servis şöförü dün az kalsın beni dövüyordu ...

geceleri sıçrayarak uyanıyorum pazar günü eşim şaka yapmak amacıyla arkamdan hafifçe dokundu çığlık attım sanırım haklısınız bi doktora gitmem gerek
çok geçmiş olsun

şahitler var belli ki aç bi hakaret ve tehdit davası

Kafasını gözünü patlatmaya kalksan ondan farkın kalmazdı, zaten gereken yapılmış. Ha bir dahaki iş yerinde davranışlarında daha dikkatli olur mu bilemiyorum çünkü bu yapıdaki insanlar maalesef düzelmiyor.

şahitler var belli ki aç bi hakaret ve tehdit davası

Açmayı çok istedim ama erkek kardeşim çok fenadır duyarsa gidip adamı öldürür çok kötü şeyler olur annem bile kardeşin duymasın dedi huyunu biliyoruz çünkü kardeşimin başı belaya girmesin diye mahkemeye vermedim umarım bu kadarla kalır bize bulaşmaz ama bulaşırsa kimseyi tutamam artık

Hiç sanmıyorum bu adam düzelmez zaten şikayet çalıştığı firmaya yapıldı başka bir servis daha çekiyordu umarım onuda elinden alırlar kimsenin can güvenliği yok o adamın arabasında

insanlar sadece inanmak istediklerine inanırlar. bence editörlere mesaj atıp konunuzu kapattırın. Burada daha çok gerileceksiniz. Zaten sizi mutsuz eden bir olay yaşamışsınız ve bitmiş. Burada yorumları okudukça aklınızdan hiç çıkmayacak olay.

valla çok güzel yapmışsınız
hiçte canınızı sıkmayın haketmiş
konunuzu kapattırın bazı kadınların kafası nasıl çalışıyor anlamıyor illla kadın ölmeli o adamın ceza alması için herhalde
sizi ayrıca kutluyorum
en azından başka kadınlara yapamayacak

bak canim ikide birde insanlara vijdan muasebrsi yaptirma yarin birgun bu kiz cagiza baska bir sey yapsadi iyimi olurdu en ufak sey drn ustune yuruyen onuda yapar gecmiste yasanilan olaylari dusun iyi olmus her seye goz yumuyoruz bazi olaylar birazda bundan yasaniyor toplumca aman sesimi cikarmiyim aman isinden olmasin bu ne ya hem yasamdan bir seyleri bilemezsin simdi belki yerine gercekten isini severek adam gibi yapan biri gelir hem uzulme bence o adamin bu ise cok ohtiyaci yoktur olsaydi inan bu hareeti yapmazdi ben calistigim icin biliyorum insanlar ihtiyaci oldugundan nelere sabrediyor

Ben üyeliğimin iptali için attım mesaj tamamen bitsin istiyorum burda çok sevdiğim insanlar var onları tanıdığıma şükrediyorum

bak aslinda bu konuya bidaha yorum yapmayacaktim, Allah askina bi sakin kafayla oku

kendimden yola cikarak cevapliyorum, ki burda bir cok kisiye ayni tepkiyi göstermissin

ben konunu okuduktan sonra (baska yorumlari okumadim), sana Allah tan sabir diledim ve dedimki keske olay bu kadar büyümeseymis, isten atilmasi iyi olmamis. oruc nedeniyle iki tarafinda hassas oldugunu düsündüm. belki yorumumun bu sekilde olmasi, daha önce böyle bi durumla karsilasmadigimdan kaynaklaniyordur. tam anlamiyla empati kuramadim belki. kusura bakma lütfen.
ve ardindan senin icin üzüldügümü belirttim.

simdi benim bu mesajimin neresinde sana karsi kötü niyetli bir yaklasim gördün.
bunun üzerine bana bir sürü cok kötü niyetli suclamada bulundun ve ben sok oldum
ve kendime iftira atilmis gibi hissettim cünkü mesajimda kesinlikle senin ima ettigin gibi, sen kadinsin ölmeyi hakediyorsun o erkek herseyi yapabilir diye bir tavir sergilemedim
zaten biraz zaman ayirip baska konudaki yorumlarimi okursan kadin erkek iliskilerindeki düsüncelerimi cok daha iyi anlayabilirsin.

kimsede, heleki ilk yorumlarda, suclusun dememis, ben rastlamadim. yanlis anlayan arkadaslarada, uygun bir uslübla asil olup biteni daha hos bir sekilde anlatip konuya aydinlik getirebilirdin.
bunun yerine insanlari kiskanclikla, birilerinin ölümünü istemekle sucladin.

sonraki yorumlarda senin travma gecirdigini anlamama ragmen, bana yazdigin son mesaja cevap vermedim. icimden gelmedi.

tekrar söylüyorum, gercekten cok üzüldüm yasadiklarina ve su an yasadiklarinin etkisi altinda kalmana
Allah sabir versin
ama lütfen, bu mübarek aydi bir sürü insanin günahini almak istemiyorsan kafan sakinlestiginde bir oturda tekrar verdigin cevaplara bir göz at, sergiledigin tepkiye bir göz at

konunun buralara gelmesinin sorumlusu sensin. hakliyken haksiz duruma getirdin kendini

Üyelik iptali falan nedir yahu bana her gün özelden ya da konu içinden neler diyorlar arabesk olur artık o kadarı

saol bişeye sabretmeside gerekmiyordu kimse ona büyüklük üstünlük taslayıp ezmiyordu normal evden işe işten eve getirip götürüyordu dediğin gibi neleri yutmak zorunda kalan insanlar var ekmek parası için son kez isteyen inanır isteyen inanmaz cidden en sevdiğim annem üzerine yemin ederim ki adam durduk yere çıldırdı kesinlikle tahrik ya da hakaret etmedim o yüzden bu kadar şoktayım karşılıklı hakaret olsa zaten içinmdekileri söylemiş olurdum adama ve hiç bir korkum kalmazdı ama ben dondum kaldım çünkü uyku sersemiydim bide nerdeyim noluo die kafam olmuş bi dünya görüşüm bile bulanık öle dalmış uyumuşum ki

o insanlar günde kaç kişiyle uğraşıyor biliyor musunuz?

Aa neden? Bos ver ya niye uyelik iptali isteyeceksin?

Cidden sizler gibi çok iyi yürekli kadınlarımızın olduğuu bilmekte beni rahatlatıyor ama o kadar az ki sayınız kötülükle savaşamam gücüm yok fesat sözlerden acımasız hakaretlerden yoruldum

Üyelik iptali falan nedir yahu bana her gün özelden ya da konu içinden neler diyorlar arabesk olur artık o kadarı

başka her konuda ne derlerse desinler hatta bu olayda yine bana desinler önemli değil ama anneme edilen küfürlere hak veren insanlarla aynı camiayı paylaşamam üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…