Sessiz sakin konu

bu arada kanka ben banlıyken bişi sormuştun şimdi aklıma geldi.
ousun kardeşi biliyo kızın eskiden ousa sırnaştığını, daha doğrusu daha kızla çıkmadan ben demiştim bu kız ousa böle böle sırnaşıyor diye ama sonra çıkmaya başladılar ve kız ousun kardeşinin inandırmış. carrie yalan söylüyor ben ousa sırnaşmadım demiş. sonra ousun kardeşi ousada sormuş sırnaştımı sana die sırnaştı demiş oda. ama hala daha inanmıyor, kıza inanıyor.

sende hala bu saftrıklerle ugrasıyosun bırak ne hallerı varsa gorsunler ıkısıde bırbırıne baka baka bıtlensınler

sende hala bu saftrıklerle ugrasıyosun bırak ne hallerı varsa gorsunler ıkısıde bırbırıne baka baka bıtlensınler

içim rahat değil
bide hastayım ki sormaaa
grip olmuşum yaa
bu hasta kafayla uğraşıyorum işte

ben kaçıom panpa çok kötüyüm zor duruyorum
gidip uzaniyim
görüşürükk
allaha emanet ol muckkkkkkkkkkk

o yazdıgınız ş...k kelımelerını mune gormeden hemen sılın yoksa mune sızı boyle yapcak gelınce keri bbıkmadınmı sen ban yemekten

Keriiii sahalar dönmüssünnnn
Amaaa hala uslu durmuyonnn ... Hihihihihi
Yolla elindeki fotolari ailesine, otur izle...
Ama kesin bilcekler sen gönderdigini kaynimla o kiz

Keriiii sahalar dönmüssünnnn
Amaaa hala uslu durmuyonnn ... Hihihihihi
Yolla elindeki fotolari ailesine, otur izle...
Ama kesin bilcekler sen gönderdigini kaynimla o kiz

ben geldiiimmmmm
fotoları ailesine göndermeme gerek kalmadı niee çünkü kendi paylamış profilinde ailesindekilerde beğenmuşş
demek kii herkes biliyo
başka bişi düşünmem lazım

ben geldiiimmmmm
fotoları ailesine göndermeme gerek kalmadı niee çünkü kendi paylamış profilinde ailesindekilerde beğenmuşş
demek kii herkes biliyo
başka bişi düşünmem lazım

Isin zor Carriecigimmm :131:
Demekki herkes biliyor kizin neler cevirdigini ve kimse bisi demiyor
Elinde oynatiyor herkesi, ama sen yenilmessin eminim bulursun biseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…