set we alyans önerisi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar haftaya cuma sözüm waaar :) çok mutluyum yaaaaaa....

we carsamba günü takılarımı almaya gidicez..alyans we takı seti önerilerinizi alabilir miyim :içelim:

hiç gelmez sanıyordum bu günleri ayyyyyyyyyy cok heyecanlıyım..az önce istendim :))

kıyaafet öneriside yapın bana :) 1,60 45 kilo sarışın minyonum. ne nasıl alsam bilemioruum..bizimkiler ynlız yapın kafanıza göre alın beğendiğinizi diyor ben annemsiz alamam diorum eheheh :)

canım atasayındı galiba nazar alyansı çıkmış araştırıp görmeni tavsiye ediyorum kalın mı düşünüyosun alyansları

ama markalı alyanslara sadece marka parası veriyorsun.ben sözde tamtur ve tektaş aldım. nişanda takcaz alyansımızı. set bilemem.söz de söz bileziği alınır genelde. ama bizim takılmadı

ewet alyansımı alıp deiştirmeyeceim bir daha..kalın sewiorum..dediğiniz nazar alyansı çok pahalıydı galiba :) bakarım onadaa.. set nasıl alsam hiç bir fikrim yok

bence sözde tek tas alın
nısandada alyans extra takı alıcaklarsa sanırım bileklik olur
pek karısmıyorum ben boyle seylere ama bildıgımde sözle nısan arasında zaman varsa
tek tas sonrada nısanda alyans alınır bu arada mutluluklar

ben söz için aldırmıcam direk alyans aldıracam nişan düşünmüyoruz çünkü.
kalın bombeli olanlar benim de çok hoşuma gidiyor özel yaptıranlar da oluyomuş ama fiyatın nasıl olur bilmiyorum ucuza gelir mi acaba

bizde özel yaptırdık çifti 750 tl benimkinde 3 tane dikey taş var beyaz ve yeşil altın çizgili fotografını koymuştum alyanslara
ama benim bildiğim sözde set takılmaz galiba
elbise olarakta sarışınsan petrol mavisi düşünebilirsin turkuaz fln

http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...k305zlar-buyurun-sohbete-859.html#post8354978
bnm setim bu canım.
ben altın ve üzerinde incisi olan bi set beğenmiştim.
ama kayınvalidem bana dediki ben hergün kullanacağın bişe istiyorum.günlükte kullan dedi.
ben sana düğüne yine böyle bişey alıcam mutlaka dedi.
bende ozaman bunu beğendim, aldım. beyaz altın.
rahatlıkla her kıyafetimle kullanıyorum.

takım elbise alıcam dopiyes.. giyicem sözde...

setimi yesil altın- beyaz altın - sarı altın nasıl alayııım ben spor giyiniorum normalde hep kullanamııcam özel günlerde ama özeniom yaa :)))

canım bende sarı istedim ama kayınvalidem hergün kullan dedi. işyerinde gezmekte sokakta vs.
banada en uygunu beyaz altın geldi. ve öyle aldım.çünkü sarı altını kullanamam. sarı altın özel günlerde düşünüyorum. ve ileride kayınvalidem mutlaka alıcam dedi. düğüne kadar alamazsam düğünde mutlaka alıcam zaten dedi.

bana düğüne alınmayacak bir daha ama :) sözde takacaklar..12 bilezik set ..bilezikler düğüne set yüzükler cumaya... tektas aldırmk istiorum yaa çok mu olurum artık :)

bilmiyorum ama bence 12 yapacağına 10 yapsın bileziği.
o 1 tane seti mutlaka yapsın derim. 12yi yapan o seti yapar bence...

seti mutlaka yapıyor :)

baktım şimdi setlere annemle cok spor we zari f modeller waar.cok sık..hem kaba ağır sewmiorum zaten..yüzük küpe bileklik gerdanlık 1,800 2,000 den baslıyor..alyansta beğendiğim 150 200 arası.. sır f taslı war her tarafı cok güsel ama imtasyon gibi durur we kullanışsız olur die beğenmedim..yani bi 2,00 2,500 e tammlanıorum.

beyaz altın benimkide.gündelik set pek takılmıyor ama ya..yada ben takamıyorum bilemiyorum..ama hasır setimi daha çok takmışımdır düğünlerden dolayı kıyafetlerle uyumluluğundan..
bencede beyaz altın alabilirsin.düğünede sarı altın aldırabilirsin.
benim yüzüğüm bvlgari.birde yine alyans olarak kullandığım tek taşım ve sıra taşım var..
alyans alacağına durumları müsaitse sıra taş ve tek taş aldırsan?

bende gündelik takamıyorum set onu yerine minik kolye ucuyla olan setler var onlar takılabilir bence
bizde set aldık beyaz altın su yolu diyorlar 2 sıra taş tümü bunu gelinlikle takacam bide altın aldık oda takmam ama yatırım
:kedi:

gelinlikle takacağım set bu tarz

Son düzenleme:
ama 2 tane almazlar sanıorum ....10 bilezik yapıcaklar 1 eksik yapıp alırlarmı bilemem..

yüzük bana kalmış tam tas dönmeliler harika beğendim ama kullanışsız die içime sinmedi..normal alyans düşündüm ama bakalım..hem tam turlar her zaman takılma zkii.. alyans dediin hep durmalı :)

canım yaa,ne kadar heyecanlısın.hayırlı uğurlu olsun inşallah çok mutlu olursun.
ben de yeni evlendim,alyansı sözde taktık biz de,geri kalanları daha sonra alındı.biz özel yaptırdık alyansımızı,beğendiğim bi model vardı,onun üstüne kendi fikirlerimi de anlattım,ona göre yaptılar.ben çok seviyorum,soranlara kendi tasarımın diyorum:)))öyle de zaten aşağı yukarı.fiyatı da çifti 800 falandı.bence zevkine uygun bişey al,severek takman çok önemli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…