• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sesu el agdası

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
50
108
İstanbul
el agdasının nasıl yapıldıgını tam anlamıs degilim mermere dokun falan deniyor ama agda isini mutfakda yapamayacagımıza gore baska alternatifi yokmu ılıkken bolgeye uygulanıp bezle cekilse olurmu acaba yardımcı olurmusunuz

yere dokmem lazım ozaman:26: ya ben sunu merak ediyorum normal surup bezle cekemezmiyiz olmazmı

oda olur canım tabana az bişey dök çok dökme ama hatta öyle çok rahat oluyo eski bez parçalarını (atlet tshort v.s ) parça parça kes ağdayı iyice ısıttıktan sonra çubuk yardımıyla bölgeye uygula bezi yapıştır tüyün çıkış yerine doğru çek tamamdır çok rahat oluyo öyle

Son düzenleme:
Bugün sesu el ağdasını denedim gerçekten mükemmel bir ağda
Hiç canımı yakmadan genital bölge ve kol altı temizliği yaptım
Yalnız ilk denemem olduğu için gereksiz yere bir kutu ağdayı bitirdim.
Bundan sonra daha dikkatli olucam.
Bu ağdayı yaparken şunlara dikkat edin.
Ağda tamamen erimemeli beş dk kaynatmanız yeterli
Orta kısmı hemen erimiyor biraz katı kalıyor o kısmı kullanın.
Ben ilk önce sıvı kısımdan aldım her yerime yapıştı yarıya indirdim ağdayı.
3 ay önce ağdacıya gitmiştim ondan gördüğüm gibi yaptım
Önce elimi yıkadım havluya sildim ama biraz nemli kaldı.
Ağdanın ortasındaki sert kısımdan kaşıkla aldım, elimde kıvamına getirdim.
Daha sonra uyguladım ve gerçekten ağdacıdaki gibi acı hissetmedim.
Önceden çam sakızını denemiş ama yapamamıştım. Mermere falan dökmüştüm. Oysa hiç gerek yokmuş.
Çok rahat oldu ve ağda işim 10 dk sürmedi ya süper :1:

Son düzenleme:
oda olur canım tabana az bişey dök çok dökme ama hatta öyle çok rahat oluyo eski bez parçalarını (atlet tshort v.s ) parça parça kes ağdayı iyice ısıttıktan sonra çubuk yardımıyla bölgeye uygula bezi yapıştır tüyün çıkış yerine doğru çek tamamdır çok rahat oluyo öyle

kızlar ben yere dökme olayını anlayamadımmm:17::17:

mermere dökmeye falan gerek yok. bir spatula alın tahta veya plastik, (ağda bezi paketlerinde oluyor genelde), onunla ağdayı kutunun içinden yeterli miktarda alıp elinizle sıyırın, öyle yapın ağdanızı.

Back