Sessiz sakin konu

aslında aksyonlu değil de herhalde merakım yüzünden hep böyle şeyler başıma geliyor

patronun şifresini 4 senedir biliyorum ilk defa karıştırdım çünkü çok mülayim biri, namazında niyazında biri
onun mailine bakacamda ne olacak, ekşın yoktur orda diye hiç bakmamıştım daha önce
keşke baştan baksaydım allah bilir neler sildi ordanda ben kaçırdım

Hahahahhahaha ....
Cok meraklisin gercektende basina bisey gelcek bak...
Fazla merak iyi degildir...
Ama durtuyo dimi, duramiyosun...

Hahahahhahaha ....
Cok meraklisin gercektende basina bisey gelcek bak...
Fazla merak iyi degildir...
Ama durtuyo dimi, duramiyosun...

duramıyorum işte dürtüyor
şimdi canım sıkılınca patronun mailine giriyorum kafa dağıtıyorum okuyorum mailleri sonra okunmamış gibi seçiyorum :KK53:

Ous anlayışlı gibi de sanki ama konuşmalarınız öyle.Anlat bence sen ousa ama trabzona gidince anlat.Hemen yetiştiremesin kimseye.
Ama ikna edici ol.adamı kafaya alıp dellendirme.
Biri demiş ya sana şeytan tüyü var sende diye valla haklı sanki.

Şaştım kaldım şğimdi.
Dizi de kaçtı senin yüzünden carlos

duramıyorum işte dürtüyor
şimdi canım sıkılınca patronun mailine giriyorum kafa dağıtıyorum okuyorum mailleri sonra okunmamış gibi seçiyorum :KK53:

Senden korkulur vallah...
Ama iyi gizleye biliyosun yani icinde tutmakta
Zor olur sana simdi...

bi de carlos kızcan ama merak ettim baktım enişte kim olabilir diye face ye :KK17::18:
Bir tahminim var sankim.

Ous anlayışlı gibi de sanki ama konuşmalarınız öyle.Anlat bence sen ousa ama trabzona gidince anlat.Hemen yetiştiremesin kimseye.
Ama ikna edici ol.adamı kafaya alıp dellendirme.
Biri demiş ya sana şeytan tüyü var sende diye valla haklı sanki.

Şaştım kaldım şğimdi.
Dizi de kaçtı senin yüzünden carlos

oraya gittikten sonra söylerim diye düşündüm ama bu sefer ben biliyorum ki enişte o zaman kesin aramaz beni ous yanımda diye bu seferde kendi kendime gelin güvey olmuşum gibi olucak, sanki onu kıskandırmaya çalışıyormuşum gibi
face den yazışmaları sildim zaten, dosya yaptım pc de.onlarıda göstersem zaten çıldırır.

Görünüyo valla

Sende ki merak bizde de var kızım alla alla :KK53:

Hem niye gelin güvey olacan ya , yazışmalar var bilmem ne.
Ousta sana o kadar güveniyodur artık canım :KK20:

X