Tüp Bebek Merkezleri Seval Taşdemir ferjitin

Kimse bu kliniğe gitmiyor mu kızlar, ben her gitmemde çok kalabalık demek ki o kişiler kadınlar kulübüne üye değiller 😅 neyse artık düşünmüyorum gidiyorum ilki negatif oldu. İkincisi için ara verdik bakalım inşallahhh pozitifi görürüm. Bu sırada glutatyon ve lenfosit aşısı yaptırıyorım. Üç doz olacakmış. Bir de histereskopi önerdi seval hocam. Bu sırada negatif sonuç aldığımı gören başka doktor öneriyor ama benim bir kişiye daha baştan meramımı anlatacak halim yok. Ve seval hocayı sevdim. Olmadıysa takdir Allahın. Biz bir daha deneyelim bakalım.veeee hala iyi kötü tecrübelerinizi merak ediyorum

Bende araştırayım dedim ama yorum yok fazla. Siz memnun kaldınız mı?
Evet eski yorumlar var güncel bir şey yok malesef. İki negatifim var ama ben kısmete inanıyorum. Kısmet değildi. Bilgili bir hoca seval hoca. Her aşamada ona güvendim. Sırf para için çalışmıyor bence. Bu tranaferimi enfeksiyondan dolayı ertelendi. Yapabilirdi tutmazdu biyik ihtimal ve tekrar başlamak falan tramsfer ücreti alırdı tekrar denerdi ama yapmadı. Negatif olunca bizle birlikte üzüldü. İnşallah bir gün güzel haberi ben de alırım herkes de alır

Evet eski yorumlar var güncel bir şey yok malesef. İki negatifim var ama ben kısmete inanıyorum. Kısmet değildi. Bilgili bir hoca seval hoca. Her aşamada ona güvendim. Sırf para için çalışmıyor bence. Bu tranaferimi enfeksiyondan dolayı ertelendi. Yapabilirdi tutmazdu biyik ihtimal ve tekrar başlamak falan tramsfer ücreti alırdı tekrar denerdi ama yapmadı. Negatif olunca bizle birlikte üzüldü. İnşallah bir gün güzel haberi ben de alırım herkes de alır

İnşaallah alırsınız. Fiyatları nasıl cok yüksek mi?
Ben bir senedir gidiyorum ara vererek ilerledi tedavim. Başladığımda çoğu yer 60-65 bandındaydı. Ben 58 binle başladım ilaçlar hariç. İlk görüşme ücretsiz ama görüşmede muayene ederse ücret alıyor. Kan tahlillerini orada yaparsanız ücretli. Ekstra tedaviler uygularsa onlar da ekstra tabi histeroskopi olsun aşı falan olsun inşallah o kadar gerek kalmaz sizin ilk denemede tutsun 🙏🏻 bir de birisi arayıp fiyat sordu sanırım ilk deneme , ben oradaydım da eğer yanlış duymadıysam 70 bin dedi sekreter sanırım. Arayıp güncel fiyat bilgisi alabilirsiniz

X