çok geçmiş olsungeceleri sıçrayarak uyanıyorum pazar günü eşim şaka yapmak amacıyla arkamdan hafifçe dokundu çığlık attım sanırım haklısınız bi doktora gitmem gerek
Yok ben başından beri o konuda üzgün değilim sadece o an donup kaldığım için kendime kızıyorum keşke kafasını gözünü patlasaydım ettiği küfürler içimde kaldı canım anneme beni büyüten kadına dedikleri aklımdan çıkmıyor 40 kilo kadıncağız benim annem ya yazıktır günahtır aklıma geldikçe ağlıyorum
öküz oğlu öküzmüş elleri kırılsın.
teşekkür ederimçok geçmiş olsun
Kafasını gözünü patlatmaya kalksan ondan farkın kalmazdı, zaten gereken yapılmış. Ha bir dahaki iş yerinde davranışlarında daha dikkatli olur mu bilemiyorum çünkü bu yapıdaki insanlar maalesef düzelmiyor.Yok ben başından beri o konuda üzgün değilim sadece o an donup kaldığım için kendime kızıyorum keşke kafasını gözünü patlasaydım ettiği küfürler içimde kaldı canım anneme beni büyüten kadına dedikleri aklımdan çıkmıyor 40 kilo kadıncağız benim annem ya yazıktır günahtır aklıma geldikçe ağlıyorum
şahitler var belli ki aç bi hakaret ve tehdit davası
Kafasını gözünü patlatmaya kalksan ondan farkın kalmazdı, zaten gereken yapılmış. Ha bir dahaki iş yerinde davranışlarında daha dikkatli olur mu bilemiyorum çünkü bu yapıdaki insanlar maalesef düzelmiyor.
insanlar sadece inanmak istediklerine inanırlar. bence editörlere mesaj atıp konunuzu kapattırın. Burada daha çok gerileceksiniz. Zaten sizi mutsuz eden bir olay yaşamışsınız ve bitmiş. Burada yorumları okudukça aklınızdan hiç çıkmayacak olay.boşverin inanın artık gücüm kalmadı ne diyeceğimi bilemez hale geldim muhtemelen yalan söylediğimi düşünüyorlar benim sadece şöförü işten atırdığı kısmın doğru olduğuna inanıyorlar açık açık küfürleri yazdım kaç kere kimse umursamadı ne diyim ki başka
bak canim ikide birde insanlara vijdan muasebrsi yaptirma yarin birgun bu kiz cagiza baska bir sey yapsadi iyimi olurdu en ufak sey drn ustune yuruyen onuda yapar gecmiste yasanilan olaylari dusun iyi olmus her seye goz yumuyoruz bazi olaylar birazda bundan yasaniyor toplumca aman sesimi cikarmiyim aman isinden olmasin bu ne ya hem yasamdan bir seyleri bilemezsin simdi belki yerine gercekten isini severek adam gibi yapan biri gelir hem uzulme bence o adamin bu ise cok ohtiyaci yoktur olsaydi inan bu hareeti yapmazdi ben calistigim icin biliyorum insanlar ihtiyaci oldugundan nelere sabrediyorBaşınıza gelenlere üzüldüm tabi ki size bağırması olmamış ama işten attırılması için ısrar etmeniz hoş olmamış karşınızdaki insan hoşgörülü olamamış ama en azından siz şu mübarek günde anlayışlı olsaymışsınız kimse kimsenin ekmeğiyle oynamaya hakkı yok üzücü bir durum.
Ben üyeliğimin iptali için attım mesaj tamamen bitsin istiyorum burda çok sevdiğim insanlar var onları tanıdığıma şükrediyoruminsanlar sadece inanmak istediklerine inanırlar. bence editörlere mesaj atıp konunuzu kapattırın. Burada daha çok gerileceksiniz. Zaten sizi mutsuz eden bir olay yaşamışsınız ve bitmiş. Burada yorumları okudukça aklınızdan hiç çıkmayacak olay.
Ben yaşadığım olaydan sonra şuan kendimi tanıyamıyorum geceleri sıçrayarak uyanıyorum o serviste tek başıma kalsaydım olacakları düşünmeden duramıyorum ama yaptığım en büyük hata bu yaşadığımı buraya yazmak oldu kadınlar anlar beni diye düşündüm ama yanılmışım
Aa neden? Bos ver ya niye uyelik iptali isteyeceksin?Ben üyeliğimin iptali için attım mesaj tamamen bitsin istiyorum burda çok sevdiğim insanlar var onları tanıdığıma şükrediyorum
bak canim ikide birde insanlara vijdan muasebrsi yaptirma yarin birgun bu kiz cagiza baska bir sey yapsadi iyimi olurdu en ufak sey drn ustune yuruyen onuda yapar gecmiste yasanilan olaylari dusun iyi olmus her seye goz yumuyoruz bazi olaylar birazda bundan yasaniyor toplumca aman sesimi cikarmiyim aman isinden olmasin bu ne ya hem yasamdan bir seyleri bilemezsin simdi belki yerine gercekten isini severek adam gibi yapan biri gelir hem uzulme bence o adamin bu ise cok ohtiyaci yoktur olsaydi inan bu hareeti yapmazdi ben calistigim icin biliyorum insanlar ihtiyaci oldugundan nelere sabrediyor
Aa neden? Bos ver ya niye uyelik iptali isteyeceksin?
o insanlar günde kaç kişiyle uğraşıyor biliyor musunuz?
o insanlar günde kaç kişiyle uğraşıyor biliyor musunuz?
Üyelik iptali falan nedir yahu bana her gün özelden ya da konu içinden neler diyorlar arabesk olur artık o kadarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?