Merhaba kızlar bir sorum olacak size :129:
Martta nişanım olacak takılarım alınacak :103:
Fakat set alsam mı yoksa almayıp yerine bilezik mi yaptırsam?
Satıldığında zarar etmeyeceğimiz bir takımı alsam bilemedim (beşi bir yerde gibi) :26: Boynumda boş kalsın istemiyorum :2:
Setlerde epey zarar ediliyormuş :26: Ne yapsam size danışmak istedim.
Merhaba kızlar bir sorum olacak size :129:
Martta nişanım olacak takılarım alınacak :103:
Fakat set alsam mı yoksa almayıp yerine bilezik mi yaptırsam?
Satıldığında zarar etmeyeceğimiz bir takımı alsam bilemedim (beşi bir yerde gibi) :26: Boynumda boş kalsın istemiyorum :2:
Setlerde epey zarar ediliyormuş :26: Ne yapsam size danışmak istedim.
nişanda set olarak bildiğim kadarıyla üçlü set diye günlük kullanılan ince bi kolye yüzük ve küpeden oluşan bi takım takılıyo tabi bu isteğe bağlı biraz bana üç tane bilezik taktılar set istemediğim içinde her zaman kullanabileceğim yarım lirayı taşlı bi çerçeve yaptırıp kalın bi zincirle kolye yaptırdık çok güzel oldu ve zararıda yok hem kullanışlı öylede yaptırabilirsin set alıp takan şu ana kadar kimseyi görmedim böyle zararda etmez bozulunca lira sonuçta
Evet canım cok dogru söyledin. bende o şekilde yaptırabilirim. nişanda normal set takılıyor bizde fakat ben normal seti kullanamayacağımı biliyorum bu yuzden senin dediğin gibi kenarları cerceveli sarı lira yaptırtabilirim
şu an çok moda bu çerçeveli liralar ve bence set takımlarından daha gösterişli duruyo ben düğünde olan liralarlada daha sonra bilekliğinin yaptırmayı düşünüyorum arkadaşım yaptırmıştı ve inanılmaz şık ve ağır duruyo tavsiye ederim tatlım hem kolyemlede takım olur :)