Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba msn live kullanıyorum ben karşıdakinin sesini duyuyorum ama benim sesim gitmiyor lap top kullanıyorum fazla teknik bilgim yok yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıı detaylı izah edebilecek şimdiden teşekkürlerr
merhaba msn live kullanıyorum ben karşıdakinin sesini duyuyorum ama benim sesim gitmiyor lap top kullanıyorum fazla teknik bilgim yok yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıı detaylı izah edebilecek şimdiden teşekkürlerr
küçük hoparlör resmine tıklayin çıkan bölümde seçenekler bölümüne girin ve gelişmiş yap.. daha sonra mikrofon bölümü işaretli değilse işaretleyin ve tamam a basin tekrar aynı yere dönun ve resimde görüldüğü gibi mikrofonun üzerine gelin ve burdan gelişmiş seçeneğini tıklayin resimde görüldüğü gibi yapin ve kapatin ..
ilginize teşekkürler , mikrofonu tıklıyuorum ses özellikler ayarları var orada iki tane gelişmiş seçeneği var ancak açılan sayfa sizin eklediğiniz gibi değil