunuzun omru ne kadar..

Bunlar issizligin cozum umudunu kadinin evde oturup uc cocuk buyutmesine baglamis insanlar.. Hele bir baskanligi alsinlar, yeni anayasayi da kafalarina gore gecirsinler de dananin kuyrugu asil o zaman kopacak.
zaten çalışan kadınlar yüzünden işsizlik var sözleri o kesimin benimsediği bir söz...
şaşırmam

zaten çalışan kadınlar yüzünden işsizlik var sözleri o kesimin benimsediği bir söz...
şaşırmam

''Kadınlar evde otursun.'' Sonra ''Bunun fıtratında var erkekler iş kazasında ölsün.''
Dünya da zenginlere kalsın. Demek ki bu işin fıtratı böyle.

Back
X