- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.694
- 248
- Konu Sahibi minnakkelebekim
Nedir haklarin ?Haklarimi versinler yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedir haklarin ?Haklarimi versinler yeter
Nedir haklarin ?
Aynen katiliyorum !!!Haklarını kim kime Nasıl vermemiş?
Artık ne ikna odaları ne başörtü için yasaklar var.
İsteyen istediği kılıkta çalışabiliyor.
O hakkımı bu hakkımı versinler demek nefret tohumlarının nirvanası artık.
Sene 2016, 1997 değil hatırlatırım.
Birileri derslerine açılarak giriyorsa bu da onların sorunu.
Devlet onlara başörtüleri ile derse girebilme hakkı vermiş. Hala kalkıp korkuyoruz vs demeleri mağdur edebiyatı, ortalık karıştırma merakı.
Yok artık daha neler...
Aynen katiliyorum !!!
Peki M minnakkelebekim egitim hakki ve calisma hakki var, peki vs ne oluyor ?
Daha hangi haklarindan mahrum oldugunu düsünüyorsun bir kadin olarak ?
Vesaire demek, daha daha devami var demek, merakla bekliyorum ve anlamak istiyorum. Cünkü cidden anlayamiyorum.
Aynı anda yazmışız :))Yani, bencede.
M minnakkelebekim o hakların tümü şuanda verilmiş durumda zaten. Geri alınabileceğini de hiç sanmıyorum artık. Sürekli konuşmanın bir gereği yok bence.
Eeee bak ne güzel tüm haklarimiz var, daha vesaire yazmani anlamadim ?
Yani artik basörtülülere bu hükümet sayesinde hic bir engel kalmamis. Daha neyin konusunu simdi konusuyoruz ?
Ben konunun gidişatına göre cevap verdim. Haklarımızı versinler yeter demişsin ya. Verilmiş zaten ne mutlu işte.Tantanis arkadaş sordu cevap verdim farkinysan durup dururken yazmadim...
Ama bu 28 Şubat donemini her yil hatirlamaya ve hatirlatmaya devam edeceğim. Unutulmamasi gerektiğini düşünüyorum kendi adima. Bu da benim hakkim değil mi?
Ben konunun gidişatına göre cevap verdim. Haklarımızı versinler yeter demişsin ya. Verilmiş zaten ne mutlu işte.
Tercihindir konuşulsun istersin anlarım ama haklarımızı versinler yerine haklarımıza dokunmasınlar demek daha doğru olur gibi. Ki artık kimsenin dokunacağını sanmam.
öyle anladim, cünkü bazen öyle oluyor. Neticede karsilikli oturup sohbet etmedigimiz icin, yazilanlardan " anlaminda" baska algilanabiliyor.anlamında yorum yaptım. Burda hakkimi alamadigimi soylemedim
öyle anladim, cünkü bazen öyle oluyor. Neticede karsilikli oturup sohbet etmedigimiz icin, yazilanlardan " anlaminda" baska algilanabiliyor.
Hepimize hayirli sabahlar !