• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gazeteci-yazar Bayramoğlu: 28 Şubat'la doğru ve güçlü bir kitle ortaya çıktı

Haklarını kim kime Nasıl vermemiş?
Artık ne ikna odaları ne başörtü için yasaklar var.
İsteyen istediği kılıkta çalışabiliyor.
O hakkımı bu hakkımı versinler demek nefret tohumlarının nirvanası artık.
Sene 2016, 1997 değil hatırlatırım.
Birileri derslerine açılarak giriyorsa bu da onların sorunu.
Devlet onlara başörtüleri ile derse girebilme hakkı vermiş. Hala kalkıp korkuyoruz vs demeleri mağdur edebiyatı, ortalık karıştırma merakı.
Yok artık daha neler...

Haklarını kim kime Nasıl vermemiş?
Artık ne ikna odaları ne başörtü için yasaklar var.
İsteyen istediği kılıkta çalışabiliyor.
O hakkımı bu hakkımı versinler demek nefret tohumlarının nirvanası artık.
Sene 2016, 1997 değil hatırlatırım.
Birileri derslerine açılarak giriyorsa bu da onların sorunu.
Devlet onlara başörtüleri ile derse girebilme hakkı vermiş. Hala kalkıp korkuyoruz vs demeleri mağdur edebiyatı, ortalık karıştırma merakı.
Yok artık daha neler...
Aynen katiliyorum !!!

Peki M minnakkelebekim egitim hakki ve calisma hakki var, peki vs ne oluyor ?
Daha hangi haklarindan mahrum oldugunu düsünüyorsun bir kadin olarak ?
Vesaire demek, daha daha devami var demek, merakla bekliyorum ve anlamak istiyorum. Cünkü cidden anlayamiyorum.

Aynen katiliyorum !!!

Peki M minnakkelebekim egitim hakki ve calisma hakki var, peki vs ne oluyor ?
Daha hangi haklarindan mahrum oldugunu düsünüyorsun bir kadin olarak ?
Vesaire demek, daha daha devami var demek, merakla bekliyorum ve anlamak istiyorum. Cünkü cidden anlayamiyorum.

Askerdeki kardesimin yemin törenine başörtülü katilabilme, okul birincisi olan başörtülü bir ogrencinin yuhalanmadan ödülünü alabilmesi, kardeşim eger olur da uzman cavus falan olmak istrrse sirf annesi ve eşi kapali diye önünün kapanmamasi, yaş kararları adi altında namaz kıldığı oruç tuttugu ogrenilen askerlerin işinden ekmeginden edilmemesi...

Bir zamanlar bunlar hayaldi. Şimdi gerçek oldu şükür. Allah bir daha darbe yasatmasin bu ülkeye

M minnakkelebekim o hakların tümü şuanda verilmiş durumda zaten. Geri alınabileceğini de hiç sanmıyorum artık. Sürekli konuşmanın bir gereği yok bence.

Tantanis arkadaş sordu cevap verdim farkinysan durup dururken yazmadim...

Ama bu 28 Şubat donemini her yil hatirlamaya ve hatirlatmaya devam edeceğim. Unutulmamasi gerektiğini düşünüyorum kendi adima. Bu da benim hakkim değil mi?

Eeee bak ne güzel tüm haklarimiz var, daha vesaire yazmani anlamadim ?
Yani artik basörtülülere bu hükümet sayesinde hic bir engel kalmamis. Daha neyin konusunu simdi konusuyoruz ?

Soruyorsun cevap veriyorum Olivia. Iyi misin? Gerçekten sabah sabah sinirim zipladi yine.

Tantanis arkadaş sordu cevap verdim farkinysan durup dururken yazmadim...

Ama bu 28 Şubat donemini her yil hatirlamaya ve hatirlatmaya devam edeceğim. Unutulmamasi gerektiğini düşünüyorum kendi adima. Bu da benim hakkim değil mi?
Ben konunun gidişatına göre cevap verdim. Haklarımızı versinler yeter demişsin ya. Verilmiş zaten ne mutlu işte.

Tercihindir konuşulsun istersin anlarım ama haklarımızı versinler yerine haklarımıza dokunmasınlar demek daha doğru olur gibi. Ki artık kimsenin dokunacağını sanmam.

Iyiyim canim, sen nasilsin ?
Neden sinirlerin zipladi ? :KK19: Benim yüzümdenmi yoksa ?

Ben konunun gidişatına göre cevap verdim. Haklarımızı versinler yeter demişsin ya. Verilmiş zaten ne mutlu işte.

Tercihindir konuşulsun istersin anlarım ama haklarımızı versinler yerine haklarımıza dokunmasınlar demek daha doğru olur gibi. Ki artık kimsenin dokunacağını sanmam.

Arkadaş önümüzde selam verecekler capsini paylastiginda ben de ben selama dirmalarini beklemiyorum ben haklarimi kullanayim yeter anlamında yorum yaptım. Burda hakkimi alamadigimi soylemedim. Sadece caps de bahsedilen konunun benim açımdan çok da önemli olmadığını anlatmaya calistim. Bunu yanlış dile getirmis olabilirim. Oldukça uykusuz ve yorgunum çünkü.

Konuyu nerden nereye getirdiniz

Evet haklarimiza dokunmasinlar her alinan özgürülügün arkasindayim sahsen.
Özgürlük cok güzeldir, herkesin özgür olmasi dilegi ile ...
Bir gün belki bir gün bende özgür olacagim, ümitlerim var :KK36:Darisi benim gibi düsünenlerede olsun.
Öyle bir dünya diliyorumki herkesin özgürlügünün oldugu, kimse kimsenin kisitlamadigi bir dünya olsun.

öyle anladim, cünkü bazen öyle oluyor. Neticede karsilikli oturup sohbet etmedigimiz icin, yazilanlardan " anlaminda" baska algilanabiliyor.
Hepimize hayirli sabahlar !

Hee evet haklısın. Sana da hayırlı sabahlar! Hadi emanetin allaha olsun

Back
X