Sessiz sakin konu

Carrie merhaba,

Nasılsın.?

Nihil nasıl.?

bi tanesi de beni şaşırtsın. tanıdığım bütün şıllıkların ailesi kızını namus abidesi sanıyo.

saman altından su yürütüyo böleleri işte. sordum ailesi bilmiyomuydu senle yaşadığını, yok üni okduğumuzum şehirde bi kız arkla ev tuttuğunu biliyodu dedi

o yazdıgınız ş...k kelımelerını mune gormeden hemen sılın yoksa mune sızı boyle :KK57::KK57::KK57: yapcak gelınce keri bbıkmadınmı sen ban yemekten :KK53::KK53:

o yazdıgınız ş...k kelımelerını mune gormeden hemen sılın yoksa mune sızı boyle :KK57::KK57::KK57: yapcak gelınce keri bbıkmadınmı sen ban yemekten :KK53::KK53:

hey allaam heyyy :))

başka birşey yüzünden banlamıştı mune beni geçen :KK1:

hani bi konu vardı ya bi kadın komşusunu anlatıyodu gecelikle çıkıyomuş kapıya falan. o konu yüzünden banlandım orda o komşu kadına eski kaşar demiştim

Son düzenleme:

hani bi konu vardı ya bi kadın komşusunu anlatıyodu gecelikle çıkıyomuş kapıya falan. o konu yüzünden banlandım orda o komşu kadına eski kaşar demiştim

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ahahaha iyi demişin keri

naptın ş...kla ılgılı ne yapıcana karar verdınmı?gozlerını yerınden sokup burun delıklerıne comakmı sokucaksın yoksa tırnaklarını sokup kazığamı oturtucaksın:KK47::KK47::KK47::KK52::KK52::KK52::KK52:

ben olsam ikincisini tercih ederdim :)))

henüz düşünmedim ama vazgeçmiş değilim.
illaki birşey yapacam. :KK53:

fiziksel acıdan çok manevi acı hissettiricem ona :KK53:

X