• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ses duyma

5555544444

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
13
0
6
Kayseri
merhaba arkadaşlar ben 1-2 yıldır geceleri kafamda sürekli bikaç kişinin konuştugunu tartıştıgını duyuyorum ama anlamsız sözcüklerle ne dediklerini anlamıyorum ama 3-4 kişi kadın-erkek konuşu duruyorlar ve beni uyutmuyorlar susturamıyorum 3 defa psikiyatriste gittim hep depresyon dediler prozac rixper efexor zolerip verdiler
rixper içerken uyuttugu için duymuyordum ama bırakınca geri duymaya başladım neden olabilir depresyonmu gerçekten
böle bişey yaşayan varmı?

merhaba arkadaşlar ben 1-2 yıldır geceleri kafamda sürekli bikaç kişinin konuştugunu tartıştıgını duyuyorum ama anlamsız sözcüklerle ne dediklerini anlamıyorum ama 3-4 kişi kadın-erkek konuşu duruyorlar ve beni uyutmuyorlar susturamıyorum 3 defa psikiyatriste gittim hep depresyon dediler prozac rixper efexor zolerip verdiler
rixper içerken uyuttugu için duymuyordum ama bırakınca geri duymaya başladım neden olabilir depresyonmu gerçekten
böle bişey yaşayan varmı?

merhaba iyi gunler ben azeriyim ve sizinle ayni dertden muzdaribim desem yeridir.bir yildir depresyon tedavisi goruyorum depresif hallerim duzeldi derken bu cikti ortaya.geceleri kafami yastiga koydummu annemin babamin az once bize gelmis misafirin her kesin sesi kafamda konusur anlam da veremem konusulanlara bununla birlikte gozumu kapattigimda bazen goruntuler de geldigi oluyor gozumun onune doktoruma birkac kez soyledim kitap oku biseyle meskul ol uykun akmasa gozunden yataga girme dedi ben de kulaklikla uyumayi cozum buldum sarki dinleyerek uykuya daliyorum ama bu neyin nesi ne zaman bitecek bilmek te istiyorum.o meshur hastaligi okumaktan artik ezbere biliyorum semptomlarini ve birtek o olmasin diyorum baska her seye raziyim.depresyon ilaclarimi da iyilesince azaltarak biraktirdi doktorum suanda bir tek durumumu koruyucu hafif ilac kullaniyorum. namaz kilan biriydim depresyon gecirince onu da kilamadim.Allah herkese sifalar versin InsaAllah

Son düzenleyen: Moderatör:
Back