Sessiz sakin konu

gizli yapmak istiyorum.
mesela kızın beraber yaşadığı çocuk kaynımın arkadaşıydı. maddi durumu baya iyi bi çocuk.çocuğun ailesi kızı istemiyor diye çocuk onu terketti.terkedildikten 1 ay sonra kız bizimkiyle çıkmaya başladı.bana kalsa kız eski sevgilisini kıskandırmaya çalışıyor.
ama bizim saf bütün sülalesini karşısına aldı işte.
ayrıca eski sevgilisine söledim, artık o çocuk daha hayatta barışmaz onla.
tabi öğrendiler benim sölediğimi..

son bı soru daha bu tıp ıslemler baya para gerektırıyo dımı yanı avukat tutucak vekalet verıcek faallaaann fıstık yanı?

son bı soru daha bu tıp ıslemler baya para gerektırıyo dımı yanı avukat tutucak vekalet verıcek faallaaann fıstık yanı?

eğer tazminat davası açıcaksa talep ettiği ücretin bi yüzdesini yatırması gerekiyor.tr de şu an tam olarak ne kadar bilmiyorum ama atıyorum 10.000 tl lik bi tazminat davası açarsa 1000 veya 2000 tl masrafı olacak avukat masrafı hariç
avukat ücretleride baya yüksektir. eğer maddi durumu yoksa baroya başvurup ücretsiz avukat alabilir ama onun kafası basmaz o kadar.

şu ana kadar maddiyat söz konusu olmadıkça kolay kolay sıradan bir insan böyle birşey için kimseyi mahkemeye vermez.
benim çevremde tek bir kişi internet suçları yüzünden takip başlattı oda hesabının çalınıp onun hesabı üzerinden listedekilerden para talep etmesiydi. nitekim para gönderelenlerde olmuş.

bence o öyle birşey yapmaz zaten. yapsa yapsa tel nosunu değiştirir.

Bak işte yine öğrenöişler senin söylediğini, sen ortalığı karıştıran olarak biliniyosun böyle olunca. Ayrıca söylemeseydin belki çocuk geri dönmek istiicekti, kız da gerçekten eski sevgilisini kıskandırmak için çıkıyosa ousun kardeşiyle geri dönerdi belki. Al sana gözü açılmış erkek modeli = Ousun kardeşi.

Sen çok ulu orta yapıyosun ya, azıcık sessiz ve derinden gitsene yahu

sımdı baktım ona yazdıgım mesaja sadece kufur etmişim tehdıt mesajı falan yok ve tek bı mesaj zaten yapıcam ya dagıtıcam valla sınırımden gunlerdır uyku uyumuyorum

canım sıkıldı forum takipten buldum konuyu öylesine daldım

konuyu yarısına kadar bööyle okudum

döverim ben o enişteyi ya...iğğkk çok sinir oldum okurken gözümün önüne tecavüzcü coşkun tipli sapık bi adam geldi.. pis sapık.!! konu değiştimi bilmiyorum ama bi yazim dedim.. sen bi okut kendini ne belaçeker insansın kardeşim

sölemeseydim çocuğa dönecekti ve ben mutsuz olmasını istiyorum, dönmesin çocuk ona iştee

sımdı baktım ona yazdıgım mesaja sadece kufur etmişim tehdıt mesajı falan yok ve tek bı mesaj zaten yapıcam ya dagıtıcam valla sınırımden gunlerdır uyku uyumuyorum

o zaman benim dediğimi yap. bir internet cafeye git ve yap yapacağını
yolun açık olaaaaaaaaa

konu değişti ama enişte konusuda güncel

sölemeseydim çocuğa dönecekti ve ben mutsuz olmasını istiyorum, dönmesin çocuk ona iştee

Yahu çocuk ona dönerdi, kız da çocuğa dönerdi. Ousun kardeşi kızın gerçek yüzünü görürdü. Ondan sonra uçururdun haberi, ikisinden de olurdu kız

Aşkolsun, senin gibi hazırcevap uyanık kız niye düşünemedi bunları

o zaman benim dediğimi yap. bir internet cafeye git ve yap yapacağını
yolun açık olaaaaaaaaa

bı de bu kısı erkek o zaman bu aksam oturıyım ona uygun sıteler arastırıyım barı aslında boyle deve kınım yoktur ama bu hayvan epey canımı sıktı

ama şu şıllık meselesini halledemedim yaa içime oturdu resmen

sen bıraz daha bekle bence hanı kızın eskı erkek arkadasına soylemişsin ve duyulmuşya sımdı bısey olsa gene senden bılcekler az daha bekle eskı mesele unutulsun bıraz hem o zamana kadar belkı elıne baska kozlar gecer

hayır dönememesi daha iyi.ohh bozdum işte işlerini.
şimdi çatlıyordur o, çatladığı için bana sataşıyor
herkesten saklıyordu bizimkiyle çıktığını

Son düzenleme:
O an rahatladın ama bak şimdi yine sinir oluyosun. Kız ikisinden de olsaydı sen o zaman seyreyle gümbürtüyü

Iykkk pisleştim resmen

O an rahatladın ama bak şimdi yine sinir oluyosun. Kız ikisinden de olsaydı sen o zaman seyreyle gümbürtüyü

Iykkk pisleştim resmen

ikisindende olmazdı o rahat dursaydı yerinde o çocuk ona dönerdi. %100 dönerdi çünkü 7-8 senelik mazileri vardı, bi evi paylaşmışlar.çocuk sırf ailesi istemiyor diye ayrıldı.

Neyse sonuç olarak çocuk durumu öğrenip kızdan caymış zaten artık. Gelecek sayılara bakmak lazım ama tekrar etmeyi görev ediniyorum şuan. Lütfen ulu orta şeyler yapma, sessiz ve derindennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…