ses teli polipi

alphinrosa

Bal böcükleri&İPEK böcüğü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
539
245
333
İlk konu açışım ,kbb bölümüne de açtım ama orada pek okunmaz sanırım.Lütfen bu ameliyatı olan birileri varsa bana fikir versin ,olmasam nolur ya da olursam daha mı iyi,genel anestezi olacak bir de:(

Rabbim şifa versin insallah benim rahimde vardi polip. Ses teli farkli tabi ilacla erimesi mumkun degil mi? Birkac doktora gorunun

İlk konu açışım ,kbb bölümüne de açtım ama orada pek okunmaz sanırım.Lütfen bu ameliyatı olan birileri varsa bana fikir versin ,olmasam nolur ya da olursam daha mı iyi,genel anestezi olacak bir de:KK43:
Canım benim eşim oldu .. olmazsan büyüme yapar ve belki ses tellerin daha çok zarar görür küçükken alalım dedi . Aldırdık ve çok şükür sıkıntı da olmadı . Çok bağıran kişilerde oluyormuş sanatçı hastalığı da deniyormuş... rabbim şifa versin hiç korkma patolojiye de gönderiyorlar ama diyorlar bir şey çıkmaz ama gönderelim diye . Çok şükür bizde de bir şey çıkmadı .

begonyas begonyas Umutvar123 Umutvar123 çok teşekkür ederim ilginize ,sizlere de geçmiş olsun.Mayısta olmam lazımdı cesaret edemedim sanırım büyümüş.Bu sene 1.sınıf okutuyorum evde de çocukların ödevi ,yani ses benim için önemli.Sesimi bazen tanıyamıyorum.Cuma günü gün aldık,vazgeçmeyeyim.

Canım hiç korkma sabah oluyorsun oglene çıkıyorsun. Yanlız 1 hafta çok sesli konuşmak yasak normal sesle konuşacaksın. Benimde eşimin sesi gidip geliyordu konuşurken birden kısıliyordu bizde ondan göstermiştik. Korkacak bir şey yok hatta hemen ameliyat ol büyümesin daha fazla ses tellerine büyüdükçe daha çok zarar veriyormuş.

Canım hiç korkma sabah oluyorsun oglene çıkıyorsun. Yanlız 1 hafta çok sesli konuşmak yasak normal sesle konuşacaksın. Benimde eşimin sesi gidip geliyordu konuşurken birden kısıliyordu bizde ondan göstermiştik. Korkacak bir şey yok hatta hemen ameliyat ol büyümesin daha fazla ses tellerine büyüdükçe daha çok zarar veriyormuş.
Çok teşekkür ederim, inanın cevabınız benim için çok önemli.

İlk konu açışım ,kbb bölümüne de açtım ama orada pek okunmaz sanırım.Lütfen bu ameliyatı olan birileri varsa bana fikir versin ,olmasam nolur ya da olursam daha mı iyi,genel anestezi olacak bir de:KK43:
eğer bu ameliyatı olduysanız bilgi almak istiyorum çünkü benimde ses tellerimde polip var lütfen cevap verin

Back
X