sesimi duyan var mı??yardım edinn

turkuaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
2.475
2
:enbuyukkk::sm_cool:ya arkadaşlar reglim dün bitti ve bugün inanılmaz ağrım var sağ tarafımda ayaklarım buz gibi acaba yumurtlama belirtileri mi?
bu konular hakkında pek bi bilgim yok aydınlatır mısınız?

ben anlayamıyorum üye olmadan önce okuyorsun ne güzel birbirlerine yardımcı oluyorlar diyorsun üye oluyorsun ama adam yerine koyup bi cevap veren bile yok!!!
Hepinize teşekkürler naniknanik

tatlım reglın dün bıttıyse o yumurtlama belırtısı degıldır ovülasyon günlerı kaçgünde bır adet görüyosan mesele 28günde bırmı görüyosun 28den 14 ü cıkartıyosun 14.gün senın yumurtlama günün oluyo
sen kacgünde bır oluyosun tatlım hesaplayalım

merhaba yellowhot arkadaşlar henüz görmemişlerdir görseler yazarlardı emin ol bende yeni gördüm ve yazıyorum canım, benimde çok bilgim yok bu konularda ama duyduğum kadarıyla bazılarında adet biter bitmez yumurtlama olurmuş bazılarında ise adete yakın dönemde yumurtlama olurmuş sendede böyle birşey olabilir dikkat et kendine canım ne kadar faydalı oldum bilmiyorum

bıde sekerım ogünlerde kadınlarda akıntı oluyo ıkı parmagının arasına aldıgında uzuyosa yumurtlamıssındır demektır kasıklarda agrı olabılır buda belırgın bı özellık
bıde google yazarsan ovülasyon hesaplayıcı dıye cıkar ordan takıp edebılırsın
ovülasyon yazarsanda daha cok bılgı edınebılırsın cnm

merhaba yellowhot arkadaşlar henüz görmemişlerdir görseler yazarlardı emin ol bende yeni gördüm ve yazıyorum canım, benimde çok bilgim yok bu konularda ama duyduğum kadarıyla bazılarında adet biter bitmez yumurtlama olurmuş bazılarında ise adete yakın dönemde yumurtlama olurmuş sendede böyle birşey olabilir dikkat et kendine canım ne kadar faydalı oldum bilmiyorum

sağol cnm cevap vermeniz bile yetrliydi,tşkler

düzenlı degılse cnm akıntıdan yada kasık agrısından anlıyabılrısın bılmıyorum ama adet bıttıkten hemen sonra yumurtlama olmaz dıye bılıyorum çünkü sonucta yumurtanın gelısme süresı oluyo
enıyısı sen her fırsatı degerlendır bacım gün asırı calıs rıske atmakaydirigubbakcemile5

bak bıde ates ölçme yöntemı var gebelık bölümünde ordada sanırım ateslerını ölçerek anlıyolar ates yükselıyomus ovülasyon günlerınde ben denemedım ama orada bı göz at derım

bence sen biraz üşütmüşsün.ayaklarını sıvak tutmaya çalış ve adetinin 12 ve 16 günleri yumurtlama dönemi

X