Sesu sirli agda bantlari ile deneyimleriniz?

burcu777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
594
130
123
Arkadaslar,
ben yurtdisinda yasiyorum ve burada kuaförlerde agda yaptirmak lazere gitmek vs. cok pahali oluyor, heleki insan daha ögrenci ise. Bugün bir Türk Marketine gittik ve orada SESU nun sirli agda bantlarini gördüm almak istedim ama önce sizlere danimak istedim... Öneren varmi??? Simdiye kadar bazen camsakizi ile bazende makine ile aliyordum...ama hem cok vaktimi aliyor hemde makine ile cok cabuk cikiyorlar... Herkese simdiden cok tesekkür ederim..

ben sürekli onla alıyorum 10 dkka lık iş ve çok güzel
hatta bimdekinden alıyorum diğerleri pahalılaştı

epilasyon için ne kullunırsan kullan sonrasında Ersağ tüy azaltıcı losyon kullan. bikaç ayda bu dertten kurtulursun yani ben başladım memnunum

Son düzenleme:
Yüz için olanını kullanıyorum eskiden daha kaliteliydi, şimdi de fiyatına göre oldukça başarılı diyebiliriz ;ama bacaklar için olanı nasıldır bilmem

arkadaslar, az önce kollarimi ve koltuk altini aldim sesunun sirli agda bantlariyla(kuru ciltler icin) ve oldukca memnun kaldim, yarim saatten daha az sürdü ve cok sevincliyim, birazdanda bacaklarimi ve bikini bölgesini alicam :)
özellikle almanyada yasayan arkadaslara tavsiyem, türk marketlerinde bulabilirsiniz, bir paketini ben 2,49 € a aldim, ve dm veya rossmann gibi yerlerde veet´in agda bantlarina bakilarak cok daha uygun... vede evin hic biryerini batirmadan tüylerinizden kurtuluyorsunuz... ben cok memnun kaldim... aycangülün tarihlerinede uyarak umarim cok yakin bir zamanda tamamen kurtulurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…