• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sette kararsızım!

slavemasterr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
377
46
53
Zonguldak
kızlar slm bunlarda benım takılarım

$SAM_3412.jpg $benım.jpg $adanaburmasi1.jpg

güzel günlerde kullanın ama set bana fazla abartı geldi. sanki işçilik çok ilerde bozdurmak isterseniz sıkıntı olabilir

kızlar setler para etmıyor haberınız olsunnnn sureklı kullanacak bı set ıstıyorsanızda cok fazla masrafa gırmeyın derımmm bozdururkende cok bısey beklemeyınn...yatırım olarak burma bılezık ve işçiliksizz takılar alın..işçiligi olan seyler set gıbı para etmıyor satınca aklınızda bulunsun..bırde altınkaynagın sıtesınden altınınızı gramına göre hesaplayıp kuyumcuların ne kadar kar koydugunu hesaplayabılırsınız bazı kuyumcular faiş fiyat koyuyorlar burdan anlayabılırsınızz ...

Bileziklerde kayıp olmuyor, zaten yatırım amaçlı oluyor. Ama ailenin aldığı model çok daha şık. Set ise biraz demode geldi canım, yanlış anlama ama. Daha zarif bir şeyler seçebilirsin.

bence setin farklı olmuş güzel yani değişik, güle güle kullan

ortadaki bilezikte benimkine benziyor:)

sanki setin biraz abartılı gibi daha sade olsa daha iyi olabilir. daha doğrusu takabileceğin bir şey olması daha mantıklı. tarzına uygunsa bu model değiştirme derim.

yorumlarınız ıcın tesekkurler kızlar.bıraz abartı oldugunun farkındayım.daha sade normaldede takabılecegın bıseyı her zaman alırım bole bıseyı ıse dugun harıcınde almam dıye bole bır model sectım.dugunlerden dugunlere takarım artık:)

bence seti değiştirme imkanın varsa suyolu bir set al hem heryerde ve her kıyafetle kullanabilirsin. bunun kullanım alanı çok kısıtlı gibi geldi. Satsan işçiliği çok fazla, değerini alamazsın. ama suyolu olursa modası ve kullanım alanı hiç geçmez ve zaten satmak da istemezsin.

bende bu sete bayılmıstım ama 9000tl dedı kuyumcu.ve satarsak yarı parasını bıle vermıyolar.cunku su yolu setlerde yada takılarda satılırken tasları sokuluyo ve altında kalan kısım tartılarak fıyat verılıyo.o yuzden hız bır zaman satmayacaksanız alması mantıklı.benım dedemın hedıyesı olan su yolu bır kunyem var omur boyu satmam ama bır keresınde fıkır almak ıcın kuyumcuya sordum satsam ne kadar dıyekuyumcu ortalama olara 200 dedı.oysa ben 680 tl ye aldım bunu:)

Back