- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
boşver allaha havale et diycem ama bugun yeni plan var mı?
birisiyle yazışıyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boşver allaha havale et diycem ama bugun yeni plan var mı?
birisiyle yazışıyorum
kimmmmmmmmmmmmmmm :)
Carrie merhaba,
Nasılsın.?
Nihil nasıl.?
kızın eski sevdiğiyle
iyiyiz tşk ederim nihilde iyi de
nickmi değişti
hadi bakalımm gelişmeleri bize bildirr
anladığım kadarıyla kızı kendi ailesi sütten çıkmış akkaşık zannediyo
bi tanesi de beni şaşırtsın. tanıdığım bütün şıllıkların ailesi kızını namus abidesi sanıyo.
saman altından su yürütüyo böleleri işte. sordum ailesi bilmiyomuydu senle yaşadığını, yok üni okduğumuzum şehirde bi kız arkla ev tuttuğunu biliyodu dedi
o yazdıgınız ş...k kelımelerını mune gormeden hemen sılın yoksa mune sızı boyle yapcak gelınce keri bbıkmadınmı sen ban yemekten
hey allaam heyyy :))
başka birşey yüzünden banlamıştı mune beni geçen
hani bi konu vardı ya bi kadın komşusunu anlatıyodu gecelikle çıkıyomuş kapıya falan. o konu yüzünden banlandım orda o komşu kadına eski kaşar demiştim
başka birşey yüzünden banlamıştı mune beni geçen
hani bi konu vardı ya bi kadın komşusunu anlatıyodu gecelikle çıkıyomuş kapıya falan. o konu yüzünden banlandım orda o komşu kadına eski kaşar demiştim
ahahaha iyi demişin keri
bencede iyi demişim
naptın ş...kla ılgılı ne yapıcana karar verdınmı?gozlerını yerınden sokup burun delıklerıne comakmı sokucaksın yoksa tırnaklarını sokup kazığamı oturtucaksın
ben olsam ikincisini tercih ederdim :)))
naptın ş...kla ılgılı ne yapıcana karar verdınmı?gozlerını yerınden sokup burun delıklerıne comakmı sokucaksın yoksa tırnaklarını sokup kazığamı oturtucaksın
ben olsam ikincisini tercih ederdim :)))
henüz düşünmedim ama vazgeçmiş değilim.
illaki birşey yapacam.
fiziksel acıdan çok manevi acı hissettiricem ona
intikam soğuk yenen bir yemektirrrrrrrrr aceleye gerek yokk :)